Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Faturasızoyle bi pismanim ki
Sponsorlu Bağlantılar
baran1546
Üye
Konu Sahibi
oyle bi pismanim ki
arkadaslar ne guzel turkcell kuklaniyordum vodafone geceyim dedim ve lanet oksun gectim ankara dayim cogu zaman tel az cekiyo internet
cekmiyo sozde iyi cekiyo ya hani lalsin baslarina calsinlar
phasan
Üye
beğenmiyor tekrar turkcell gecebilirsin
baran1546
Üye
Konu Sahibi
hay allah razi olsun bilader ben bunu nasil dusunumedim
bozkirdangelen
Üye
Vatandaşın haklarını bilmesi veya bildirilmesi ne güzel : )
Hiç değilse(ikametgah ilmuhaberi, 5 adet vesikalık fotoğraf, elektrik veya su aboneliği faturası, muhtardan iyi hal kağıdı) istemeden yapılıyor bunlar
baran1546
Üye
Konu Sahibi
phasan kardes konuyu farkki degerlendirmis sanirim ya cok zeki yada maydonoz ben sorunumu magduriyetimi anlatiyorum ayik olun bak boyle sikinti yasiyorum diyorum vatandas geri gec diyi zekice bi yaklasim takdir etmek gizlerinden opmek icap eder
murro_16
Üye
hadi ya ben de turkcellden geçiyorum Bursa'da sıkıntı olmaz inşallah . Gerçi olursa 90 gün sonra geri dönerim .
xmustx
Üye
Phasan senin psikolojini bilmez.Ben de vereceğin tepkiyi bilmem.Ama o maydanoz olmaz sen bunu bilebilirsin bence.Belki de bilme
baran1546
Üye
Konu Sahibi
lafla da peynir gemisi yurumez kardesss
xmustx
Üye
Sen iyisimi bi vodafone müşteri hizmetlerini dene
baran1546
Üye
Konu Sahibi
olayi cozdum guzel fikir ve dusunceli kardesslerimiz konunun hortunun dibine vurmus ama neyse kullanim ozeti istedim seve seve gonderdiler o anki butun magduriyetlerim giderdi seve seve
olayi cozdum guzel fikir ve dusunceli kardesslerimiz konunun hortunun dibine vurmus ama neyse kullanim ozeti istedim seve seve gonderdiler o anki butun magduriyetlerim giderdi seve seve
Arkadaşım biraz daha saygılı olur musun? Bu tavsiyeler oldukça normal değil mi? Ne bekliyorsun baz istasyonu mu diksinler?
Jus7ice
Üye
üyeler cevap yazmakta özgürdür bu konuya yarar getirebilecek bir mesajda olmayabilir lakin bir mesaj üzerine bu kadar atarı niye yapıyorsun anlayamadım
ksenin ozgurlugune maydonoz olmuyorum saygi duyuyorum ama makul ve mantik cercevesinde atar degil komusma tarzim yaziya da geciyo yani okundugu gibi yaziyorum kardess ben oneride bulunup dusunen vatandaslara bilgi mahiyetinde sorunumu yaziyorum ee tabi beyin bu tirak orda birak mantigi ile yorum arkadaslara da saygi duymak icap eder guzel kardeslerim