Bence omni daha iyi. Cm12. 1 ram sorunu yaşıyordum bunda sıkıntı yok kullanıyorum halaeyvallah teşekküre ederim. şu an omnirom mu daha stabil cm12.1 mi ?
Ramda sıkıntı yok o zaman. Stock Android mesajlaşma uygulamasını kullanmıyorum ben estetik değil. Messenger kullanıyorum çok hoş. Video çekmeme çok kötü aynen bi cozemediler. Çamur diye uygulama var video çekiyor ama hafif donuyo ondadabenim cm 12.1 de boş ram hep 400 ustunde 52 uygulama var toplam 1 günü çıkartıyorum tek sıkıntı vıdeo cekememesi
omni romu youtubta ızledm mesajlasma uygulaması falan dandık geldı
Nasıl kurdun link atar mısın? Hangi romun üstüne Kurduncm romda tek eksık vıdeo o genel olarak var custom lolıpoplarda s6 fu ll patch tema kurdum daha hos samsung oldu degıstırmek ıstemıyorum sımdılık![]()
cm12.1 in üstüne bekle atayım lınk ozelden kur tema dan uygula acılıs anımasyonuda play storeden s5 cm 12 bootanımatıon dıye arat onu ındır tam samsung lolıpop oluyor hos oluyor rom yani
yüklüyorum mediafireyı bekle
Ben Cm12.1 kurduğum zaman iyi değildi şuan güncellemelerle iyi olmuş gibi. Omni de güzel hani hızlı yavaşlama yok. Birde ahize sesi çok azdı cm de. Omni de daha çok karşı tarafın sesi duyuluyor. OMNIDE tema desteği yok işte sormak istediğin başka şey varsa yada resim atarımbenimde aynen omni rom mu cm mi sence
benimde aynen omni rom mu cm mi sence
Aslında romlar baya geliştirme gösterdi. Telefon kapalıyken sarz falan oluyor artık eski sürümlerde olmuyordu. Link2sd desteği geldi OMNIDE vs. Gün geçtikçe iyileşiyor Zram desteği geldi.Tesekkür ederm iki romunda gelışmesi lazm daha da ama cm rom eski haline göre 10 numara omnide güzl ben aylık güncellyrm romu cm de ahize sesini arama ayarlarından yapabliyosun