oo teşekkür ederimRahatkaldırır i3 4130 ile ekran ksrtsız oynuyorum
almayı planlıyorumda
)Bu siteler yalan dolan ya güvenmem ben mesalaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Orası öyleTek bu site var başka yok![]()

Biraz araştırdım güvenemedim bu siteye açıkçasıBu siteler yalan dolan ya güvenmem ben mesala

Sadece bilgisayar özelliklerini kullanarak söylüyor bunları.Gel gelelim benimkine Gta5 kaldırır dedi.Gta4 açsam pc yanarBiraz araştırdım güvenemedim bu siteye açıkçası![]()

Senin bilgisayarın ozdllikleri nddir ?Sadece bilgisayar özelliklerini kullanarak söylüyor bunları.Gel gelelim benimkine Gta5 kaldırır dedi.Gta4 açsam pc yanar![]()
Asus k52jtSenin bilgisayarın ozdllikleri nddir ?
Site laptop ya da masa ustu olarak bakmıyor ozellik olarak bakıyor ve senin özellikler de gayet yeterliAsus k52jt
Nasıl başarıyorsun onu mostwanted2 bile kasıyor.Site laptop ya da masa ustu olarak bakmıyor ozellik olarak bakıyor ve senin özellikler de gayet yeterli
Isınma sorununu gelince de senin cihazın tasarımıyla alakalı ona yapacak bir şey yok
Ben i3 haswell işlemci ile çokrahat bi gta 5 oynayabiliyorum ekran kartsız...
8 gb ramNasıl başarıyorsun onu mostwanted2 bile kasıyor.
Benimki 4gb RAM + AMD ekran kartı nasıl kaldirsin8 gb ram
Msı bi anakartım var mw2 yi lowda oynayabiliyorum ama bunda kasıntı oluyor bazen çok fazla efekt var çünkü ama gta5 sorunsuz
İşlemci farkı varBenimki 4gb RAM + AMD ekran kartı nasıl kaldirsin
Benimki açarmı diosun.İşlemci farkı var
İşlemci kaçıncı nesil ?Benimki açarmı diosun.
İşte sorun oAma tabi laptop ve masa ustu performansı bir olmaz.
.Kaçıncı nesil olduğunu bilmiyorum bi bak sen.Benim özellikler masaüstünde olsa laptop uçar.