Haber Samsung Galaxy S6 Mini Görselleri Gözüktü!

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S6 Mini Görselleri Gözüktü!
Samsung #GalaxyS6Mini cihazı uzun zamandır bekleniyordu ve cihazın bugün görselleri çıktı! Görselde gözükülene göre cihaz 4.6 veya 4.7 inch olacak. #GalaxyS6Mini gelecek ay #GalaxyNote5 ten sonra satışa çıkması bekleniyor.

HD Ekran olması çok iyi bir detay

4.6 inç veya 4.7 inç 1280x720 piksel HD SuperAMOLED ekran
Qualcomm Snapdragon 808 işlemci
Adreno 418 grafik işlemcisi
2 GB RAM
16 GB depolama
Parmak izi okuyucu
16 Megapiksel arka kamera
5 Megapiksel ön(selfie) kamera

Işte #GalaxyS6Mini

Kişisel fikrim microSD olmayacak ve cihazı almayı planlayanların depolamayı göz önüne alıp karar vermesi lazım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Haber icin tesekkurler tasarimsal olarak bi fark yok keske arkasinimda fotografi olsaydi ozelliklerinide bilmiyoruz

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
A3'ten ne farkı var? Ayrıca 4.7'ye mini mi olur s3'ün minisi varken kendisi 4.8'di :)

• Beğen
Tepkiler: n000k
byAndroid

byAndroid

Üye
Bence ideal ekran 4.6 veya 4.7 cihaz A3 ten farklı çünkü donanımı yüksek olacak bu sefer yani ben öyle bekliyorum sony nin compact serisi gibi güçlü gelir inşallah

• Beğen
Tepkiler: n000k
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce farklı bir konuda 2GB Ram olacağını yazmıştım fakat sammobile'ın son haberine göre özellikleri belirsiz şuan. (27.07.2015)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Daha önce farklı bir konuda 2GB Ram olacağını yazmıştım fakat sammobile'ın son haberine göre özellikleri belirsiz şuan. (27.07.2015)

2gb olabilir çünkü 4 ve 5 minide 1,5 gb yani ram yukseltıp kullanıcıyı kandırmak daha kolay oluyor :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
parmak izi tarayıcısı da olabilirmiş öle gördüm internette

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
0MG90

0MG90

Üye
Çıkmasa şaşardım, Compact ezer geçer

yeumyang

yeumyang

Moderator
Çıkmasa şaşardım, Compact ezer geçer
sony compakt modelleri güclü cihaz ama bence s6 da güclü donanımla gelecektir
Kişisel fikrim microSD olmayacak ve cihazı almayı planlayanların depolamayı göz önüne alıp karar vermesi lazım
sd kart bence olmalı olmazsa eksiklik 16 gb yetmeyebiliyor tabi kullanıcodan kullanıcıya degişir ama 16 32 gb hafıza ile gelirse sd karta gerek yok

byAndroid

byAndroid

Üye
2 gb ram snap808 ile gelirse mütüş olacak beklentim bu yönde fiyatta 1500-1600 olur

yeumyang

yeumyang

Moderator
2 gb ram snap808 ile gelirse mütüş olacak beklentim bu yönde fiyatta 1500-1600 olur
2 gb ram la gelecektir zaten s5 minide 1.5 gb ram vardı bunda 2 olacaktır ve 1000 tl altı cihazlarda 2 gb ram var sony compakt modelleri ile rekabet etmek icin güclü donanımla gelecektir
fiyatta 1500 üstü olmaması gerekir

byAndroid

byAndroid

Üye
2 gb ram la gelecektir zaten s5 minide 1.5 gb ram vardı bunda 2 olacaktır ve 1000 tl altı cihazlarda 2 gb ram var sony compakt modelleri ile rekabet etmek icin güclü donanımla gelecektir
fiyatta 1500 üstü olmaması gerekir
Tasarımdan dolayı fiyat yüksek olacaktır bence s6 tasarımın kucultulmus versiyonu olursa baya premium bir cihaz olucak bence

yeumyang

yeumyang

Moderator
bekleyelim bakalım nasıl bir tasarımla gelecek

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Bunu S5 mini'ye bakarak anlarsınız zaten :) S5 ile Minisi tasarim aynıydı hatta mini dahil suya dayanıklıydı ve parmak izi sensörü içeriyordu. S6 minide S6'nın çözünürlük boyut ve İşlemci düşürülmüş hali olur.

yeumyang

yeumyang

Moderator
sd kart s5 minide vardı bunda olmazsa hafızayı güclü tutması lazım 16 32 gb lık gibi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
HD Ekran olması çok iyi bir detay

4.6 inç veya 4.7 inç 1280x720 piksel HD SuperAMOLED ekran
Qualcomm Snapdragon 808 işlemci
Adreno 418 grafik işlemcisi
2 GB RAM
16 GB depolama
Parmak izi okuyucu
16 Megapiksel arka kamera