Cm 12.1 uygulamaları harici hafızaya taşıma

Sponsorlu Bağlantılar

yami0064

Üye
    Konu Sahibi
Cm 12.1 uygulamaları harici hafızaya taşıma
S.a beyler s3 mini cm12.1 video haric hic bir sorunla karşılasmyrm ancak uygulamaları hafıza kartına link2 sd ile taşıyamıyorum hata veriyor yardımcı olabilir misiniz ? iyi forumlar

byAndroid

byAndroid

Üye
Cm12.1 in link2sd desteği yok sanırım. Omni 5.1.1 öneririm daha iyi geldi bana link2sd desteği de var

yami0064

Üye
    Konu Sahibi
data dosyalari falan hepsini tasyabliyor muyuz omni ile

byAndroid

byAndroid

Üye
Bilmem denemedim tasiniyordur büyük ihtimalle

yami0064

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah teşekküre ederim. şu an omnirom mu daha stabil cm12.1 mi ?

Son düzenleme:

yami0064

Üye
    Konu Sahibi
benim cm 12.1 de boş ram hep 400 ustunde 52 uygulama var toplam 1 günü çıkartıyorum tek sıkıntı vıdeo cekememesi
omni romu youtubta ızledm mesajlasma uygulaması falan dandık geldı

byAndroid

byAndroid

Üye
benim cm 12.1 de boş ram hep 400 ustunde 52 uygulama var toplam 1 günü çıkartıyorum tek sıkıntı vıdeo cekememesi
omni romu youtubta ızledm mesajlasma uygulaması falan dandık geldı
Ramda sıkıntı yok o zaman. Stock Android mesajlaşma uygulamasını kullanmıyorum ben estetik değil. Messenger kullanıyorum çok hoş. Video çekmeme çok kötü aynen bi cozemediler. Çamur diye uygulama var video çekiyor ama hafif donuyo ondada

yami0064

Üye
    Konu Sahibi
greenfy kullanıyorum sarjda %10 a yakın tasarruf alıyorum bı gunde 5 saat ekran alıyorum omnıromun sıtesı varmı s3 mini için falan nerden ındırıcez

byAndroid

byAndroid

Üye
Greenify kullanmıyorum ben 4-5 saat ekran alıyordum bu aralar bişey oldu sarzim az gidiyor pil kullamina baktığımda kablosuz hep açık gözüküyor önceden öyle değildi. Yeni sürümü çıktı tatilden donuyum onu yuklucem. Omni 5.1.1 xda s3 mini yaz çıkması lazım
Edit:eksik gördüğüm romda son uygulamalar varya orta tuşa basılı tutunca açılan orda hepsini kapat tuşu yok teker teker kapatıyorsun

yami0064

Üye
    Konu Sahibi
cm romda tek eksık vıdeo o genel olarak var custom lolıpoplarda s6 full patch tema kurdum daha hos samsung oldu degıstırmek ıstemıyorum sımdılık :)

byAndroid

byAndroid

Üye
cm romda tek eksık vıdeo o genel olarak var custom lolıpoplarda s6 fu ll patch tema kurdum daha hos samsung oldu degıstırmek ıstemıyorum sımdılık :)
Nasıl kurdun link atar mısın? Hangi romun üstüne Kurdun

yami0064

Üye
    Konu Sahibi
cm12.1 in üstüne bekle atayım lınk ozelden kur tema dan uygula acılıs anımasyonuda play storeden s5 cm 12 bootanımatıon dıye arat onu ındır tam samsung lolıpop oluyor hos oluyor rom yani

yüklüyorum mediafireyı bekle
cm12.1 in üstüne bekle atayım lınk ozelden kur tema dan uygula acılıs anımasyonuda play storeden s5 cm 12 bootanımatıon dıye arat onu ındır tam samsung lolıpop oluyor hos oluyor rom yani

yüklüyorum mediafireyı bekle
tema
açılıs anımasyonu

byAndroid

byAndroid

Üye
Haa sen temalardan yükledin demi. Omni de tema yok ya :D

yami0064

Üye
    Konu Sahibi
cekebıldıgım resımler cm den memnunum gayet ya omnıde tema olsaymıs guxlms

byAndroid

byAndroid

Üye

Mesaj atmıştım resim falanda attım. Silmisler nasıl iş bu.

• Beğen
Tepkiler: yami0064

yami0064

Üye
    Konu Sahibi
benimde aynen omni rom mu cm mi sence

byAndroid

byAndroid

Üye
Ben Cm12.1 kurduğum zaman iyi değildi şuan güncellemelerle iyi olmuş gibi. Omni de güzel hani hızlı yavaşlama yok. Birde ahize sesi çok azdı cm de. Omni de daha çok karşı tarafın sesi duyuluyor. OMNIDE tema desteği yok işte sormak istediğin başka şey varsa yada resim atarım

yami0064

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkür ederm iki romunda gelışmesi lazm daha da ama cm rom eski haline göre 10 numara omnide güzl ben aylık güncellyrm romu cm de ahize sesini arama ayarlarından yapabliyosun

byAndroid

byAndroid

Üye
Tesekkür ederm iki romunda gelışmesi lazm daha da ama cm rom eski haline göre 10 numara omnide güzl ben aylık güncellyrm romu cm de ahize sesini arama ayarlarından yapabliyosun
Aslında romlar baya geliştirme gösterdi. Telefon kapalıyken sarz falan oluyor artık eski sürümlerde olmuyordu. Link2sd desteği geldi OMNIDE vs. Gün geçtikçe iyileşiyor Zram desteği geldi.

Üst Alt