Bak ayarlardan bluetooth a girip cihazlari eslestircen android telde eslestirdigin cihazin yaninda ayar tusu var bas ona gorursun bluetooth internet erişimi diye bi yer vararkadaşlar benim nokia telefonumun internetini bluetooth ile note 3 de nasıl kullanabilirim öneriniz nedir ? bunun için bir program var mı yoksa manuel olarak
yapabilirmiyiz ?
Buna dair bir çözümü olan yokmu?
eşleştirdim cihazın yanındaki ayar tuşuna girdim iki tane seçenek var bağlantıyı kes ve yeniden adlandırBak ayarlardan bluetooth a girip cihazlari eslestircen android telde eslestirdigin cihazin yaninda ayar tusu var bas ona gorursun bluetooth internet erişimi diye bi yer var
internet erişimi diye bir seçenek yokBak ayarlardan bluetooth a girip cihazlari eslestircen android telde eslestirdigin cihazin yaninda ayar tusu var bas ona gorursun bluetooth internet erişimi diye bi yer var
O zaman yapcak bisi yokBaktım yok iyice baktim

O zaman yapcak bisi yok![]()
c6-01 ile wonder arasında denemiştim fakat olmuyor ,uğraşma zaman kaybı
symbian için yapılan net paylaşım programlarınıda sadee pc bağlanıyor android bağlanmıyor (ios bağlanıyor mu bilmiyorum),yaptığı yayından dolayı
aslında benim amacım nokia 603 (symbian ) ın internetini bluetooth yoluyla note 3 de kullanmak çünkü aynı nokia 603 ün internetini pc de bluetooth modem olarak kullanıyorum. abdulkadır arkadaş nasıl yapmış anlamadım bluevpn işe yararmı acaba ?c6-01 ile wonder arasında denemiştim fakat olmuyor ,uğraşma zaman kaybı
symbian için yapılan net paylaşım programlarınıda sadee pc bağlanıyor android bağlanmıyor (ios bağlanıyor mu bilmiyorum),yaptığı yayından dolayı
Symbiandan paylaşılan neti Android görmez, bunun için Android tabletlere symbian veya pc den wifi üzerinden internet paylaşımı - MaxiCep incelemen gerekiraslında benim amacım nokia 603 (symbian ) ın internetini bluetooth yoluyla note 3 de kullanmak çünkü aynı nokia 603 ün internetini pc de bluetooth modem olarak kullanıyorum. abdulkadır arkadaş nasıl yapmış anlamadım bluevpn işe yararmı acaba ?
Baya Sıkıntılı İş Zaten Tek Bir Kişiden Duydum Olumlu SOnuç O KAdarben vazgeçtim bu işten