Uygulama Whatsapp holo görünüm (istek)

Sponsorlu Bağlantılar

atakanokur

atakanokur

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp holo görünüm (istek)
Millet merhaba size birşey soracaktım biliyosunuz whatsapp yeni materyal tasarıma geçti bazıları beğendi benim gibi bazıları beğenmedi sizden isteğim eski Whatsapp tasarımın sürümü. eski sürümü kurunca uyarı veriyor yeni sürümü indirin diye . Bunun tarihi modlanmış apk si varmıdır?

atakanokur

atakanokur

Üye
    Konu Sahibi
yokmu bilen biri :(

H0lligan

Üye
tarihi modlanmis olamaz sanirim server la alakali daha cok ama hangi surumu kurmak istiyorsan at bakalim bi deniyim ayarlamayi.

atakanokur

atakanokur

Üye
    Konu Sahibi

H0lligan

Üye
Maalesef sistemi degistirmisler biraz kod yazmak lazim sonra icinden girip dosyalari degistirmek felan bayagi bi ugras lazim yani ki xml leri android den duzenleyemiyoruz pc de yok elimde. Velhasil olmuyor arama derim ben cunku bukadar ugrasmaz kimse eski gorunume donmek icin.

• Beğen
Tepkiler: atakanokur
atakanokur

atakanokur

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef sistemi degistirmisler biraz kod yazmak lazim sonra icinden girip dosyalari degistirmek felan bayagi bi ugras lazim yani ki xml leri android den duzenleyemiyoruz pc de yok elimde. Velhasil olmuyor arama derim ben cunku bukadar ugrasmaz kimse eski gorunume donmek icin.
peki sağolasın yeni görünümüde sevemedim bi türlü whatsapp plus a holo görünüm temasıdamı kurulmuyor?

H0lligan

Üye
peki sağolasın yeni görünümüde sevemedim bi türlü whatsapp plus a holo görünüm temasıdamı kurulmuyor?
bilmiyorum hic kullanmadim plus i ama xposed modullerinde tema degistirme vardi bak istersen bi.

• Beğen
Tepkiler: atakanokur