Faturasız oyle bi pismanim ki

Sponsorlu Bağlantılar

baran1546

Üye
    Konu Sahibi
oyle bi pismanim ki
arkadaslar ne guzel turkcell kuklaniyordum vodafone geceyim dedim ve lanet oksun gectim ankara dayim cogu zaman tel az cekiyo internet
cekmiyo sozde iyi cekiyo ya hani lalsin baslarina calsinlar

• Beğen
Tepkiler: murro_16

phasan

phasan

Üye
beğenmiyor tekrar turkcell gecebilirsin

baran1546

Üye
    Konu Sahibi
hay allah razi olsun bilader ben bunu nasil dusunumedim

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve Invoke
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Vatandaşın haklarını bilmesi veya bildirilmesi ne güzel : )
Hiç değilse(ikametgah ilmuhaberi, 5 adet vesikalık fotoğraf, elektrik veya su aboneliği faturası, muhtardan iyi hal kağıdı) istemeden yapılıyor bunlar

baran1546

Üye
    Konu Sahibi
phasan kardes konuyu farkki degerlendirmis sanirim ya cok zeki yada maydonoz ben sorunumu magduriyetimi anlatiyorum ayik olun bak boyle sikinti yasiyorum diyorum vatandas geri gec diyi zekice bi yaklasim takdir etmek gizlerinden opmek icap eder

• Beğen
Tepkiler: KELGER
murro_16

murro_16

Üye
hadi ya ben de turkcellden geçiyorum Bursa'da sıkıntı olmaz inşallah . Gerçi olursa 90 gün sonra geri dönerim .

xmustx

xmustx

Üye
Phasan senin psikolojini bilmez.Ben de vereceğin tepkiyi bilmem.Ama o maydanoz olmaz sen bunu bilebilirsin bence.Belki de bilme ;)

baran1546

Üye
    Konu Sahibi
lafla da peynir gemisi yurumez kardesss

xmustx

xmustx

Üye
Sen iyisimi bi vodafone müşteri hizmetlerini dene ;)

baran1546

Üye
    Konu Sahibi
olayi cozdum guzel fikir ve dusunceli kardesslerimiz konunun hortunun dibine vurmus ama neyse kullanim ozeti istedim seve seve gonderdiler o anki butun magduriyetlerim giderdi seve seve

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
olayi cozdum guzel fikir ve dusunceli kardesslerimiz konunun hortunun dibine vurmus ama neyse kullanim ozeti istedim seve seve gonderdiler o anki butun magduriyetlerim giderdi seve seve
Arkadaşım biraz daha saygılı olur musun? Bu tavsiyeler oldukça normal değil mi? Ne bekliyorsun baz istasyonu mu diksinler?

• Beğen
Tepkiler: Jus7ice
Jus7ice

Jus7ice

Üye
üyeler cevap yazmakta özgürdür bu konuya yarar getirebilecek bir mesajda olmayabilir lakin bir mesaj üzerine bu kadar atarı niye yapıyorsun anlayamadım

• Beğen
Tepkiler: VIP_TECH
xmustx

xmustx

Üye
Sorun da çözüldüğüne göre @Ozan gereği lütfen

• Beğen
Tepkiler: VIP_TECH

baran1546

Üye
    Konu Sahibi
ksenin ozgurlugune maydonoz olmuyorum saygi duyuyorum ama makul ve mantik cercevesinde atar degil komusma tarzim yaziya da geciyo yani okundugu gibi yaziyorum kardess ben oneride bulunup dusunen vatandaslara bilgi mahiyetinde sorunumu yaziyorum ee tabi beyin bu tirak orda birak mantigi ile yorum arkadaslara da saygi duymak icap eder guzel kardeslerim