Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Başlat Menüsünü Landscape modda isteyenleri şöyle alalım:ehe
@bulutsuzgece
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, YkPkY, 4MaGuS ve 12 diğerleri

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve ogzhnoTr

ersncak42

Üye
Yok arkadaş bizim insanlara iyilik yaramaz adamlar dünyada bir ilki yaptılar devrimdir bu apk dosyasını Windows Phone a yuklemek ama hala şikayet edenler var neyse şu uygulamaların windowsa gelmesi en fazla 1 ay sürer ondan sonra bak bakalım android kalıyor mu piyasada

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
iyice uzak kaldım neler oluyor

fnldstntn

Üye
Yok arkadaş bizim insanlara iyilik yaramaz adamlar dünyada bir ilki yaptılar devrimdir bu apk dosyasını Windows Phone a yuklemek ama hala şikayet edenler var neyse şu uygulamaların windowsa gelmesi en fazla 1 ay sürer ondan sonra bak bakalım android kalıyor mu piyasada
Bu konuda yanılıyorsunuz... Bu yöntem hali hazırda Sailfish Os ve Blackberry 10 OS te kullanılmakta ve sandığınız kada da verimli bir yöntem değil.. Üzülmenize gerek yok androide hiç bir şey olmaz...

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
"... elin hint fakiri lumia 432 alsa nolur almasa nolur. sen sat amerikada iphone gibi wp bak elin Hintlisi ile çinlisi nasıl alıyor senin üst seviye cihazını zaten adamlar doğru düzgün yiyip içmiyor hatta giyinmiyor bile. bizim askeri ücretli Türkler ve mail atmasını bile beceremeyen müteahhitler bile alır bi sürü.."
@Aybars1979
Microsoft'un Satış ve pazarlamayla ilgili stratejisini ti'ye alan bu düşüncene katılmamak elde değil..
Ya körü körüne inanacağız ve peşinden gideceğiz
Ya da eleştireceğiz ve doğru yolu bulduracağız...
Tabi eleştire eleştire (şayet gittiği yol doğru ise) doğru yoldan da saptırmaz isek.
Neyse.. 8 nci yapıyı gözleyelim.
Bazı arkadaşlar tahammül(Katlanma, dayanma) sınırlarını aşmış durumda..

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: flutewoddy ve OnurYurdakul
turancen

turancen

Üye
Project Astoria ile Windows 10 mobile, android uygulamalarını portlamaya başlamışlar :D

Project Astoria'nın desteklediği cihazlar:

Nokia Lumia 920

Nokia Lumia 925

Nokia Lumia 929

Nokia Lumia 830

Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 1520

Nokia Lumia 635

Nokia Lumia 730

Nokia Lumia 820

Nokia Lumia 435

Nokia Lumia 928

Aybars1979

Aybars1979

Üye
hintlin , çinli yada Türk her neyse. Bu fakir kategorisine koyduğunuz insanlarda akıllı cihaz kullanmak istiyor. İsteyecektir de. Ama apple , koskoca apple bunu onlara, bizlere veremiyor.Çin ve Hindistan dünyanın en büyük mobil pazarları. Cihazdan para kazanmak istiyorsan bu piyasalarda aktif olmak zorundasın.

Microsoft bi iş yaptı. Farkettiyseniz cihaza google store koymadı. Yada cihaza emulator yüklemiyoruz. Onlar sadece sistemi geliştirdi. En buyuk ihtiyacımız siStemin gelişmesiydi . Bu cihaz şuanda direk apk dosyasını çalıştırabiliyor. Bunu gören geliştirici de bu apk da ufak değişiklikler yapıp bizim mağazaya atacaktır elbet. Çünkü artık bu çok rahat. Guncelleme desteğinden filan bahseymişsiniz. Microsoft mobilde cihazı piyasaya atıpta sonra sallamama gibi bişey henüz yapmadı. 3yıllık cihazı lumia 820 - 920 bile hala guncelleme alıyor. Varmı bu işi böyle yapan başka bir şirket ?

uygulama olmayınca neden uygulama yok ? Uyglama desteğinin önü. Açılınca neden böyle oldu filan . Hiçbir zaman mükemmeliyet olmaz. Koskoca apple dediğimiz firmanın telefonlarında hala sd kart yok unutmayalım.
apple bunu Hintlilere de bizlere de gayet iyi veriyor. bahsettiğiniz iki ülke dünya nüfusunun yarısını barındırıyor bu ülkelerin %10 u iphone alabilecek kapasitede olsa eder 200milyon insan türkiyenin 3 katı 3000tl iphonedan %20 kazansa 600tl eder satılan düşük model bir lumianın bedelinden daha fazla para demek. sen istediğin kadar ucuz lumia sat. cihazdan en iyi parayı apple kazanıyor (ki zaten işin özü cihaz da değil yazılım 3 işletim sistemininde 1. önceliği eminimki yazılımdan para kazanmaktır. htc, sony,samsung vs cihazdan para kazanmanın peşindelerdir.)

ben lumia mı 2012 yılında aldım yıl olmuş 2015 hatta az kaldı 2016 olacak 3 yılda işletim sisteminin geldiği yol belli. istediği kadar güncelleme desteği veriyorum desin ben elimdekine bakıyorum. ms in geldiği nokta zaten çok şey ifade ediyor. şunun şurasında final sürüme az kaldı. yeni cihazlarıda çıkacak nasıl olsa nasıl bir pazar kapacak. açıkçası benim hiç ümidim yok. kimse bi cihaza 2000-3000tl veripte ordan burdan devşirme uygulama kurmaz.
uygulama desteğinin önünü açsın ama önce adam gibi kendi sistemi için kendi uygulama yapsın. daha bi kilit ekranı yapmadılar gitti.

bu arada iphoneda sdcard olmamasının nedeni koyamamaları değil çok farlı bir şey. androidde sdcard varda ne işe yarıyor uygulama oyun kurulumu yapılamıyor ben eminimki farklı bir yol bulamazlarsa wp dede sdcard olayı sonlanacaktır çok yakında.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar, windows 10 Mobile(TP) 'ye uyumlu ekran kilidi uygulaması var mı?(8.1 deki ekran kilidi uygulaması bunda çalışmıyor)
NOT: arka cebe konulduğunda ekran bir şekilde açılıyor..

ozgunb

ozgunb

Üye
Bu yayınlanan yöntem şimdilik geliştiriciler için zaten. Sorunsuz çalışmasını bekleyemeyiz. Zamanla sorunsuz çalışacak hale gelecektir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu yayınlanan yöntem şimdilik geliştiriciler için zaten. Sorunsuz çalışmasını bekleyemeyiz. Zamanla sorunsuz çalışacak hale gelecektir.
Zamanla sorunsuz çalışacak hale gelmez. Onun için geliştiricilerin hatalı kodları düzenleyerek uygulamayı mağazaya yüklemesi lazım.

ozgunb

ozgunb

Üye
Zamanla sorunsuz çalışacak hale gelmez. Onun için geliştiricilerin hatalı kodları düzenleyerek uygulamayı mağazaya yüklemesi lazım.
Zaten bu sistemin gelme amacı bu değil mi? Geliştiricilerin uygulamalarını kolayca windows platformuna aktarabilmeleri. Ben yukarıda biraz hatalı ifade etmişim olayı.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

yunusiyunus

Üye
arkadaşlar uygulamalrı böyle tek tek portlayacağımıza direkt google play portlayıp ordan uygulama yüklenemiyor mu

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Başlat Menüsünü Landscape modda isteyenleri şöyle alalım:ehe
@bulutsuzgece
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sonunda inş. güzel bir tasarım yaparlar klavye bildirim merkezi ayarlar tüm uygulamalar farklı bir tasarım gerekli bakalım ne zaman gelecek merakla bekliyoruz

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Geliştiriciler yine uğraşmaz o zaman değişen bir şey yok ?

braayn

braayn

Üye
Bu yeni gelecek sürümde artık kilit ekranı gibi incik boncuk olaylarıda gelsin..

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bu yeni gelecek sürümde artık kilit ekranı gibi incik boncuk olaylarıda gelsin..
Eskiden kilit ekranını önemsemezdim..
Arka cebimde iken ekranın açılması ve kendi kendine oraya buraya mesaj göndermesi, birilerini rastgele araması ile karşılaşınca ne kadar önemli olduğunu anladım..
Demem o ki incik boncuk değil, lazım olunca nerdeyse altın değerinde olabiliyor..

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bence kilit ekranı ile ilgili bir şey beklemeyin derim çünkü pc de hazır windwos 10 var kilit ekranı nasıl telefondaki gibi yani sonuç olarak direk kendi kilit ekranını geliştirmeyecek büyük ihtimal ilk planda ancak belki üçüncü partilere açabilir kendi uygulamarında olduğu gibi farklı kullanıcılarda farklı uygulamalr geliştirebilir

Üst Alt