pttcell

Sponsorlu Bağlantılar

jokallame

jokallame

Üye
    Konu Sahibi
pttcell
arkadaşlar pttcell kullanan varsa iyi çekiyomu ona geçmeyi düşünüyorumda

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
aveanın çektiği yerde o da çekiyordur, ona göre bakabilirsin

• Beğen
Tepkiler: jokallame
Emrebali05

Emrebali05

Üye
pttcell kullanıyorum ilk abonelerinden biriyim diyebilirim ben çok memnunum çekme sorunu söyle aveanın malum kapalı yerlere sinyal göndermesi biraz güçleşiyor neti kullanmak için bazen robot gibi olabilirsin(az cektiği bölgelerde) ama su avantajları hoşuma gidiyor

• Beğen
VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
PttCell kullanmıştım ve şu an Avea kullanıcısıyım. PttCell ilk başlarda güzel sonra berbat oluyor. Nasıl yani dersen şöyle ki sınırsız internet diyorlar sınırsız değil o. 250 mb hızlı sorunsuz bi interneti var. Sonra 3 gb adamı deli eden bir interneti var (Sınırsız bu oluyor çünkü 5 ayda bitiremezsin bu 3 gbyi çünkü çok yavaş). Çekmede sıkıntı yok güzel çeker konuşma mesaj iyi de internet olayı REZALET.

• Beğen
Emrebali05

Emrebali05

Üye
PttCell kullanmıştım ve şu an Avea kullanıcısıyım. PttCell ilk başlarda güzel sonra berbat oluyor. Nasıl yani dersen şöyle ki sınırsız internet diyorlar sınırsız değil o. 250 mb hızlı sorunsuz bi interneti var. Sonra 3 gb adamı deli eden bir interneti var (Sınırsız bu oluyor çünkü 5 ayda bitiremezsin bu 3 gbyi çünkü çok yavaş). Çekmede sıkıntı yok güzel çeker konuşma mesaj iyi de internet olayı REZALET.
pttcell başlangıcından 1 sene sonra 3 gb kota getirdi benim ki sınırsız kota yok 128 kb telefondan gayet iyi bağlanıyor

• Beğen
Tepkiler: jokallame ve VIP_TECH
VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
pttcell başlangıcından 1 sene sonra 3 gb kota getirdi benim ki sınırsız kota yok 128 kb telefondan gayet iyi bağlanıyor
128 kbs hızla video bile izlenmiyor. Yani kesinlikle internet kullanan birinin seçeceği tarifeler değil bu PttCell tarifeleri.

• Beğen
Emrebali05

Emrebali05

Üye
128 kbs hızla video bile izlenmiyor. Yani kesinlikle internet kullanan birinin seçeceği tarifeler değil bu PttCell tarifeleri.
tubemate isimli uygulama ile cözünürlüğü düşürerek izliyorum ama tabi tatmin etmiyor yani ne üzüyor ne sevindiriyor facebook uygulaması mesela cok veri tukenten bir uygulama ama yinede resimleri kolayca acabiliyor

• Beğen
Tepkiler: jokallame ve VIP_TECH

kayhanovic

Üye
Ptt cell bildigin avea dir. Avea nasil cekiyorsa oyle ceker. Pttcell alacagina avea al daha iyi. En azindan interneti daha cok kullanirsin. Pttcell i 1.5 zene kullandim. Sikayetim yoktu.

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
vodafone gecin 19tlye 1gb internet 500dk 5000sms var bi düsun derim

• Beğen