İstek note 2 icin s6 lolipop gorunumlu rom varmi

Sponsorlu Bağlantılar

crazy199717

Üye
    Konu Sahibi
note 2 icin s6 lolipop gorunumlu rom varmi
Note 2 icin s6 rom varmi bulamadim biturlu

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
bakabilirsiniz ben kurmadım ama hoş görünüyor bi ara ben de denerim

akin1905

Üye
aziz rom olması lazım kardeş

M2RuN

M2RuN

Üye
bakabilirsiniz ben kurmadım ama hoş görünüyor bi ara ben de denerim
Selam Kardeşim, bende note 2 var rootlu eski haline döndürmek istiyorum. bu önerdiğin rom u yuklesem iyi olur mu ? Bir de yüklemek için ne yapmam gerekiyor?

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Size tavsiyem rom yüklemeyin. Note 2 rom çalışması artık fazla yok . Buglar çok olur. Stok gibisi yok . S6 launcher yeter

M2RuN

M2RuN

Üye
Size tavsiyem rom yüklemeyin. Note 2 rom çalışması artık fazla yok . Buglar çok olur. Stok gibisi yok . S6 launcher yeter
Anladım kardeşim de ben note 2 yi eski orjinal hale getirmek istiyorum yapamaz mıyız ? olmaz mı ?
sarj tutmuyor eskisi gibi, sd kart ta sorun cıkartıyor. güncelleme yapamıyorum. telefonu eski haline döndürmek istiyorum! yok mu çözümü ?

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Mümkün tabi recovery ile bütün formatları at . Sonra odin ile pc den stok kitkat at

M2RuN

M2RuN

Üye
Mümkün tabi recovery ile bütün formatları at . Sonra odin ile pc den stok kitkat at
Link verebilir misin kardeşim ?
sanada zahmet verdim ama. pek anlamıyorum bu işlerden poh var gibi bulaştım. :)
stok kitkat link i varsa sende paylaşırsan sevinirim.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Linke gerek yok kardeşim . Google den note 2 odin ile rom atma . Romu da
Note 2 stok kitkat rom de çıkar . Yada sammobile.com da kitkat Tr rom var . Forumda bile vardır . Araştırma yap :)

M2RuN

M2RuN

Üye
Linke gerek yok kardeşim . Google den note 2 odin ile rom atma . Romu da
Note 2 stok kitkat rom de çıkar . Yada sammobile.com da kitkat Tr rom var . Forumda bile vardır . Araştırma yap :)
Eyvalla kardeşim sağol :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt