Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

SLH.55

SLH.55

Üye
%1 15 dakikadır.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Sabah 6 da aldım şarjdan baya kurcaladm sürekli netteyim 3g açık parlaklık sonda şarj şuan %72 eskiye göre çok iyi bence şarj süresi

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Pek sağlıklı değilmiş anladığıma göre. 9.yapıyı beklemeyi düşünüyorum.

lamia925

lamia925

Üye
gencler onenoteda hesap degistir dedim uygulama acilmamaya başladı ne yapabilirim

enessrsy

enessrsy

Üye
8. Yapıyı yükledim, hiç kurcalamadan sıfırlama yaptım bitmek üzere bakalım nasıl olacak. Stabilite ve pil sorunu iyileşmişse şu an için yeterli bence. Sanırım numara çevirirken oluşan sorunlar devam ediyor, bir de parlaklık ayarında düşük yaptığımda yüksek oluyordu o da düzeldiyse çok iyi olur.

sahanemir

sahanemir

Üye
şimdi farkettim ki internet paylaşım çalışmıyor:( açılıyor şifre ayarlanıyor ama karşı bağlanacak kişi bağlanamıyor maalesef.biraz daha kurcalayayım bakalım.

saynesim

saynesim

Üye
Windows 10 kendisi gelene kadar yapı mapı tövbe

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve ThunderblastX
Raskoln

Raskoln

Üye
Cortana çalışıyor mu bu yapıda?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şimdi farkettim ki internet paylaşım çalışmıyor:( açılıyor şifre ayarlanıyor ama karşı bağlanacak kişi bağlanamıyor maalesef.biraz daha kurcalayayım bakalım.
Okumadan kurdunuz galiba. Bu yapıda internet paylaşımı çalışmıyor.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

ArMaGeDdOn_87

Üye
bildirim penceresinde sessiz saatler yanıp sönüyor bu sorun çözülmemişmiydi ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
sıfırlama yaptım mağazadan güncelleştirmeler yapılıyor bakalım 8. yapı sıfırladıktan sonra nasıl olucak biraz böyle dursun daha sonra kurcalma yapacağım

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Şimdi 1520'ye kuruyorum bakalım nasıl olmuş

sebahattinART

sebahattinART

Üye
İlk açıldığında sessiz saatler çalışıyor fakat biraz telefon kendine gelince düzeldi bende. Klavyedeki sıkıntıda giderilmiş. Bariz bir hızlanma var evet ama ben mağazaya sinir oluyorum. Biraz aşağıya iniyorum bir uygulamaya tıklıyorum indiriyor ama geri diyip kaldığım yerden devam edemiyorum.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bir kaç güncelleme var, onlar bitsin
İngilizce ye çevirip bakacağım..
İlk açıldığında sessiz saatler çalışıyor fakat biraz telefon kendine gelince düzeldi bende. Klavyedeki sıkıntıda giderilmiş. Bariz bir hızlanma var evet ama ben mağazaya sinir oluyorum. Biraz aşağıya iniyorum bir uygulamaya tıklıyorum indiriyor ama geri diyip kaldığım yerden devam edemiyorum.
Mağaza nın yeni güncellemesini indirdiniz mi?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Aynen 7.yapıda mağaza ile neredeyse sinir harbi yaşadım bu yüzden umarım 8.yapıda böyle bir sorun yaşamayız.

Üst Alt