Alınık Temiz Lg G2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hadman

hadman

Üye
    Konu Sahibi
Temiz Lg G2
Merhabalar, temiz kullanilmis herhangi bir sorunu olmayan ekran sararma sikintisi olmayan lg g2 ariyorim renk siyah beyaz fark etmez ama oncelik siyah olursa cok iyi olur...faturasi kutusu olursa iyi olur...
Butçem 550 tl telefonun temizligine garanti durumuna kutusuna gore maximum 570 verebilirim...
Sadece istanbul ici elden...

Aybars1979

Aybars1979

Üye
o temizlikte o fiyata denk gelirse bitanede bana alıver ben sana 100tl fark vercem.

interka

interka

Üye
Telefonum tertemiz bir sıkıntısı yok kutusu faturası var 8 ay garantisi var şahsen satacak olsam o fiyata satana kadar 2 yaşındaki kızıma veririm oynasın daha iyi :D biraz mantıklı fiyat yazın

• Beğen
Tepkiler: burak1011
hadman

hadman

Üye
    Konu Sahibi
Sahibindende piyasası bu şekilde ama istanbul içi bir türlü denk getiremedim

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Sahibindende piyasası bu şekilde ama istanbul içi bir türlü denk getiremedim
bemde arıyorum daha bayramdan önce en ucuza (sorunsuz olanı) 750 tl ye aldım. 650tl ye sahibinden de sorunsuz yazan ı alıcı oldum aynı şehirde olduğumu öğrenince iletişimi kesti. hala ilanı duruyor ama. o fiyata yok keşke olsa dediğim gibi 2. el bakıyorum bnede 0 a niyetim pek yok.

• Beğen
Tepkiler: burak1011

burak1011

Üye
bemde arıyorum daha bayramdan önce en ucuza (sorunsuz olanı) 750 tl ye aldım. 650tl ye sahibinden de sorunsuz yazan ı alıcı oldum aynı şehirde olduğumu öğrenince iletişimi kesti. hala ilanı duruyor ama. o fiyata yok keşke olsa dediğim gibi 2. el bakıyorum bnede 0 a niyetim pek yok.
Güvenmeyin böyle insanlara. Bana da aynısını yaptılar. Arkadaşım dan aradık farklı şehir dedik 100lira yatırın ayağı yaptı. Ucuz etin yahnisi.
O dediğiniz fiyata temiz s3 veriyorlar bizim burda. Ama cidden çok temiz. Şansına denk gelirse 1aylık cihaz oluyor. Ben zamanında 1günlük g2 aldım. Şimdi 900civarı bulunur.

reis_istt

reis_istt

Üye
garantisi bitmiş cihaz var g2 32 gb siyah ufak çizikleri var sorunsuz 800 tl ist esenlerdeyim

tatarpolat

tatarpolat

Üye
Lg g3 tertemiz 16 ay gatantisi var 1200 tl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...