Öneri İphone 6 bazı sorularım var

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
İphone 6 bazı sorularım var
elinize aldığınızda hiç bıkakmadan kaç saat oyun oynayabiliyorsunuz günlük şarj kaç saat ?

İphone Yazılım konusunda kısıklamalar oldugu herks bilioyor bu kısıklama lar nedir

iphone ekranı gorilla glass kaç ekran kullanıyor

16 Gb modeli bana yeter mi uygulama lar çok yer kaplıyormu

on kamera kaç megapissel ve ne kadar iyi fotoraflar çekiyor on ve arka kamera

iphone plus almam için sebebler nedir.

0MG90

0MG90

Üye
Kısıtlama olmaz ne de olsa 6 en yeni model şu an.
Gorilla glass 3 var sanırım.
Çok fazla oyun yüklüyorsanız veya fazla müzik arşiviniz varsa yetmeyebilir.
1.2MP ön kamerası var.
Plus'ın bataryası daha fazla, şarjının daha uzun gitmesini istiyorsanız onu alabilirsiniz.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Kısıtlama olmaz ne de olsa 6 en yeni model şu an.
Gorilla glass 3 var sanırım.
Çok fazla oyun yüklüyorsanız veya fazla müzik arşiviniz varsa yetmeyebilir.
1.2MP ön kamerası var.
Plus'ın bataryası daha fazla, şarjının daha uzun gitmesini istiyorsanız onu alabilirsiniz.

1,2 megapissel ne kadar iyi fotolar çekiyor

ve ben bluetooth gibi kısıklamalardan bahsediyorum

0MG90

0MG90

Üye
Bunlar Google görsellerden

1,2 megapissel ne kadar iyi fotolar çekiyor

ve ben bluetooth gibi kısıklamalardan bahsediyorum
Bluetoothtan dosya atma almayı diyorsan o ihtiyacı giderecek uygulamalar AppStore'da var. O uygulamalar sayesinde resim, video, müzik, pdf dosyalarını alabilir atabilirsin.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
güzel benim şu bluetooth gibi kısıklama olaylarını canımı sıkıyor onlardan bahsedebilir misin

Invoke

Invoke

Üye
Son soruya gerçekten bizim mi cevap vermemizi bekliyorsun?

The Pancar

The Pancar

Üye
6)Sebebi uzun süre yazılım güncellemesi alırsın,arayüzü hızlıdır,tasarımı güzeldir,hava atarsın

• Beğen
Tepkiler: hikmet366

MaxipmaN

Üye
S6 bozuldu mu?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kamerası dışında güzel cihaz.

PixelWolf

Üye
16 GB müzik çoksa, resim çoksa ve uygulama fazlaysa yetmez.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
16 GB müzik çoksa, resim çoksa ve uygulama fazlaysa yetmez.

hafıza sorunları nedeniyle iphone almıyacam 32 gb olsa veya uygun fiyattan olsa hiç düşünmem ama bu konuda s6 edge alacam .

PixelWolf

Üye
Bence güzel telefon 32 gb alırsan rahat. Bende 16 GB Iphone 5 var. Müzik arşivim büyük değil. Oyunlar ve uygulamalar fazla. Fotoğraflar da fazla yok. Hala yaklaşık yarısı boş. Telefonda foto tutmuyorum pcye aktarıyorum çünkü :islik

• Beğen
Tepkiler: bargnes, muhammedtb26 ve hikmet366
muhammedtb26

muhammedtb26

Üye
Bence güzel telefon 32 gb alırsan rahat. Bende 16 GB Iphone 5 var. Müzik arşivim büyük değil. Oyunlar ve uygulamalar fazla. Fotoğraflar da fazla yok. Hala yaklaşık yarısı boş. Telefonda foto tutmuyorum pcye aktarıyorum çünkü :islik
Google drive ve google fotograflar kullaniyorum bende yuksek kalitede sinirsiz resim orjinal halinde de 15 gb a kadar veriyor [emoji4]

abandonware

abandonware

Üye
On kamerası gündelik kullanımda gayet iyi ama düşük ışık performansı yok sayılır. Yani en azından arkadaşın i6'sinin on kamerasını benim M8'in ön kamerasi ile kiyaslayinca bu sonuca vardım. Cok ta karanlık olmayan bir ortamda (geceleyin ışıkları yanıyor olan bir spor salonu - okul mezuniyetinde) cekindigimiz selfielerin profil resmi yapılacak hali neredeyse yoktu diyebilirim. Fakat normal ışık altında ise harika is çıkarıyor - hakkını yemeyelim.

16 gb konusunda ise, daha evvel kullanıyor olduğum ipod touch 5im de arka kamera yoktu ve bu sebeple hiç fotoğraf çekmiyor olmama rağmen 16 gb sadece uygulamalar ve birkaç oyuna bile yetmedi.

16 gb lik bir Apple cihazı gordun mü arkana bakmadan kaç derim.

Edit: imla

• Beğen
Tepkiler: muhammedtb26
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
elinize aldığınızda hiç bıkakmadan kaç saat oyun oynayabiliyorsunuz günlük şarj kaç saat ?

İphone Yazılım konusunda kısıklamalar oldugu herks bilioyor bu kısıklama lar nedir

iphone ekranı gorilla glass kaç ekran kullanıyor

16 Gb modeli bana yeter mi uygulama lar çok yer kaplıyormu

on kamera kaç megapissel ve ne kadar iyi fotoraflar çekiyor on ve arka kamera

iphone plus almam için sebebler nedir.

İphone daki sıkıntılar bellide, cihaz değişiminde tekrar s6 almaman için sebepler nedir?
S6 alacakların işine yarayabilir deneyimlerin.

Üst Alt