Evimde ne oldu sizce?

Sponsorlu Bağlantılar

zombaka

zombaka

Üye

• Beğen
Tepkiler: Jus7ice

KRİMİNOLOJİ

KRİMİNOLOJİ

Üye
    Konu Sahibi
Evet bende böyle değilde başka bir olay yaşadım evde gece varsiyasından gelmiş yatıyordum tam uyku ile uyanıklık arasında sağ kolum ile sağ bacağımı birisi kenetledi sağ tarafımı kıpırdatamıyordum derken sağ tarafıma bir baktım ne göreyim ne dersiniz dili uzun çatal dilli siyah çok uzun saçları bilekleri çok ince tırnakları uzun çirkin zayıf bir kadın vardı ben korktum ilk başta ama sonra baktım kurtuluş yok bende onun la uğraştım oda hemen kayboldu bir daha da görmedim sizce bu kimdi yada neydi
Bi benzerini yaşadım.tam uyku ile uyanıklık arasında karşıma bi baktığımda bi kız oturuyodu. gözümü açıp kapatınca gitti.

incimsi01

incimsi01

Üye
Bi benzerini yaşadım.tam uyku ile uyanıklık arasında karşıma bi baktığımda bi kız oturuyodu. gözümü açıp kapatınca gitti.
Bir benzerini bende yasadim tam uyku ile uyanıklık arasında lise devlet yurdunda kaliyordum bacanın geçtiği odadayiz odaya bir zararı yok fakat 3 adetboru geçiyor ince demir boru boruların arasına aralıklarla birbirinden ayrılmasın diye tahmin ediyorum kesik demir boru parçaları kaynatmislar yani l l l seklinde olan borularin arasına bir demir parçası kaynatilinca soyle olmuş H-l. Kulakligim takılı üst ranzadayim uyumak uzereyim dalmış derler ya o misal odada tekim o sira o araya kaynatılan borular biri aşağıya biri yukarıya hareket ediyor gözlerimi ovaladim hemen korkuyla kendimi odadan dışarı attım hemen. Bu olaydan 2-3 ay sonra uyku problemimin başladığı sıralarda uyku problemimin bu olayla alakası yok tabide gece uyandım uyuyamadim 2-3 saat ertesi günde sinavim var. Yorulunca uykum gelir diye gittim tuvalete mastürbasyon yapıyorum 4 tuvalet kabini yan yana sesler geliyor ***** izliyor sanki biri yalniz değilim filan dedim guldum isimi bitirdim elimi yikadim kapıyı calayimkimmis rahatsız edeyim dedim sonuçta o katta bizim devreler kalıyor tanıyorum hepsi arkadaşım kapıyı tiklattim kapı acikmis açıldı içerisi bos diğer tuvaletlerin kapısı açık zaten bos olduğu kesin ve ***** sesleri devam ediyordu. O gece odada ışıklar yanik oturarak sabahladim

Takipçi Satın Al

Üst Alt