Bak şimdi aklımda deli sorularParlaklığı kaydırarak ayarlama üzerinde çalışmalar mevcut.
Ek olarak kullanımımıza sunulacak sürüm 10240 olmayacak.
abi kaynak neresi?Çok yakın bir dostum; adı GabrielBak şimdi aklımda deli sorularabi kaynak neresi?

Ms işi dağların kışıEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nawzil ağzında geveleyip duruyor.

Bence elindeki lumia cihazı sakın elinden çıkarma,çünkü yine döneceksin wp bence geleceği gerçekten çok parlak ve kullanıcı dostu bir sistem.3 sene önce başlayan maceram windows 10 final göremeden sona erdi elveda Windows Phone![]()
Continuum gelecek ama önemli olan hangi modeller bu özelliği destekleyecek ? Mesela Lumia 925'te miracast yok otomatik olarak 925 kullanlar Continuum özelliğini şimdiden unutsun derim.Continuum gelecek ama hala OTG'den bi haber yok![]()
peki 930 ??Continuum gelecek ama önemli olan hangi modeller bu özelliği destekleyecek ? Mesela Lumia 925'te miracast yok otomatik olarak 925 kullanlar Continuum özelliğini şimdiden unutsun derim.
Neden lumia 1520 üzerinde tanıttılar peki?Mevcut cihazların hiçbiri Continuum özelliğine sahip olamayacak. Continuum özelliği için yeni donanım gereksinimi var.
Hepsi halloldu da continuum mu kaldı (yazması bile zor)Mevcut cihazların hiçbiri Continuum özelliğine sahip olamayacak. Continuum özelliği için yeni donanım gereksinimi var.
Tanıtım yapılan Lumia 1520 perakende satış cihazı değildi. Mühendislik cihazı yani içinde ne olduğunu bilmiyoruz.Neden lumia 1520 üzerinde tanıttılar peki?
Şuanda mevcut cihazlara gelmeyeceğine dair kesin bir bilgi var mı? Yoksa Umudumuzu yitirmeyelim mi? gerçi kullanacağından değil ama yine de olsa iyi olur.Tanıtım yapılan Lumia 1520 perakende satış cihazı değildi. Mühendislik cihazı yani içinde ne olduğunu bilmiyoruz.