Evimde ne oldu sizce?

Sponsorlu Bağlantılar

KRİMİNOLOJİ

KRİMİNOLOJİ

Üye
    Konu Sahibi
Evimde ne oldu sizce?
Geceydi.Ve oturuyodum. Sonra sesler geldi evin koridorundan baktım bişey yok. Yaklaşık 30dk Sonra tavandan aşağı sarkan boncuklu süs bir anda ipten çözüldü ve hareket etti. Hemen videoya çektim . Ama karanlık olduğu için net değil bazıları. Belki rüzgardır diye düşündüm ya da ip tutamamıştır diye AMA SONRA Bİ BAKTIM BİRAZ DAHA HIZLI SALLANMAYA BAŞLADI !!!

Serhan

Serhan

Üye
İp var ip

Karavelaa

Üye
Kedidir kedi.

Jus7ice

Jus7ice

Üye
misina ile bağlıdır misina

Baydırman

Baydırman

Moderator
kesin ip var.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Jus7ice

Jus7ice

Üye
korkutayım mı seni

Üç harflidir üç harfli :ehe

0MG90

0MG90

Üye
videoyu at

kanat_58

kanat_58

Üye
Evet bende böyle değilde başka bir olay yaşadım evde gece varsiyasından gelmiş yatıyordum tam uyku ile uyanıklık arasında sağ kolum ile sağ bacağımı birisi kenetledi sağ tarafımı kıpırdatamıyordum derken sağ tarafıma bir baktım ne göreyim ne dersiniz dili uzun çatal dilli siyah çok uzun saçları bilekleri çok ince tırnakları uzun çirkin zayıf bir kadın vardı ben korktum ilk başta ama sonra baktım kurtuluş yok bende onun la uğraştım oda hemen kayboldu bir daha da görmedim sizce bu kimdi yada neydi

Son düzenleme:
mürteza16

mürteza16

Üye
Evet bende böyle değilde başka bir olay yaşadım evde gece varsiyasından gelmiş yatıyordum tam uyku ile uyanıklık arasında sağ kolum ile sağ bacağımı birisi kenetledi sağ tarafımı kıpırdatamıyordum derken sağ tarafıma bir baktım ne göreyim ne dersiniz dili uzun çatal dilli siyah çok uzun saçları bilekleri çok ince tırnakları uzun çirkin zayıf bir kadın vardı ben korktum ilk başta ama sonra baktım kurtuluş yok bende onun la uğraştım oda hemen kayboldu bir daha da görmedim sizce bu kimdi yada neydi
Arkan açik uyuduğundandir.

Türe

Türe

Üye
İp olmasa duramazdın. İptir o.

Jus7ice

Jus7ice

Üye
Cin (eti)

Baydırman

Baydırman

Moderator
buza basan :hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt