8 nci yapıyı L 820 ye mi kurdunuz yoksa L 735'e mi?Şimdilik yapıyı beğenmedim. Kilit ekranı saati bile 2-3 saniye sonra görünüp öyle açılıyor. Çok fazla Yükleniyor... görmeye başladım. Microsoft altyapıya çalışmış şimdilik gözle görünür bir şey yok. Bing araması da gitmiş yine Yandex gelmiş.
bence yüklemeyin.ben yükledim pişmanım.işin yok şimdi 8.1 e geri dönYüklemeye değer mi ?
7358 nci yapıyı L 820 ye mi kurdunuz yoksa L 735'e mi?
Windows 10 Mobile Yeni jenerasyona sahip telefonlarda daha olumlu tepki veriyor diye düşünüyorum..
gece kurdum yattım daha hiç kurcalamadım masada duruyor telefon işlerin yoğunluğundan gözüm görmüyor.@Aybars1979 ,
8 nci yapıyı kurdunuz mu?
Akşamdan bu yana yapılan yorumları okuyunca şu sonuç ortaya çıkıyor.
1- İnsanları heyecanlandıracak derecek önemli bir yenilik yoktur.
2- 8 nci yapıda önemli ve kullanıcıları rahatsız edecek büyük bir sorun yoktur.
3- 8 nci yapı en iyi yeni nesil telefonlarda çalışıyor(L830, L960, L535, L735) gibi...
4- 8 cin yapı genel anlamda iyileştirmeler ve alt yapıya önem vermiş görünüyor.
Kaç yapı yükledim hiç sıfırlamadım. Akşam sıfırlayacağım. Normale döner.Windows 10 Mobile Yeni jenerasyona sahip telefonlarda daha olumlu tepki veriyor diye düşünüyorum..
L 520 ye de kurdum, L 535 e de..
İkisinin arasında dağlar kadar fark var..Uyum açısından L 535 te sanki kararlı sürüm gibi çalışıyor(Şimdilik 7 nci yapıdan söz ediyorum)
İşlerin yoğunluğu fayda getirir..(Telefonun rahatca kendine gelmesi için kurcalanmamış olur.)gece kurdum yattım daha hiç kurcalamadım masada duruyor telefon işlerin yoğunluğundan gözüm görmüyor.
Kaç yapı yükledim hiç sıfırlamadım. Akşam sıfırlayacağım. Normale döner.