Haber Samsung Galaxy NOTE 5 Benchmark'ta göründü!

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Aosp bir hevesten ibaret :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Luck Star

Luck Star

Üye
Ekranı güneş paneline cevirseler keske

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
PriZm

PriZm

Üye
Hep öyle değil mi zaten :D sorsan hepsi eskisinden düşük pil tüketimi ama Note 2'nin şarjı daha iyi gidiyor diyorlar Note 3'e geçenler :)
Note 2 nin şarjı Note 4 e kıyasla da daha uzun gidiyor ama bunun altında başka faktörlerde var. Sistemi zorlayan özellikler olmaması, bloatware'ın Note 3 ve Note 4 e kıyasla daha az olması ve 720P ekran gibi.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 nin şarjı Note 4 e kıyasla da daha uzun gidiyor ama bunun altında başka faktörlerde var. Sistemi zorlayan özellikler olmaması, bloatware'ın Note 3 ve Note 4 e kıyasla daha az olması ve 720P ekran gibi.
Note 4'te 3'ten az bloatware var. Baktım bu lanet turkcell zımbırtıları hariç çevirmen ve group play yoktu yanılmıyorsam.

PriZm

PriZm

Üye
Note 4'te 3'ten az bloatware var. Baktım bu lanet turkcell zımbırtıları hariç çevirmen ve group play yoktu yanılmıyorsam.
Note 4 de de o turkcell zımbırtıları mevcut ancak hattım vodafone olduğundan deaktif konumdalar. Group play'i note 2 de okulda arkadaşlarla çok kullanırdım neden kaldırdılar anlamadım açıkçası.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Note 4 de de o turkcell zımbırtıları mevcut ancak hattım vodafone olduğundan deaktif konumdalar. Group play'i note 2 de okulda arkadaşlarla çok kullanırdım neden kaldırdılar anlamadım açıkçası.
Galaxy markette olması lazım. Ben taktığımda otomatik deaktif olmamıştı. Anlamadığım cihaz turkcellden alınma değil.

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy markette olması lazım. Ben taktığımda otomatik deaktif olmamıştı. Anlamadığım cihaz turkcellden alınma değil.
Demekki bu olayı Note 4'de düzeltmişler. Çünkü root olmadan dosya yöneticisi ile system klasörüne baktığımda turkcell uygulamalarının apk'ları duruyor.

Edit: ayrıca group play galaxy markette yok. Ve başka bir kaynaktan yükleyincede program çakılıyor. Sistemde gerekli olması gereken birkaç dosya yok sanırım. Diğer değişle tamamen kaldırmışlar.

Son düzenleme:
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Demekki bu olayı Note 4'de düzeltmişler. Çünkü root olmadan dosya yöneticisi ile system klasörüne baktığımda turkcell uygulamalarının apk'ları duruyor.

Edit: ayrıca group play galaxy markette yok. Ve başka bir kaynaktan yükleyincede program çakılıyor. Sistemde gerekli olması gereken birkaç dosya yok sanırım. Diğer değişle tamamen kaldırmışlar.
Devre dışı bırakmanın mantığı anlamış değilim sistemde gene yer kaplıyor ama ramden çalmıyor. Ilginç.

burak1553

burak1553

Üye
Bence note 4 kullanan birinin note 5 almasına gerek yok note serisinden devam edecekse 2 ya da 3 yılda bir değiştirmek daha mantıklı
Zenginse bilemem:)

PriZm

PriZm

Üye
Devre dışı bırakmanın mantığı anlamış değilim sistemde gene yer kaplıyor ama ramden çalmıyor. Ilginç.
Şaşılacak birşey değil bence. Adı üstünde devre dışı bırakıyor. Aynı Windows'da denetim masasında özellik kapatma ayarı gibi.

Aynı zamanda ultra güç tasarrufuda aynı mantıkla çalışıyor. İzin verdiğin uygulmalar hariç hepsi devre dışı kalıyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt