Cm 12.1 uygulamaları harici hafızaya taşıma

Sponsorlu Bağlantılar

yami0064

Üye
    Konu Sahibi
OMNİ de link2sd destegı olması cok ıyı ıkı romda eskıye gore kullanıslı artık dogru soluyon

byAndroid

byAndroid

Üye
OMNİ de link2sd destegı olması cok ıyı ıkı romda eskıye gore kullanıslı artık dogru soluyon
Ben önceden hiç hafıza sorunu çekmezdim. Lolipop ta sıkıntılı hemen doluyor. 400 mb boş yer var uygulama yuklemiyor google playden. Root da atmadım. Root yapıp link2sd denicem bakalım nasıl çalışıyor

yami0064

Üye
    Konu Sahibi
nasıl root yapmadn omnıde ayarlardan root erısımı acılmıyor mu

byAndroid

byAndroid

Üye
Oo donmadan çekiyorsa süper bakalım konuyu
Konu yok diyor

The Pancar

The Pancar

Üye
İndireyim bende

yami0064

Üye
    Konu Sahibi
VİDEO SORUNUNUDA HALLETTİM ROMDA TEK SIKINTI LİNK2SD desteklememesı mıllet dıyor cm 12.1 sureklı reset atıyor dıye bende hıc atmıyor sarjı bıtene kadar kapanmıyor..

byAndroid

byAndroid

Üye
VİDEO SORUNUNUDA HALLETTİM ROMDA TEK SIKINTI LİNK2SD desteklememesı mıllet dıyor cm 12.1 sureklı reset atıyor dıye bende hıc atmıyor sarjı bıtene kadar kapanmıyor..
Bende de reset atmiyordu

The Pancar

The Pancar

Üye
Bende atıyordu tekrar flashladım

H0lligan

Üye
Beyler cm12.1 portu kullaniyorum suan en stabilini buldum cihazim s3 konuda acicam zaten

Gordugunuz uzre tasiyabiliyorum uygulamalari ekran videolarinda da hic sikinti yok renk duzgun sanki arka planda bi recorder calismiyormus gibide bi his veriyo hem stock da hemde scr+5 de. Siz port cm12.1 mi kullaniyorsunuz orjinal olanimi bende port var

yami0064

Üye
    Konu Sahibi
orjinal 12.1 kullanyrm port olan da yapablrsn belki ama orjinalnde yok bu ozellk tasi dyrum hariciye yeterli alan yok diyo 5 gb alan var sd kartta anlamyrm

H0lligan

Üye
orjinal 12.1 kullanyrm port olan da yapablrsn belki ama orjinalnde yok bu ozellk tasi dyrum hariciye yeterli alan yok diyo 5 gb alan var sd kartta anlamyrm
Port kullanmani tavsiye ederim varsa, daha kullanisli her surumu icin. Cunku cm ozellikleri 5kat arttiriyorsa portlayan 10kat arttiriyor 10olsun 11olsun 12 olsun her cm surumu icin gecerli dediklerim.

yami0064

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini cm12.1 port nerden bulcam

yami0064

Üye
    Konu Sahibi
hayır bakmdm bakarm s3mini xdaya oluxgni sanmym memnunum su an cm 12 den

Üst Alt