Rootlu Telefona Format

Sponsorlu Bağlantılar

tesko145334

Üye
    Konu Sahibi
Rootlu Telefona Format
Telefona Yeni Root Attım S.Galaxy S3 Rom Falan Atmadım. Çok kasmaya Başladı Format Atmak İstiyorum Root Da Gidermi ? Acil Cevap..

SHS

SHS

Üye
At, root gider bence ama root checker ile kontrol edersin

tesko145334

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yani biraz daha açarmısın ?

SHS

SHS

Üye
Telefonun rootlu mu yoksa değil mi Root Checker adlı uygulama ile kontrol edebilirsin.

tesko145334

Üye
    Konu Sahibi
rootlu telefon rootun gitmemesini istiyorum
peki Kardeşim Anladım Seni Eyvallah Yedeğimi Aldım Atıcam Format.. Ne olursa Olsun

-Emre

-Emre

Üye
Format atmak? Yeni rom flashlamak mı yoksa wipe data factory reset mi?

tesko145334

Üye
    Konu Sahibi
fabrika ayarları düşünüyorum sence nasıl atmalıyım.

-Emre

-Emre

Üye
Recoveryden wipe data factory reset yaparsanız root gitmez çünkü root uygulaması ve kütüphaneler system dizininde saklanır. Bu şekilde yapabilirsiniz

uA.illeqaL

uA.illeqaL

Üye
Telefonun için den fabrika ayarlarına dön dersen root gitmek kardeşim.. Sen root dosyasını zaten telefonun içineigömüyorsun.. Gitmez rahatlıkla fabrika ayarına dönebilir sin

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Rootlu telefonda mi custom ROM lu telefondami fabrika ayarlarına dönünce soft brick oluyordu

uA.illeqaL

uA.illeqaL

Üye
O konu da benim bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem benim ki 4.2.2. Root lu ve Room lu .. Kaç kere fabrika ayarı yaptım bir sıkıntı yok

alexah

Üye
Ben formatladim huwei asgend g610 da root gitmedi

kanat_58

kanat_58

Üye
Supersuyu sistem uygulamasi yap telefonu yeniden baslat sonrada istedeigin gibi format at ben her kullandigim telefonda supersuyu sistem uygulamasi yapar sonrada format gerektigi zaman format atarim bu sekilde hic bir sikinti yasamam

snapdroid

snapdroid

Üye
Wipe yapınca root gitmiyor s3mini ve grand neoda denedim
Super su ile root kaldır

ouzhan52

Üye
merhaba benim telefonum samsun galaxy s4 ben bu telefona root attım sorunsuzca kullanıyordum 6 ay sonra falan yavaşladı format istiyodum arkadaşlarda dedi ki rootlu iken format atma unroot yap sonra at dediler öyle yaptım ilk fabrika ayarlarıyla yaptım bir şey olmadı sonra ses açma+menü+güç düğmesi ile yaptım telefon açılmadı yani açılmadı dediğim telefonu açarken samsung gt-ı9500 yazısı geliyor sonra kapanıyor. Ne yapmalıyım ??? lütfen yardım edin...

H0lligan

Üye
merhaba benim telefonum samsun galaxy s4 ben bu telefona root attım sorunsuzca kullanıyordum 6 ay sonra falan yavaşladı format istiyodum arkadaşlarda dedi ki rootlu iken format atma unroot yap sonra at dediler öyle yaptım ilk fabrika ayarlarıyla yaptım bir şey olmadı sonra ses açma+menü+güç düğmesi ile yaptım telefon açılmadı yani açılmadı dediğim telefonu açarken samsung gt-ı9500 yazısı geliyor sonra kapanıyor. Ne yapmalıyım ??? lütfen yardım edin...
Kardes sen recovery mi kurdun telefona cwm yada twrp felan kurduysan ordan yapdigin wipe islemi herseyi siler yeni bir custom rom kurabilmen icin odin ile orjinal firmware kur acilir heralde bu arada her duydugunada inanma unroot yapip format atmak birsey degistirmez telefon yavasladi diyede format cozum degil sonucda bu tekrar olur bu kasmalari onlemek icin ya cihazi gereksiz servislerden ve uygulamalardan arindir yada custom rom kur

eren3546

eren3546

Üye
konu eski ama

rootlu telefona fabrika ayarı atarsanız hic bir sey olmaz rahat olun root gitmez telefon cökmez

• Beğen
Tepkiler: H0lligan
Takipçi Satın Al

Üst Alt