Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bu arada 8 cni yapı da;
1- kilit ekranına şifre koyma çalışıyor mu?
2- İnterneti paylaşma konusundaki sıkıntı var mı? ya da sıkıntı sonradan giderildi mi?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
bu arada daha yeni farkettim..
L 535 te ekranın boş bir yerine özellikle sağ alltta bulunan çubuğun boş bir yerine çift tıklama yapınca telefon ekranı kapanıyor..

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 10512 ile artık 512 MB RAMli telefonlar da GIF oynatabilmeye başladı.
bu arada daha yeni farkettim..
L 535 te ekranın boş bir yerine özellikle sağ alltta bulunan çubuğun boş bir yerine çift tıklama yapınca telefon ekranı kapanıyor..
Bu yeni bir özellik değil. WP8.1 Update 2 ile geldi ve devam ediyor. Tüm gezinti çubuğu olan telefonlarda bu özellik var.

Bu arada internet paylaşımı kullananlar yeni yapıyı yüklemesin çünkü çalışmıyor.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye

Bu yeni bir özellik değil. WP8.1 Update 2 ile geldi ve devam ediyor. Tüm gezinti çubuğu olan telefonlarda bu özellik var.

Bu arada internet paylaşımı kullananlar yeni yapıyı yüklemesin çünkü çalışmıyor.
Ya ara bir geçiş sırasında yüklendiği,
Ya da yükledikten hemen sonra win 10 mobile ye geçiş olduğu için
Update 2 de ki bu özelliğin farkına varamamışız.

serinaga

serinaga

Üye
Yeni yapı ile başlangıç ekranı gelmeyenler için. Hemen hemen bir yarım saat uğraştım gelmedi. Artık sıfırlama hayalleri kurarken, birden son bir çare bölgeyi ABD yapayım dedim ve anında geldi başlangıç ekranı, şimdilik kurtardık bakalım, telefonu kendi haline bıraktım şimdi, kendine gelsin ...

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Yeni yapı ile başlangıç ekranı gelmeyenler için. Hemen hemen bir yarım saat uğraştım gelmedi. Artık sıfırlama hayalleri kurarken, birden son bir çare bölgeyi ABD yapayım dedim ve anında geldi başlangıç ekranı, şimdilik kurtardık bakalım, telefonu kendi haline bıraktım şimdi, kendine gelsin ...
Hep söylüyoruz ama yeni yapı yüklenir yüklenmez arkadaşlar acele ediyorlar ve telefonu rahat bırakmıyorlar.. başlıyorlar kurcalamaya..
haklıyız tabiki : ))
ama telefonun dili olsa "lütfen beni bir süre rahat bırakın da kendime geleyim" diye bağıracak.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
internet paylaşımı sorunu dışında bir sorun kalmadı hız olarak iyi durumda bu yapıdan memnunum

• Beğen
Tepkiler: Sensation
atakanakata

atakanakata

Üye
7. yapı ile gelen başlangıç ekranının telefon açıldığında geç gelmesi sorunu 8. yapıda da devam ediyor üstelik bu tel normal kullanımda olduğunda da yaşanmaya başladı. sanırım 8.1 e geri dönücem bu gidişle.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
internet paylaşımı sorunu dışında bir sorun kalmadı hız olarak iyi durumda bu yapıdan memnunum
Acaba İnternet Paylaşımı (Daha doğrusu interneti Paylaşamama) sorunu tüm yükleyen arkadaşlarda mı var, yoksa sadece bu bazı modellere ait bir sorun mu?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
arkadaşlar hücresel çalışıyormu bu yapıda geçen yapıda çalışmıyorduda şimdi çalışıyormu

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Şuan kullandığım her şey sorunsuz sadece kilit ekranı geç aktif oluyor. Kilit tuşuna basıyorum açmak için 2 sn sonra saat geliyor.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Eylüle kadar bekleyip 9. yapıyı kuracağım :D

sahanemir

sahanemir

Üye

bende çalışıyor sıfırlama yapmadan direk üstüne kurdum..L930

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Şuan 10512 sürümü görünüyor güncellemede. İndir demesem 9. yapı geldiğinde yine 8. yapıyı kurmak zorunda mıyım?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Şuan 10512 sürümü görünüyor güncellemede. İndir demesem 9. yapı geldiğinde yine 8. yapıyı kurmak zorunda mıyım?
hayır direk 9.yapı kurulmuş olur otomatik olarak :)
@Sensation @papakudioflu benim telefonun hücreseli çalışmıyor nasıl halledebilirim :)

Üst Alt