Telefon Tavsiyesi Pedere telefon [alındı sonuç=...]

Sponsorlu Bağlantılar

Jus7ice

Jus7ice

Üye
    Konu Sahibi
Pedere telefon [alındı sonuç=...]
Selamunaleyküm arkadaşlar. Size sorum şu olacak: bizim pedere şöyle internete, faceye, bir de whatsapp a girebileceği gm discovery 1 tarzı üzerine bir daha telefon almamıza gerek kalmayacak bir öneride bulunabilir misiniz? Teşekkürler.

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
Tabiki Asus Zenfone al 2 ya da 6 artık hangisi daha cazip gelirse tam bir baba telefonu :ehe . Ekranı geniş, hızlı, sorunsuz bir telefon fiyatı da uygun. Zenfone 2 4gb ram modeli de var yani onun üzerine daha telefon almaz herhalde.

Jus7ice

Jus7ice

Üye
    Konu Sahibi
Tabiki Asus Zenfone al 2 ya da 6 artık hangisi daha cazip gelirse tam bir baba telefonu :ehe . Ekranı geniş, hızlı, sorunsuz bir telefon fiyatı da uygun. Zenfone 2 4gb ram modeli de var yani onun üzerine daha telefon almaz herhalde.

Paradan haber ver :kro2:

djhiguramos

djhiguramos

Üye
gm 4g sanırım yeterli olur 699tl gibi birfiyattan satılıyordu teksimli olanları

---------

custom rom'dan anlayan adam bunu adam eder ben bunun düşük ram'lisini kullanmıştım whatsapp ,face kullanılır hale gelmişti ucuz sayılmaz ama idare eder

Jus7ice

Jus7ice

Üye
    Konu Sahibi
gm 4g sanırım yeterli olur 699tl gibi birfiyattan satılıyordu teksimli olanları

---------

custom rom'dan anlayan adam bunu adam eder ben bunun düşük ram'lisini kullanmıştım whatsapp ,face kullanılır hale gelmişti ucuz sayılmaz ama idare eder

Valla isabetli öneri verdin kardeş ikisi de mantıklı gözüküyor max 800 tl onu da belirtmiş olayım

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
Zenfone 6 800-900 arası değişiyor. Zenfone 2 ise ortalama 1000-1200 diyebiliriz.

djhiguramos

djhiguramos

Üye
zenfone 6 pil ve ekran dışında general mobile 4g den üstün gözükmüyor kağıt üstünde.

----
zenfone 6 için testte 2ghz yazıyor ancak ülkemize 1.6ghz olan geldi 2 çekirdek yazıyor 2 gerçek 2 sanal 4 çekirdek var gibi çalışıyor.

Peocawe

Peocawe

Üye
bizde babama gm 4g aldık gayet memnun cihazdan. zenfone falan önermişler ama o yaşta bi insanın o kadar büyük cihaz taşıması sıkıntı olabilir

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
bizde babama gm 4g aldık gayet memnun cihazdan. zenfone falan önermişler ama o yaşta bi insanın o kadar büyük cihaz taşıması sıkıntı olabilir
Niye sıkıntı olsunki? Geniş ekran olunca daha rahat görür, daha rahat film vs izliyorsa izlenir, faceye girilir ne bilim daha geniş ekran faydalı olur tabiki. Ama evet General Mobile da fena değil. Tercih meselesi ben Asus'un desteğinden memnunum hep söylüyorum zaten durmadan geliştiriyorlar kendilerini.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
Samsunglarda arayüzde kolay mod oluyor aklında bulunsun diye dedim ;)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Niye sıkıntı olsunki? Geniş ekran olunca daha rahat görür, daha rahat film vs izliyorsa izlenir, faceye girilir ne bilim daha geniş ekran faydalı olur tabiki. Ama evet General Mobile da fena değil. Tercih meselesi ben Asus'un desteğinden memnunum hep söylüyorum zaten durmadan geliştiriyorlar kendilerini.
ekran çok geniş ama çözünürlük pek tatmin edici değil

Peocawe

Peocawe

Üye

yok büyük ekran tabii ki iyi ona laf etmedim ben. hani bi yaştan sonra taşıması falan sıkıntı olur belki dedim. babam 5inch'e bile büyük bunu nasıl cebimde taşıyım iş yerinde eğilip kalkarken sıkıntı falan olur diye çok tereddütte kaldı. 6 inch biraz sorun olabilir.

Hasand.

Hasand.

Üye
bence zenfone 6 al ekran geniş hızlı o fıyata alınabılecek en ıyı telefon secim senin dostum

hikmet366

hikmet366

Üye
Samsung galaxy s4 ama lollipop kurma derim :oke

Son düzenleme:
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Nokia 301

jokallame

jokallame

Üye

süper telefon bende kullanıyom

Jus7ice

Jus7ice

Üye
    Konu Sahibi
ekran büyük olcak ve kamera 8 mp olmalı en az

Emre

Üye
Lenovo P70.

Jus7ice

Jus7ice

Üye
    Konu Sahibi
beyler galiba samsung note 3 alacağız gibi pederin hoşuna gitti ne dersiniz?

Takipçi Satın Al

Üst Alt