Ben önceden hiç hafıza sorunu çekmezdim. Lolipop ta sıkıntılı hemen doluyor. 400 mb boş yer var uygulama yuklemiyor google playden. Root da atmadım. Root yapıp link2sd denicem bakalım nasıl çalışıyorOMNİ de link2sd destegı olması cok ıyı ıkı romda eskıye gore kullanıslı artık dogru soluyon
Cm12.1 de var demi onasıl root yapmadn omnıde ayarlardan root erısımı acılmıyor mu
omnide twrp den supersu flasliyorsun root içinkonu var açtım fakat admınler tarafından onaylanmadı genel gorunume acılmamıs daha ?Oo donmadan çekiyorsa süper bakalım konuyu
Konu yok diyor
Tamam mesaj atmışsın eyvallah denicem şimdikonu var açtım fakat admınler tarafından onaylanmadı genel gorunume acılmamıs daha ?
denedin mi nasıl camu programına göre ?Tamam mesaj atmışsın eyvallah denicem şimdi
1000 basardenedin mi nasıl camu programına göre ?

Bende de reset atmiyorduVİDEO SORUNUNUDA HALLETTİM ROMDA TEK SIKINTI LİNK2SD desteklememesı mıllet dıyor cm 12.1 sureklı reset atıyor dıye bende hıc atmıyor sarjı bıtene kadar kapanmıyor..
Port kullanmani tavsiye ederim varsa, daha kullanisli her surumu icin. Cunku cm ozellikleri 5kat arttiriyorsa portlayan 10kat arttiriyor 10olsun 11olsun 12 olsun her cm surumu icin gecerli dediklerim.orjinal 12.1 kullanyrm port olan da yapablrsn belki ama orjinalnde yok bu ozellk tasi dyrum hariciye yeterli alan yok diyo 5 gb alan var sd kartta anlamyrm
Xdas3 mini cm12.1 port nerden bulcam
biraz kurcala inşallah bulursun. Bu arada s3e bile yok s3minidekinin port olmadigina eminmisin cmnin syafasinda paylasilmismi ?