Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

sahanemir

sahanemir

Üye
mesela bende olan 1520 :) ..alamıyacak

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hakikaten komik insanlar var. Her şeyi illa Bi önce tersinden anlamaya meyilli. Hepiniz Windows 10 güncellemesini alacaksınız arkadaşlar. O maili Ms Türkiyeden Türkçe olarak yazan şahıs biraz saçmalamış. Muhtemelen önceliği olan cihaz listesidir o.

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul, yunus-emre-6606 ve bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Hakikaten komik insanlar var. Her şeyi illa Bi önce tersinden anlamaya meyilli. Hepiniz Windows 10 güncellemesini alacaksınız arkadaşlar. O maili Ms Türkiyeden Türkçe olarak yazan şahıs biraz saçmalamış. Muhtemelen önceliği olan cihaz listesidir o.
Gel de bu mesajı beğenme.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar bu 7.yapıyı yükledim ama mağaza sorunu çıktı,şuan 24 adet uygulama geceden beri inmedi daha,internette sıkıntı yok.bu arada bazı uygulamaları yükledi yaklaşık 30-40 adet.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar bu 7.yapıyı yükledim ama mağaza sorunu çıktı,şuan 24 adet uygulama geceden beri inmedi daha,internette sıkıntı yok.bu arada bazı uygulamaları yükledi yaklaşık 30-40 adet.
7 nci yapıyı yükledikten hemen sonra arada bir kritik güncellemelerden sonra sistemi kapatıp açmak gerekiyor, bazen de cep telefonunda mesaj veriyor yeniden başlatılmalı şeklinde..
bu yapılan bazı muhtemel sorunları da çözebiliyor..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Birçok kere kapatıp açtım,

skynet

Üye
Uygulamalar iyice sorun çıkarmaya başladığı için cihazı sıfırladım ama o meşhur çark ekranında takılı kaldım (ilk defa :) ) sd kartı çıkarıp denedim yine fayda etmedi :/ Bu sorunu 8.1'e dönmeden nasıl aşabilirim ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Uygulamalar iyice sorun çıkarmaya başladığı için cihazı sıfırladım ama o meşhur çark ekranında takılı kaldım (ilk defa :) ) sd kartı çıkarıp denedim yine fayda etmedi :/ Bu sorunu 8.1'e dönmeden nasıl aşabilirim ?
Bende ilk w10 u yükledikten sonra sıfırladım,o çarklarda ilk başta epey takıldı ama sonrasında hızlandı.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Biliyorsunuz iki türlü sıfırlama var..
Hakkında menüsü içerisindeki TELEFONU RESETLEME yi yaptı iseniz..
bir kez de telefon kapalı iken fonkiyon tuşları ile sıfırlamayı deneyin.
Birçok kere kapatıp açtım,
Galiba lumialar içerisinde en iyisi L 520 .. defalarca yükleme yaptım, özellikle bu 7 nci yapıda beni geri döndürecek bir sorunla karşılaşmadım..
@Aybars1979 ın L 520 de yaşadığı sorunları saymaz isek : ) )

skynet

Üye
Biliyorsunuz iki türlü sıfırlama var..
Hakkında menüsü içerisindeki TELEFONU RESETLEME yi yaptı iseniz..
bir kez de telefon kapalı iken fonkiyon tuşları ile sıfırlamayı deneyin.
Denedim tuş kombinasyonu ile ama ünlem işareti çıkmıyor o esnada sürekli nokia yazısı gelip gidiyor :hmmm

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Denedim tuş kombinasyonu ile ama ünlem işareti çıkmıyor o esnada sürekli nokia yazısı gelip gidiyor :hmmm
Sürekli reset atma pozisyonuna girmiş..
Galiba tek çare NSU ile geri dönmek.. :((

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Çokta bir şey kalmadı

skynet

Üye
Sürekli reset atma pozisyonuna girmiş..
Galiba tek çare NSU ile geri dönmek.. :((
Neyse artık yapacak bir şey yok o zaman teşekkürler.
Şimdi de çarklar tamamen doldu ardından da üzgün ifadesi çıktı
Nsu ile 8.1'e geri döndüm artık 8. yapıya kadar kalırım

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkdaşlar bu w 10 da pin kodunu kaldırma ekranını ben bulamadım,her açılışta pin soruyor

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Arkdaşlar bu w 10 da pin kodunu kaldırma ekranını ben bulamadım,her açılışta pin soruyor
ayarlardan kişiselleştirme bölümüne gir sora ordan kilit ekranı bölümüne gir kilit ekranın en altında oturum açma seçenekleri yazıyor ona tıkla orda oturum açmayı gerekli kıl ve pin yazıyor o ekranda onlardan birine tıklayarak sorununu çözebilirsin :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İşte orda oturum açmayı gerekli kıl diye bir seçenek yok,sadece pin oluştur var.hattımı Türkcell e taşıdıktan sonra bu durum oldu.halbuki ben avea kullanırken pin kodu falan kullanmıyordum,,cihaz direk açılırdı.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
İşte orda oturum açmayı gerekli kıl diye bir seçenek yok,sadece pin oluştur var.hattımı Türkcell e taşıdıktan sonra bu durum oldu.halbuki ben avea kullanırken pin kodu falan kullanmıyordum,,cihaz direk açılırdı.

şu resimde herseferinde yazan diye bir şey var ona tıkla o şey oturum açmayı gerekli yokmu

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İşte bende üstteki seçenek yok,sadece alttaki seçenek var(pın pluştur).ss aldım pc ye geçince atarım

Üst Alt