Windows 10 Windows 10 Bilgisayar İçin İndirilebilir Durumda!

Sponsorlu Bağlantılar

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
    Konu Sahibi
Eve gidince indirmeyi düşünüyorum ama tedirginim acaba oyunlarda sıkıntı çıkartır mı diye ? Özellikle Steam'de felan ?

Payday 2 varsa da deneyebilir misin ?[/QUOTE]

Windows dosyalarını yedekleniyor. Yükleyen arkadaşlarımda hiçbir sıkıntı olmamış, oyun/ pro hepsi duruyormuş.

Eyvallah peki bır sıkıntı olduğunda Windows 8'e geri dönebilir miyim ?

Elbette, zaten Windows 10 için SSS'ye göz atabilirsin.

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Bu yükleme bildirimi neden hala gelmedi :/

0MG90

0MG90

Üye
Bende Pro yüklü, bu da Pro mu indirir?

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Vaktin olursa rekabetçi atarız bi ara ? :)

Sen kurdun mu ilk gözüne çarpan değişiklikler neler ?
Bildirimin gelmesini bekliyorum sadece $Windows.~BT kısmında 4.50GB lık Windows 10 dosyaları mevcut 1 bildirim ile yüklemeye başlıycam.Elbette olur arkadaşlarla sürekli giriyorum rekabetci senide beklerim :)

0MG90

0MG90

Üye
Tamam kendimiz seçebiliyormuşuz

must.i.1

Üye
aktivasyon key nedir

0MG90

0MG90

Üye
@ceza87 paylaştığın link Pro sürüme mi ait?

Innovation Pork

Üye
Payday 2 varsa da deneyebilir misin ?

Windows dosyalarını yedekleniyor. Yükleyen arkadaşlarımda hiçbir sıkıntı olmamış, oyun/ pro hepsi duruyormuş.

Elbette, zaten Windows 10 için SSS'ye göz atabilirsin.
[/QUOTE]

Bende var Payday 2. Eve geçince yükleyip denerim 8.1 sıktı zaten.

mabdussamed

mabdussamed

Üye
bu araç windows BT klasörümü temizleyip sıfırdan indirme yapmaya kalkıştı , onu da beceremedi dondu kaldı öyle , anlayacağınız indirilen 6gb lık windows Dosyalarım uçtu :(

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
    Konu Sahibi
bu araç windows BT klasörümü temizleyip sıfırdan indirme yapmaya kalkıştı , onu da beceremedi dondu kaldı öyle , anlayacağınız indirilen 6gb lık windows Dosyalarım uçtu :(

Bir çok kişi indirdi (Facebook üzerindeki arkadaşlar) hiç kimse de sorun olmadı ben de dahil. Siz de nasıl ki?:hmmm
Şu an durum nedir ve tekrar indirmeyi denediniz mi?

Peocawe

Peocawe

Üye
Kendi kullandığınız lisans kodunuzdur.
Şimdiden kendi Orjinal lisans kodlarınızı not almayı unutmayın.

bilgisayarım>özelliklerde ki ürün kimliği mi o?
birde bilgisayarı sıfırlayacak mı yoksa update mi edecek?

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Bendeki dosyalarda uçtu keşke denemeseydim tekrarmı indiricek şimdi 4.50GB dan 1.23Gb a düştü windows 10 dosyaları :(

emreli01

emreli01

Üye
Arkadaşlar bilen birisi lütfen sorularima cevap verebilirim rica etsem
1. Şimdi bendeki leptopa ben netten indiridigim windows 8.1 pro yüklemiştim ve crackleme işlemini yapmıştim rezerve simgeside çok önceden gelmiş ve rezerve yapmistim ama yüklemeye gecmedim şimdi yüklemeye geçtiğimde sıkıntı olur mu bu birinci sorum

2. Ben windows 10 a guncelledigim. Takdirde C diskim ve D diskim deki herşey aynimi kalacak yoksa bir format gibi C diskimdeki herşey gidecek D diskim mi kalacak ? Soru basit cevap basit :) cvplayan için teşekkür ederim şimdiden

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
    Konu Sahibi
Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bilen birisi lütfen sorularima cevap verebilirim rica etsem
1. Şimdi bendeki leptopa ben netten indiridigim windows 8.1 pro yüklemiştim ve crackleme işlemini yapmıştim rezerve simgeside çok önceden gelmiş ve rezerve yapmistim ama yüklemeye gecmedim şimdi yüklemeye geçtiğimde sıkıntı olur mu bu birinci sorum

2. Ben windows 10 a guncelledigim. Takdirde C diskim ve D diskim deki herşey aynimi kalacak yoksa bir format gibi C diskimdeki herşey gidecek D diskim mi kalacak ? Soru basit cevap basit :) cvplayan için teşekkür ederim şimdiden

1. Hiçbir sıkıntı olmaz.
2. Update kısımdan güncellerseniz indirip kuracak ve Windows dosyalarını yedeklediği için de hiçbir şey sorun olmayacaktır. Ama yine de yedekleme öneriliyor.

emreli01

emreli01

Üye
1. Hiçbir sıkıntı olmaz.
2. Update kısımdan güncellerseniz indirip kuracak ve Windows dosyalarını yedeklediği için de hiçbir şey sorun olmayacaktır. Ama yine de yedekleme öneriliyor.
Yedekleme öneriliyor derken D diski için mi yoksa C diski için mi yedekleme öneriliyor benim D diskimi yedekleme şansım yok ta

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
    Konu Sahibi
Yedekleme öneriliyor derken D diski için mi yoksa C diski için mi yedekleme öneriliyor benim D diskimi yedekleme şansım yok ta

İstediğin kadar format at, D diskine bir cacık olmaz. C / D ikisi birbirinden bağımsız duruyor o yüzden tüm verilerini D'ye atabilirsin. He D'ye isim ver ki format esnasında sürücüleri biçimlendirirken karıştırmayasınız. (D için isim örn: Depolama gibi)
Yedekleme sadece C için dedim.

Son düzenleme:

Üst Alt