Tabiki Asus Zenfone al 2 ya da 6 artık hangisi daha cazip gelirse tam bir baba telefonu. Ekranı geniş, hızlı, sorunsuz bir telefon fiyatı da uygun. Zenfone 2 4gb ram modeli de var yani onun üzerine daha telefon almaz herhalde.

gm 4g sanırım yeterli olur 699tl gibi birfiyattan satılıyordu teksimli olanları
---------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
custom rom'dan anlayan adam bunu adam eder ben bunun düşük ram'lisini kullanmıştım whatsapp ,face kullanılır hale gelmişti ucuz sayılmaz ama idare eder
Niye sıkıntı olsunki? Geniş ekran olunca daha rahat görür, daha rahat film vs izliyorsa izlenir, faceye girilir ne bilim daha geniş ekran faydalı olur tabiki. Ama evet General Mobile da fena değil. Tercih meselesi ben Asus'un desteğinden memnunum hep söylüyorum zaten durmadan geliştiriyorlar kendilerini.bizde babama gm 4g aldık gayet memnun cihazdan. zenfone falan önermişler ama o yaşta bi insanın o kadar büyük cihaz taşıması sıkıntı olabilir
ekran çok geniş ama çözünürlük pek tatmin edici değilNiye sıkıntı olsunki? Geniş ekran olunca daha rahat görür, daha rahat film vs izliyorsa izlenir, faceye girilir ne bilim daha geniş ekran faydalı olur tabiki. Ama evet General Mobile da fena değil. Tercih meselesi ben Asus'un desteğinden memnunum hep söylüyorum zaten durmadan geliştiriyorlar kendilerini.
Niye sıkıntı olsunki? Geniş ekran olunca daha rahat görür, daha rahat film vs izliyorsa izlenir, faceye girilir ne bilim daha geniş ekran faydalı olur tabiki. Ama evet General Mobile da fena değil. Tercih meselesi ben Asus'un desteğinden memnunum hep söylüyorum zaten durmadan geliştiriyorlar kendilerini.
Hayır yoğun pixelli bi kereekran çok geniş ama çözünürlük pek tatmin edici değil