Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows 10Windows 10 Bilgisayar İçin İndirilebilir Durumda!
Konu yazımda altta 2 link var, sisteminin bit değeri kaç ise onu indir ve çalıştırman yeterli.
0MG90
Üye
%32'de baya yavaş iniyor. W10 Pro 64bit Türkçe seçtim. Iso iniyor şu an.
BLasTeaR
Üye
Konu Sahibi
Bu arada, ben işe gidiyorum yanıt veremeyebilirim, gece 12:30'da geleceğim inşallah.Haberiniz olsun.
Umarım sorunsuz indirip kurarsınız. Şimdiden hayırlı olsun herkese.
Bruce Lee QQ
Üye
Rezervasyonu beklemeye devam diğer yöntem pek içime sinmedi.
Ben de indi hemen, ben de öyle seçmiştim ama 32bit home inmiş. Çok acayip.
Ek: Şu an fark ettim. İndirme aracında saçma bir bug var. Önce x64, Pro diye seçip sonra dili seçtiğiniz zaman 64bit 32'ye, Pro home'a dönüyor. Dili değiştirince alttaki iki seçenek home ve 32bit olarak sıfırlanıyor.
Ben de indi hemen, ben de öyle seçmiştim ama 32bit home inmiş. Çok acayip.
Ek: Şu an fark ettim. İndirme aracında saçma bir bug var. Önce x64, Pro diye seçip sonra dili seçtiğiniz zaman 64bit 32'ye, Pro home'a dönüyor. Dili değiştirince alttaki iki seçenek home ve 32bit olarak sıfırlanıyor.
İptal mi etsem napsam? 2 kere internet koptu ama inmeye devam ediyor hala %72'de.
Diğer forumdaki kullanıcılar Microsoft'u arayıp orjinal keyleri neden kabul etmiyor diye sormuşlar. Temiz kurulum yapmak isteyenler için 2 hafta beklemelerini söylemişler. Acele etmeyin yani.
İptal mi etsem napsam? 2 kere internet koptu ama inmeye devam ediyor hala %72'de.
Diğer forumdaki kullanıcılar Microsoft'u arayıp orjinal keyleri neden kabul etmiyor diye sormuşlar. Temiz kurulum yapmak isteyenler için 2 hafta beklemelerini söylemişler. Acele etmeyin yani.