İstek bleotooth ile internet

Sponsorlu Bağlantılar

tanjantx

tanjantx

Üye
    Konu Sahibi
bleotooth ile internet
arkadaşlar benim nokia telefonumun internetini bluetooth ile note 3 de nasıl kullanabilirim öneriniz nedir ? bunun için bir program var mı yoksa manuel olarak yapabilirmiyiz ?
Buna dair bir çözümü olan yokmu?

abdulkadiratik

abdulkadiratik

Üye
arkadaşlar benim nokia telefonumun internetini bluetooth ile note 3 de nasıl kullanabilirim öneriniz nedir ? bunun için bir program var mı yoksa manuel olarak
yapabilirmiyiz ?
Buna dair bir çözümü olan yokmu?
Bak ayarlardan bluetooth a girip cihazlari eslestircen android telde eslestirdigin cihazin yaninda ayar tusu var bas ona gorursun bluetooth internet erişimi diye bi yer var

tanjantx

tanjantx

Üye
    Konu Sahibi
Bak ayarlardan bluetooth a girip cihazlari eslestircen android telde eslestirdigin cihazin yaninda ayar tusu var bas ona gorursun bluetooth internet erişimi diye bi yer var
eşleştirdim cihazın yanındaki ayar tuşuna girdim iki tane seçenek var bağlantıyı kes ve yeniden adlandır
internet erişimi diye bir seçenek yok

abdulkadiratik

abdulkadiratik

Üye

Walla bnde cikiyo cofu cihazdada gordum bak iyce bi

tanjantx

tanjantx

Üye
    Konu Sahibi
Baktım yok iyice baktim

ismailozcn

ismailozcn

Üye
c6-01 ile wonder arasında denemiştim fakat olmuyor ,uğraşma zaman kaybı
symbian için yapılan net paylaşım programlarınıda sadee pc bağlanıyor android bağlanmıyor (ios bağlanıyor mu bilmiyorum),yaptığı yayından dolayı

• Beğen
Tepkiler: tanjantx
tanjantx

tanjantx

Üye
    Konu Sahibi
symbian için yapılan net paylaşım programlarınıda sadee pc bağlanıyor android bağlanmıyor (ios bağlanıyor mu bilmiyorum),yaptığı yayından dolayı
aslında benim amacım nokia 603 (symbian ) ın internetini bluetooth yoluyla note 3 de kullanmak çünkü aynı nokia 603 ün internetini pc de bluetooth modem olarak kullanıyorum. abdulkadır arkadaş nasıl yapmış anlamadım bluevpn işe yararmı acaba ?

umuti1975

umuti1975

Üye
ben eski nokiaların bile internetini paylaştım bluetooth ile oluyor.bluevpn diye bir program var onu android telefona yada bluetooth özelliği olan bir tablete kur.Sonra bluevpn programını çalıştırıyoruz ayarlar bölümünden
auto-resume , modem compability, bluetooth insecure socket, lcpcompability hepsine tık koyarak işaretliyoruz - phone number *99# yazın - acces point internet yazıyoruz -authentication none seçiyoruz - primary dns ve secondary dns 0.0.0.0 olarak ayarlıyoruz

şimdi ayar kısmı bitti programın ana menüsünden telefonumuz eşleştiği için görünecektir telefunumuzun isminin karşısındaki bağlantı simgesine tıklayıp Bloutooth ile bağlanmasını bekleyebiliriz işlemimiz bukadar artık bloetooth ile internet paketimizi tabletimizle yada telefonumuzla paylaşabiliriz.programı google playden indirebilirsin.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Sanırım Program İle Oluyordu O Yapılıyorda Playden Bişey İndiriliyodu Sanırım

tanjantx

tanjantx

Üye
    Konu Sahibi
ben vazgeçtim bu işten

Takipçi Satın Al

Üst Alt