Rock Ve Roll
Üye
Göndermek istediğiniz resmi WhatsApp klasörüne atarak görünebilir olmasını sağlayabilirsiniz ve gönderebilirsiniz.Evet oluyor bu sorun var .tapatalk,dan da dahil yollayamıyorum.
Göndermek istediğiniz resmi WhatsApp klasörüne atarak görünebilir olmasını sağlayabilirsiniz ve gönderebilirsiniz.Evet oluyor bu sorun var .tapatalk,dan da dahil yollayamıyorum.
bi önceki yapı ile birlikte pc sürümüne gelmişti demekki telefonada gelmiş telinizi pc ye bağlıyorsanız sanırım win7 ve üstünde çıkan windows phone uygulamasının yerine gelen uygulama.Bu hangi uygulamaydı? Windows 10 için yenilenmiş, yorumlara da baktım ama çıkaramadım.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Phone Companion uygulaması bu.Bu hangi uygulamaydı? Windows 10 için yenilenmiş, yorumlara da baktım ama çıkaramadım.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gayet güzel duruyorWindows 10 Mobile Yapı 10166 ekran görüntüleri
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

bi önceki yapı ile birlikte pc sürümüne gelmişti demekki telefonada gelmiş telinizi pc ye bağlıyorsanız sanırım win7 ve üstünde çıkan windows phone uygulamasının yerine gelen uygulama.
kısacası win10 un yeni telefon uygulaması ama telefonda uygulamaların arasındada görünüyor ama indirilemiyor sanırım pc için olması nedeni ile.
Muhtemelen Phone Companion ama bir uygulamanın yerine geçmiş. Çünkü çok eski yorumlar var.Phone Companion uygulaması bu.
bu saatten sonra slow u beklemnin anlamı pek yok yükleyin gitsin.Allah'ını seven slow motion varmı yokmu bir bakıversin

arada 10158 sürümü vardı ne olduMuhtemelen Phone Companion ama bir uygulamanın yerine geçmiş. Çünkü çok eski yorumlar var.
o sürüme yalan mı oldu ?Slow motion farklı bir olay (yavaş çekim modu)bu saatten sonra slow u beklemnin anlamı pek yok yükleyin gitsin.![]()
kameranın slow motion video çekimi varmı demek istedimbu saatten sonra slow u beklemnin anlamı pek yok yükleyin gitsin.![]()

Microsoft buarada 10158 sürümü vardı ne olduo sürüme yalan mı oldu ?

Ya gaz verip durmayınbu saatten sonra slow u beklemnin anlamı pek yok yükleyin gitsin.![]()
6. yapıda da hemen daldım ama geri dönmek zorunda kalmıştım
8.1'den temiz yüklersin daha iyi olur işte.Tam 8.1 e döndüm adamlar güncelleme atmış, şansa bak![]()