İlk Android Oyunum TX30(Yerli Oyun)

Sponsorlu Bağlantılar

aslan4789

Üye
    Konu Sahibi
İlk Android Oyunum TX30(Yerli Oyun)
Merhaba arkadaşlar , ilk android oyunumu çıkarmış bulunmaktayım.Umarım Destek Verirsiniz , Şimdiden çok teşekkür ederim.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

GOOGLE PLAY LİNKİ

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN, BLade AzraiL, Silinen Üye 484994 ve 3 diğerleri

androtik12

androtik12

Üye
Helal sana çok iyi. Ülkemizde böyler şeyler görmek gurur verici inşallah daha iyi oyunlarla bizi gururlandırırsın :-)

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Güzel oyun emeğine sağlık :tşk:

Karavelaa

Üye
Aynen bayağı güzel olmuş.Eline sağlık.

technogamer2345

Üye
Güzel oyun kardeşim. :)

theeternal

theeternal

Üye
Eline saglik

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Nacizane fikrim, daha anlaşılır bir video yüklemelisin. Bu videodan oyuna dair bir şey anlayamadım şahsen. 5 yıldız vereyim dedim ama android 3 altını desteklemiyor anlaşılan. Daha sonra tabletten ayarlarım. Başarılarının devamını dilerim. :)

Bir de niçin "tx30" ? Anlamını merak ettim de.

aslan4789

Üye
    Konu Sahibi
Nacizane fikrim, daha anlaşılır bir video yüklemelisin. Bu videodan oyuna dair bir şey anlayamadım şahsen. 5 yıldız vereyim dedim ama android 3 altını desteklemiyor anlaşılan. Daha sonra tabletten ayarlarım. Başarılarının devamını dilerim. :)

Bir de niçin "tx30" ? Anlamını merak ettim de.

Oyuna dair bir video yüklenicektir. 5 Yıldız için teşekkürler , Tx30 bir arkadaşımın ricasıydı.

Helal sana çok iyi. Ülkemizde böyler şeyler görmek gurur verici inşallah daha iyi oyunlarla bizi gururlandırırsın :-)
Güzel oyun emeğine sağlık :tşk:
Aynen bayağı güzel olmuş.Eline sağlık.
Güzel oyun kardeşim. :)

Çok teşekkür ederim arkadaşlar , desteğiniz için çok teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 484994
BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
oynamadan begendim cunku yerli ;)

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Bazı sebeplerden ötürü oyunu indiremedim. O yüzden ben de konuya beş yıldız vereyım dedim. :)

aslan4789

Üye
    Konu Sahibi
oynamadan begendim cunku yerli ;)
Bazı sebeplerden ötürü oyunu indiremedim. O yüzden ben de konuya beş yıldız vereyım dedim. :)
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, Sağlamış olduğunuz her destek , beni bu işe daha fazla sürükleyip daha fazla hırslandırıyor.Umarım ilerde yeni ekipler kurup daha iyi oyunları , daha muhteşemlerini oynarız , kendi oyunlarımızı yapıp dururuz.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 484994

MaxipmaN

Üye
bayağı zorlaşıyor ilerleyen levellerde, dalton the awesome tarzı oyun düşünür müsün acaba hastasıydım da :)

aslan4789

Üye
    Konu Sahibi
bayağı zorlaşıyor ilerleyen levellerde, dalton the awesome tarzı oyun düşünür müsün acaba hastasıydım da :)

Çok teşekkür ederim , indirip denediğiniz için. Bazı leveller çok basit , bazı leveller çok zor , bazılarıysa normal zorlukta karışık yani :). Oyunu ilk defa duydum , ama ileriki projelerde düşünücem çok teşekkürler tekrardan.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

technogamer2345

Üye
Aslan to da paylasinca cok ilgi gormemisti galiba burada yaktin ortaligi ? :D

aslan4789

Üye
    Konu Sahibi
Aslan to da paylasinca cok ilgi gormemisti galiba burada yaktin ortaligi ? :D
Ordada ilgi gördü aslında.Çok teşekkür ederim bu destekler için. Sizler sayesinde dahada hırslanıyorum oyun geliştirmek adına. Umarım birgün yeterli seviyeye gelirimde , daha iyi oyunları sizlere sunabilirim destekleriniz için çok teşekkür ederim.

technogamer2345

Üye
Bizimde imkanlarimiz yok kardes.hadi sana kolay gelsin ! Sen vbu arada galiba sirf reklamini yapmaya forumlara uye oluyosun. :alkis:

aslan4789

Üye
    Konu Sahibi
Bizimde imkanlarimiz yok kardes.hadi sana kolay gelsin ! Sen vbu arada galiba sirf reklamini yapmaya forumlara uye oluyosun. :alkis:
Anlamadım? , Üyelik tarihime bakar mısınız ? , Yerli bir oyun yapıldıktan sonrada insanlara duyurmak isterim.Duyrulmayan Bir Oyunu Nasıl Bulabilirler? , Çok zıt çelişkiler var. Ama Yinede Eleştiriniz için teşekkür ederim

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Bence oyunun adını türkçe kelimeyle degistirirsen daha da ilgi gorebilirsin.

aslan4789

Üye
    Konu Sahibi
Bence oyunun adını türkçe kelimeyle degistirirsen daha da ilgi gorebilirsin.
TX30 ismi değişmeyecek ama , oyuna dil seçenekleri ilerleyen zamanlarda eklenicektir.İlginiz için teşekkür ederim..

technogamer2345

Üye
Anlamadım? , Üyelik tarihime bakar mısınız ? , Yerli bir oyun yapıldıktan sonrada insanlara duyurmak isterim.Duyrulmayan Bir Oyunu Nasıl Bulabilirler? , Çok zıt çelişkiler var. Ama Yinede Eleştiriniz için teşekkür ederim

Sonrada profilindeki aktivitelere bakıyorum ? Geçmişte üye olmuş olabilirsiniz,belliki hesap terkedilmiş.Şimdi ise herhalde çıkarınız için geri dönmüşsünüz.Yok anlamadığım hesap tarihiyle hava atmak ne alaka ?

Üst Alt