BLasTeaR
Üye
Windows 10 arama ekranında WhatsApp araması çok şık duruyor
aynen katılıyorum
Windows 10 arama ekranında WhatsApp araması çok şık duruyor
Kesinlikle olacak, ama ne zaman ?görüntülü arama olacakmı ?
evet çok nadir tabi uzakta olanlar hariç ama genelde pc ile onlarda görüşüyorlar anında birşey göstermek istersen normalde açarsınKesinlikle olacak, ama ne zaman ?
Öyle görünüyor ki veriden görüntülü görüşme out, uygulamalar aracılığıyla görüntülü görüşme in olacak.
Diğer yandan görüntülü görüşmenin normal kullanıcılar arasında pek tercih edilmediği de bir gerçek.
Daha çok canlı yayıncılara yarıyor.
Bu kadar basit bir özelliği herkeste olmasına rağmen bize daha yeni verecek olmaları sinir bozucu ya. Tek tek basılı tut sil demek kadar saçma bir şey yok yani. İnşallah çok sürmez gelmesiÇoklu mesaj iletme/silme 2.12.74 beta ile tekrar eklenmiş.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Androidte ki gibi mesaj gelince bildirse güzel olacakUygulama içi bildirimler:
Uygulama içi bildirimler:
Biriyle konuşurken başka birinden gelen mesajları görebilmeTam ne ise yariyor bu uygulama icinde ki bildirimler ?
Biriyle konuşurken başka birinden gelen mesajları görebilme
Gelecek normal sürümde ayarlardaki bildirim tonları kalkarak "bildirimleri yönet" geliyor. İçinde de titreşim, arama zil sesi, uygulama içi bildirimler, mesaj ön izlemesi gibi seçenekler olacak.
2.12.78 beta ile ifadelere yeni renkler eklendi ve boyut 24 MB'a çıktı.
ya o olmasın yaDiğerlerindeki gibi uygulama içi sesli bildirim olacakmı
ya da olacaksa da sçenekli olsun, çünkü ben istemiyorum, her yazı geldiğinde vuuoon diye değişik bi ses geliyor delleniyorum 
ya o olmasın yaya da olacaksa da sçenekli olsun, çünkü ben istemiyorum, her yazı geldiğinde vuuoon diye değişik bi ses geliyor delleniyorum
![]()

Aynen bu sorun bende de var ve çok sinir bozucu olmaya başladıBu ara bende bir sorun var whatsappta. Birisi mesaj atıyor, bildirime tıklayıp açıyorum bir bakıyorum boş, bomboş mesaj falan yok. Adama tekrar gönder diyorum anca öyle geliyor tekrar.
seçenek olursa sıkıntı yokDiğerlerinde var kapamak için seçenek bizede gelir heralde![]()
madem var eşiminkini kapatayım o zaman çaktırmadan 
Hep birlikte göreceğizifadeye basılı tutunca ten seçenekleri çıkıyor sanırım. her ifadede geçerli değildir ama farklı ten seçeneği olan ifadeleri belirgin eden bi fark olmalı, ya da basılı tutmaya gerek olmadan tek tıklamayla hemen seçenekler mi beliriyor ki? iyi olmuş, bu sayede ifade kalabalığının da önüne geçilmiş.

Muhtemelen bu özellik olurDiğerlerindeki gibi uygulama içi sesli bildirim olacakmı