HaklisinSanane arkadaşım bişey bilmeyip boş boş yorum atıp durma
Sen bildigin icin konusuyorsunBen izledim Nexus 5'de 4K video örneği. Gayet kaliteli ve akıcıydı. Aynısı G2'de de geçerli olur ama işin bir de kaç mb yer tuttuğu boyutu var. Oynatır ama aslında kullanacağın bir özellik değil bu.
İlk sayfaya bak. Bilmediğiniz konuda niye yorum yapıyorsunuz? Hayatın her alanında böyle. Bütün memleket bilmediği konuda konuşuyor. Lafımı saldırgan ya da hakaret olarka almayın da tavsiye olarak alın, lütfen.
Birdaha soylede izin alalim sendenBende anlamıyorum arkadaş sırf yorum atmak için yazıyolar
Boş teneke tıngırdar demek yeterli sanırımHaklisin
Sen bildigin icin konusuyorsun
Birdaha soylede izin alalim senden
dostum anlatmak istedikleri 4k video ceker ama ekran 1920x1080 oldugu icin videoyu fullhd gosterirLg g2 4 k video oynatıyormu
sakin dostum @Buğra konuya bak abiSende tam oylesin işte
aynenHem cekebilir hemde oynata bilir
Cloudy rom kullanıyorum 50.000 bit rate ile 4k video kayıt yapabilip oynatabiliyor fakat ekran FHD olduğu için zoom yapılmadıkça farkı anlamıyorsunuz
aynen dostum kamera 4k ceksede ekran full hd oldugu icin 1080 p ile ayni oynatiyorYani 1080p ile aynı kalitedemi oynatılıyor
Hayır. 4k video her daim 1080P ekranda 1080P videoya oranla daha kalitelidir.Yani 1080p ile aynı kalitedemi oynatılıyor
biraz farkeder dostumHayır. 4k video her daim 1080P ekranda 1080P videoya oranla daha kalitelidir.
baya bi fark eder aslındafu ll HD ekranda 4k video izleyince fark olacağını mı sanıyorsun?4k video çekiyor ve oynatıyor eğer sorun buysa sorun yok.
Ama oynatıyor sonuçta ben fps den bahsetmedimbaya bi fark eder aslında
fark fu ll hd ekrandan izlenen 8mp fotoğraf ile 2.1 mp foto arasındaki fark kadar fark var isterseniz ard arda iki foto çekin birisi 2.1mp ile diğeri 8mp ile sonra ise aynı ekrandan zoom yapmadan bakın ne kadar fark ettiğini siz de anlayacaksınız
-------
yanlız g2 sadece 30 fps 4k video oynatabiliyor eğer 60fps ise oynatamaz aynı şekilde max 30 fps çekim yapabiliyor
G2 de ayrı ayrı hem 4k hemde 1080p video çekip izledim farkı gördümAma oynatıyor sonuçta ben fps den bahsetmedim1080p ekranda 1080p izlersen her pixele 1 pixel bilgi geleceği için alabileceğin Maximum kaliteyi alırsın. bundan fazlası sadece göz yanılmasıdir. ama youtube ile kıyaslamayın orda çözünürlük düşürünce kalite tamamen bozuluyor videoyu baştan işliyor. görüntü daha sıkı olursa ayrıntılar yok olur ancak 4k ekranda tamamen görebilirsin.