windows 10 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
windows 10 yardım
sevgili üyeler windows 10 ile ilgili sorularım var yardım ederseniz sevinirim
1 windows 8 kullanıyorum windows 8 driverları windows 10 da çalışır mı çalışmazsa ne yapmam lazım
2 windows 10 türkçe pro indirebileceğim güvenli torrent yada tek link hız sıkıntısı çekmeyeceğim linki olan var mı
3 ben windows 8 i cd ye çektim ve cd deki setup ı çalıştırınca kurulum açılıyor bu da öyle mi
4 windows 10 kurulurken ****** istiyor mu ve kurduktan sonra full olması için nasıl aktive edebilirim

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
1 windows 8 kullanıyorum windows 8 driverları windows 10 da çalışır mı çalışmazsa ne yapmam lazım
2 windows 10 türkçe pro indirebileceğim güvenli torrent yada tek link hız sıkıntısı çekmeyeceğim linki olan var mı
3 ben windows 8 i cd ye çektim ve cd deki setup ı çalıştırınca kurulum açılıyor bu da öyle mi
4 windows 10 kurulurken ser ial istiyor mu ve kurduktan sonra fu ll olması için nasıl aktive edebilirim

Merhaba.
1. Hepsi çalışıyor, rahat olabilirsin.
2. Buyur, (sitedeki açıklamaları okumayı unutma)
3. Verdiğim linkte, ister bilgisayarına yükleyip ekrana gelecek yükleme ekranından kur, istersen de Usb/Dvd'ye yazdırarak kur. Tavsiye: indirme sonrası ekrana gelecek indirme aracı'yla kur.
4. Benim orjinal ve ben de istemedi, istersen crackli olsun ister orjinal yine de kurulum ve kullanım ücretsiz (1 sene kadar) ama sen yine de Bilgisayar > özellikler kısmından Ürün Anahtarı'nı bir yere not al, gerekirse kullanırsın diyeceğim ama sanmıyorum.

Kısacası; verdiğim linkten sisteminin Bit değerine bakarak İndirme Aracı'nı indirip çalıştır ve Windows 10'u indirmeye başlat. İndirme bitince ekrana Windows 10'u Kur gelecek, (Windows sistemi yedeklediği için hiçbir veri kaybı, içeriklerin silinmesi gibi bir durum söz konusu olmayacak o konuda için rahat olsun) bu şekilde W10'u rahatlıkla kurup kullanabilirsin. Kurulum sonrası Windows 8'de masaüstüne kadar tüm ayarların vb hepsi nasılsa W10'da da öyle olacak. :)
He, ben de kurulum sonrası AMD ekran kartımın yeni versiyonu uyarısı geldi, artık güncelleme olsa gerek ki kurulum sonrasında tüm sürücülerimin hepsi duruyordu.

Driver'ları kafana takıntı etme, olmadı için rahatlaması için Driver Booster 2'yi kur tüm sürücülerini otomatik (driver'ların site uzantısından) sürücülerin hepsini güncellemektedir.

Yine kafana takılan bir durum olursa söylersin :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Buraxlive ve __xXx__

Karavelaa

Üye
4 windows 10 kurulurken ser ial istiyor mu ve kurduktan sonra fu ll olması için nasıl aktive edebilirim
1-Driver'lar çalışmayabilir.Çünkü başıma geldi öyle bir olay.
2-@Blastear ın verdiği linktekini kullanabilirsin.Ama temiz kurulum öneririm.
3-Setux.exe'den değilde Bios'dan yüklersen daha iyi olur.
4-Windows'un sunduğu hizmeti bilmiyorum ama lisanslı yapmak istersen KMSpico kullan.

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
ikinize de çok teşekkür ederim verdiğiniz siteden indirip kurulumu yapacağım sıkıntı olduğu yerde sizlere danışırım tekrar teşekkür ederim

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
1-Driver'lar çalışmayabilir.Çünkü başıma geldi öyle bir olay.
2-@Blastear ın verdiği linktekini kullanabilirsin.Ama temiz kurulum öneririm.
3-Setux.exe'den değilde Bios'dan yüklersen daha iyi olur.
4-Windows'un sunduğu hizmeti bilmiyorum ama lisanslı yapmak istersen KMSpico kullan.

Söylediğim gibi ben de hiçbir sıkıntı olmadı ve yükleyen arkadaşlarımda da. Siz ne gibi bir sorunla karşılaştınız? Aslında sorun değil, OS yükselme de hiçbir veri kaybı yaşamıyorsun, bir sürücün gitmiş o kadarcık da olsun :kıskıs:

ikinize de çok teşekkür ederim verdiğiniz siteden indirip kurulumu yapacağım sıkıntı olduğu yerde sizlere danışırım tekrar teşekkür ederim

Rica ederiz ne demek, bir sorun olursa her zaman yazabilirsin arkadaşım :)

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
Takipçi Satın Al

Üst Alt