Karşılaştırma Zenfone 2 mi G3 mü MX4 Pro mu?[Anket]

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi telefonu tercih ederdiniz?

• Asus Zenfone 2

Kullanılan: 1 20.0%
  • LG G3

Kullanılan: 2 40.0%
  • Meizu MX4 Pro

Kullanılan: 2 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
goktas19

goktas19

Üye
    Konu Sahibi
Zenfone 2 mi G3 mü MX4 Pro mu?[Anket]
Üç telefonunda birbirine yakın özellikleri var. Tercihinizi hangisinden yana kullanırdınız? Neden?

Karavelaa

Üye
G3 aradan çıkar.Mx4 ve zenfone2 arasından ise zenfone2 daha üst gelir.

Emre

Üye
yazılım olarak Mx4 flyme os harika
biraz sabırlı olursan mx5 gelecek :)

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa
byAndroid

byAndroid

Üye
Mx4 pro hiç tartışılacak yanı bile yok benim görüşüm

byAndroid

byAndroid

Üye
G3 : 2k ekran yüzünden performans düşük pil az gidiyor. Zenfone 2 : tasarım çok kötü amiral telefon tasarımı yok kalın ve alttaki tuşlar ve üstünde ki çizgi berbat. Pili de az gidiyormuş sanırım. Mx4 pro tam bir efsane işlemci exynos kamera sony üretildiği yer Foxconn sağlam yanii tasarım güzel

Karavelaa

Üye
G3 : 2k ekran yüzünden performans düşük pil az gidiyor. Zenfone 2 : tasarım çok kötü amiral telefon tasarımı yok kalın ve alttaki tuşlar ve üstünde ki çizgi berbat. Pili de az gidiyormuş sanırım. Mx4 pro tam bir efsane işlemci exynos kamera sony üretildiği yer Foxconn sağlam yanii tasarım güzel
Şahsen ben tasarıma hiç dikkat etmem.İçi herzaman benim için daha önemli olmuştur.

• Beğen
Tepkiler: goktas19
goktas19

goktas19

Üye
    Konu Sahibi

G3 kullanici yorumlari dediginiz gibi ama Zenfone 2 bataryasi icin hic duymadim suana kadar. Mx4 Pro icin korkutugum tek sey Flyme OS
Şahsen ben tasarıma hiç dikkat etmem.İçi herzaman benim için daha önemli olmuştur.
Benim icinde 2.planda olmustur cogu zaman

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa
byAndroid

byAndroid

Üye
Flyme os harika neden korktunuz

goktas19

goktas19

Üye
    Konu Sahibi
Flyme os android ozellestirilmis hali oldugu icin guncelleme g elip gelmeyecegi suanki hatalarin duzeltilip duzeltilmeyecegi gibi konularda endiselerim var

byAndroid

byAndroid

Üye
Lolipop gelmesin zaten çok sorunlu kimse memnun değil

byAndroid

byAndroid

Üye
Örnek verin beyler

3onur5

3onur5

Üye
şuanda mx4 kullanıyorum herşeyinden memnunum flyme os zaten ayrı bir güzel arkadaşlar doğru demiş zenfone 2 ve mx4 pro arasında g3 olmamış

mx4 pro nun özellikleri daha üstün ama fiyat farkı var aralarında zenfone 2 ile birde zenfone 2 nin eski serilerden farkı yok tasarım olarak bütçen hangisine yetiyorsa onu al bence

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Flym os sanırım ona plus one gibi özel bir android sürümü . Peki APK desteği var mı

goktas19

goktas19

Üye
    Konu Sahibi
Örnek verin beyler
Butun Google telefonlari...
şuanda mx4 kullanıyorum herşeyinden memnunum flyme os zaten ayrı bir güzel arkadaşlar doğru demiş zenfone 2 ve mx4 pro arasında g3 olmamış

mx4 pro nun özellikleri daha üstün ama fiyat farkı var aralarında zenfone 2 ile birde zenfone 2 nin eski serilerden farkı yok tasarım olarak bütçen hangisine yetiyorsa onu al bence

Aralarinda maksimum 150tl lik fark onun sorun olacagini dusunmuyorum.
LG G3 eledim bu arada.
Flyme OS nasil kullanisli mi?
Flym os sanırım ona plus one gibi özel bir android sürümü . Peki APK desteği var mı
Aynen, var diye biliyorum.

byAndroid

byAndroid

Üye
Google telefonları ayrı. Saf Android var ios gibi hiç oynanmamis hali o yüzden sıkıntısız. Yinede beğenmeyenler vardı Nexus 4 te falan

Üst Alt