Nacizane fikrim, daha anlaşılır bir video yüklemelisin. Bu videodan oyuna dair bir şey anlayamadım şahsen. 5 yıldız vereyim dedim ama android 3 altını desteklemiyor anlaşılan. Daha sonra tabletten ayarlarım. Başarılarının devamını dilerim.
Bir de niçin "tx30" ? Anlamını merak ettim de.
Helal sana çok iyi. Ülkemizde böyler şeyler görmek gurur verici inşallah daha iyi oyunlarla bizi gururlandırırsın :-)
Güzel oyun emeğine sağlık![]()
Aynen bayağı güzel olmuş.Eline sağlık.
Güzel oyun kardeşim.![]()
Eline saglik
oynamadan begendim cunku yerli![]()
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, Sağlamış olduğunuz her destek , beni bu işe daha fazla sürükleyip daha fazla hırslandırıyor.Umarım ilerde yeni ekipler kurup daha iyi oyunları , daha muhteşemlerini oynarız , kendi oyunlarımızı yapıp dururuz.Bazı sebeplerden ötürü oyunu indiremedim. O yüzden ben de konuya beş yıldız vereyım dedim.![]()
bayağı zorlaşıyor ilerleyen levellerde, dalton the awesome tarzı oyun düşünür müsün acaba hastasıydım da![]()
. Oyunu ilk defa duydum , ama ileriki projelerde düşünücem çok teşekkürler tekrardan.Ordada ilgi gördü aslında.Çok teşekkür ederim bu destekler için. Sizler sayesinde dahada hırslanıyorum oyun geliştirmek adına. Umarım birgün yeterli seviyeye gelirimde , daha iyi oyunları sizlere sunabilirim destekleriniz için çok teşekkür ederim.Aslan to da paylasinca cok ilgi gormemisti galiba burada yaktin ortaligi ?![]()
Anlamadım? , Üyelik tarihime bakar mısınız ? , Yerli bir oyun yapıldıktan sonrada insanlara duyurmak isterim.Duyrulmayan Bir Oyunu Nasıl Bulabilirler? , Çok zıt çelişkiler var. Ama Yinede Eleştiriniz için teşekkür ederimBizimde imkanlarimiz yok kardes.hadi sana kolay gelsin ! Sen vbu arada galiba sirf reklamini yapmaya forumlara uye oluyosun.:
TX30 ismi değişmeyecek ama , oyuna dil seçenekleri ilerleyen zamanlarda eklenicektir.İlginiz için teşekkür ederim..Bence oyunun adını türkçe kelimeyle degistirirsen daha da ilgi gorebilirsin.
Anlamadım? , Üyelik tarihime bakar mısınız ? , Yerli bir oyun yapıldıktan sonrada insanlara duyurmak isterim.Duyrulmayan Bir Oyunu Nasıl Bulabilirler? , Çok zıt çelişkiler var. Ama Yinede Eleştiriniz için teşekkür ederim