Konuyu iyi okudun mu?Galilei Galileo engizisyona mahkemesinde dediği gibi "siz ne derseniz deyin, dünya dönüyor!..... "
Ben de siz hangi modeli söylerseniz söyleyin
Lumia 640 XL, Lumia 930, Lumia 830 öneriyorum : ) )
bu bir espri idi.. Sadece gülümsetmek için.. Gerginliğe ve gerğin cümleleri kurmamıza gerek yoktur.Konuyu iyi okudun mu?
G7 nin kamerasinin G2 nin kamerasindan daha iyi olmasi cok guzel bir ruya.Isinma sorun degil sonuctur.G7 o donanimla sacma sapan bir arayuzle isinsin mi yani?
Kamerasi daha iyi. Ozellikle gece cekimlerinde 2kat daha iyi g7 kamerasi. Hayir ben g2 ve g7 kullanmis birisiyim. Karsilastirmasini yapabiliyorum. Sen neye dayaniyorsun... Butun dünya lg g2 ısıniyor. Sebeke problemi var diyor. Sen yok diyorsun. Sen bu forumun en buyuk lg fanisin k bakma kardes.
Ayrica ben yalan konusmuyorum burada. Onerimi sunuyorum. Benim yorumlarima yorum yapmazsan sevibirim. Yada fan olmadigin surece yapabilirsin.

İki telefonun donanımı aynı olmadıgı halde telefonun ısınmasın istiyorsan G7 al bilmem ne laflar ediyorsun.
G2'nin gece çekimleri iyi degil diye duymussun ya da tecrübe etmissin sallıyorsun burda.Gündüz çekimlerinde G7 nal toplar G2 yanında.
Fotograf çekmeyi bilmiyorsun ya da en son neyi kullanıyorsan onu övüyorsun.G2 evet ısınıyor çünkü ısınması gerekiyor bu kadar.2 ghz'in üzerinde islemcisi yag gibi akan bir arayüzü var bu kadar arkadas G7 alırsa kendi bilir.Kullandıgım iyi buldugum modeli öneriyorum.
Konunun genel akısına önerilere bakarsak G2 degil G7 önermek fanlıga girer gibi sanki haksızmıyım?