Uygulama GAMEBOT v4.0 <%99 TÜRKÇE> 'Zeybekbota Sakın kanmayın'

Sponsorlu Bağlantılar

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
BLade AzraiL & yunus96 bizi yolumuzdan kimse geri çeviremez ^_^ son 1 kişi kalana kadar adalet savaşımız sürecektir :) adam olmayanı adam edicez,baktık olmuyo madamda olabilir :D fake hesaplar açıp şikayet ediyorum sayfalarını yakında oda kapanır :muha:

• Beğen
Tepkiler: yunus96 ve BLade AzraiL

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
BLade AzraiL & yunus96 bizi yolumuzdan kimse geri çeviremez ^_^ son 1 kişi kalana kadar adalet savaşımız sürecektir :) adam olmayanı adam edicez,baktık olmuyo madamda olabilir :D fake hesaplar açıp şikayet ediyorum sayfalarını yakında oda kapanır :muha:
hahahaha helal olsun :D
son damla kan kalana kadar devam.

ELIN GAVURU BEDAVA YAPAR DUNYA YA DAGITIR BIZIMKILER DE BEDAVAYA ALDIĞI BOTU , GARDASLARIMA PARASIYLA SATAR.

TEKERINIZE COMAK SOKMAYA GELDIK.:bangin::halay3:

• Beğen
Tepkiler: yunus96 ve HoneyBadgeR2
baronsavas

baronsavas

Üye
@yunus96 dostum türkçe çevirisini yine bekliyoruz senden :yuru

şöle bi hata aldım sebebi nedir

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: yunus96
baronsavas

baronsavas

Üye
Teknojix

Teknojix

Üye
Arkadaşlar yunus66 arkadaşımız yurtdışında haliyle yeni çıkan botun çevirisini yapamıcak.
Ben en kısa sürede bu bota uyumlu türkçe çeviriyi sizlere sunacağım :)

• Beğen
Tepkiler: yunus96 ve HoneyBadgeR2
yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
Herkese destekleri için çok teşekkür ederim lütfen duyarlı olalım aynen kardeşimin dediği gibi adamlar yapıp dünyaya bedavaya dağıtıyor ama bizim bu akıllı Türk vatandaşımız kendi müslüman kardeşine parayla ben yaptım diyerek satmaya çalışıyor. Herkese çok teşekkür ederim bu yardımlarından ve yorumlarından dolayı. Ben il dışındayım bilgisayarım yanında değil o yyüzden yeni çıkanı çeviremiyicem ama v4.1 çıktığında veya daha güncelleri o zamana gidicem eve inşallah elimden geldiğince çeviricem ve yardımcı olmaya çalışıcam. Çevirmek isteyen arkadaşlarada yardımcı olabilirim zaten elimizde çevrilmiş bir bot var artık ondan yola çıkarak çevirileride düzelterek yeni versiyonu çevirmek rahat olur arkadaşlar...
Herkese hayırlı bayramlar Allaha emanet...

• Beğen
Tepkiler: BLade AzraiL ve HoneyBadgeR2

Ozymandias12

Üye
VÜRÜSLÜ GİDİP BAKIN İSTERSENIZ BASTAN AYAGA VÜRÜS DOLU

VÜRÜSLÜ DİKKAT EDİN

Teknojix

Teknojix

Üye

Hocam o değilde az önce bitirmiştim 4.0.1 e sizin çevirinizden her şeyi yapmıştım run script yapayım dedim functionslar hata verdi ve çevirdiğim dosyalar çöp oldu 3-4 saat uğraşmıştım allah kahretsin.

Ama baştan yazacağım. merak etmeyin pes etmicem kolay kolay.
Yarın daha dikkatli bir çalışma yapacağım. Umarım yarın akşama paylaşabilirim :)
Yoksa

@yunus96 hocamın çeviremediği bir çok yeri düzeltip daha anlaşılır şekilde düzenlemiştim.

• Beğen
Tepkiler: HoneyBadgeR2 ve yunus96
yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
Hocam o değilde az önce bitirmiştim 4.0.1 e sizin çevirinizden her şeyi yapmıştım run script yapayım dedim functionslar hata verdi ve çevirdiğim dosyalar çöp oldu 3-4 saat uğraşmıştım allah kahretsin.

Ama baştan yazacağım. merak etmeyin pes etmicem kolay kolay.
Yarın daha dikkatli bir çalışma yapacağım. Umarım yarın akşama paylaşabilirim :)
Yoksa

@yunus96 hocamın çeviremediği bir çok yeri düzeltip daha anlaşılır şekilde düzenlemiştim.
Ellerine sağlık hocam umarım bu sefer hata almazsın ayrıca teşekkür ederim... İnşallah çeviri daha güzel ve stabil bir türkçeye çevirme yaparsın şimdiden ellerine sağlık :)

Eryas35

Üye
cıktıgı gunden beri kullanıyorum en iyisi oldugu kesin :oke: sadece bir sorum var gece bota bıraksam ban yer miyim?

yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
cıktıgı gunden beri kullanıyorum en iyisi oldugu kesin :oke: sadece bir sorum var gece bota bıraksam ban yer miyim?
Ben bırakıyordum ama 7 saat sonra bilgisayarı kapatmaya ayarlıyordum hiç sıkıntı yaşamadım

95selo09

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ya Yunus Abi Bunuda Çevir 4.0.1 İ İngilzice Ne Olur:horse::horse::horse:
:maxicep:

Eryas35

Üye
Ben bırakıyordum ama 7 saat sonra bilgisayarı kapatmaya ayarlıyordum hiç sıkıntı yaşamadım
bir de ben de 4.01 güncellemesinden sonra botu her açtıgımda baraka ve ordu kampını tanıtmamı istiyor nasıl düzeltebilirim

yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
Şehir dışındayım yoksa
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ya Yunus Abi Bunuda Çevir 4.0.1 İ İngilzice Ne Olur:horse::horse::horse:
:maxicep:
Şehir dışındayım yoksa çevirirdim hocam...
bir de ben de 4.01 güncellemesinden sonra botu her açtıgımda baraka ve ordu kampını tanıtmamı istiyor nasıl düzeltebilirim
Ben kullanmadımda arkadaşlarım kullanıyor o güncellemeyi sordum öyle bişey yaşayan yokmuş hocam

Teknojix

Teknojix

Üye
Şehir dışındayım yoksa

Şehir dışındayım yoksa çevirirdim hocam...

Ben kullanmadımda arkadaşlarım kullanıyor o güncellemeyi sordum öyle bişey yaşayan yokmuş hocam

Türkçe Çeviride son aşamalara yaklaşıyorum :)
Hocam bu arada sizin isim ve soyisim alabilir miyim çevirye yazacağımda.

Son düzenleme:
yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
Türkçe Çeviride son aşamalara yaklaşıyorum :)
Hocam bu arada sizin isim ve soyisim alabilir miyim çevirye yazacağımda.
Yunus Emre Kahvecioğlu. Benim ismimi neden yazıyosun hocam :) sen çevirdin senin ellerine sağlık...

Teknojix

Teknojix

Üye
Yunus Emre Kahvecioğlu. Benim ismimi neden yazıyosun hocam :) sen çevirdin senin ellerine sağlık...

Olurmu hocam bir çok yerde sizin emeğinizde var. Hepsini ben çevirmeye kalksam 4-5 gün sürerdi. Ben sadece guncellemede değişen dosyaları bulup onları değiştirdim. Onun dışında birçok yerde sizin çevirilerini geçerli. Büyük ihitmalle yarın yayınarım.

Üst Alt