Neden G3 çıkarttınız?G3 aradan çıkar.Mx4 ve zenfone2 arasından ise zenfone2 daha üst gelir.
G3 çok güzel cihaz ama 3arasından onu çıkar.Neden G3 çıkarttınız?

yazılım olarak Mx4 flyme os harika
biraz sabırlı olursan mx5 gelecek![]()

Onu mu tercih etmeliyim yani? Neden?Mx4 pro hiç tartışılacak yanı bile yok benim görüşüm
Şahsen ben tasarıma hiç dikkat etmem.İçi herzaman benim için daha önemli olmuştur.G3 : 2k ekran yüzünden performans düşük pil az gidiyor. Zenfone 2 : tasarım çok kötü amiral telefon tasarımı yok kalın ve alttaki tuşlar ve üstünde ki çizgi berbat. Pili de az gidiyormuş sanırım. Mx4 pro tam bir efsane işlemci exynos kamera sony üretildiği yer Foxconn sağlam yanii tasarım güzel
G3 : 2k ekran yüzünden performans düşük pil az gidiyor. Zenfone 2 : tasarım çok kötü amiral telefon tasarımı yok kalın ve alttaki tuşlar ve üstünde ki çizgi berbat. Pili de az gidiyormuş sanırım. Mx4 pro tam bir efsane işlemci exynos kamera sony üretildiği yer Foxconn sağlam yanii tasarım güzel
Benim icinde 2.planda olmustur cogu zamanŞahsen ben tasarıma hiç dikkat etmem.İçi herzaman benim için daha önemli olmuştur.
O cihazdan cihaza değişiyor.Lolipop gelmesin zaten çok sorunlu kimse memnun değil
Gayet guzel calisan telefonlari da var ama...Lolipop gelmesin zaten çok sorunlu kimse memnun değil
Butun Google telefonlari...Örnek verin beyler
şuanda mx4 kullanıyorum herşeyinden memnunum flyme os zaten ayrı bir güzel arkadaşlar doğru demiş zenfone 2 ve mx4 pro arasında g3 olmamış
mx4 pro nun özellikleri daha üstün ama fiyat farkı var aralarında zenfone 2 ile birde zenfone 2 nin eski serilerden farkı yok tasarım olarak bütçen hangisine yetiyorsa onu al bence
Aynen, var diye biliyorum.Flym os sanırım ona plus one gibi özel bir android sürümü . Peki APK desteği var mı