Haber Samsung s6 5.1.1.

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s6 5.1.1.
rusya sudiarabistan israil e gelmiş güncellenme birde fransa var

byAndroid

byAndroid

Üye
Rusya iyidir odinden flaslayin

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
Marco Laren

Marco Laren

Üye
Tesekkurler

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bendede Fransa yüklü yarın rusyayi yukleyebılırım.

Marco Laren

Marco Laren

Üye
ya birakin rusyayi falan turkiye gelsin onu yuklersiniz

Enes

Enes

Üye
konuyla alakasız. samsung ile alakalı birşey yazmak istiyorum. samsungun yeni modellerinde sinyal düşüklüğünden yakınıyor bir çok kişi bu ekran görüntüsünde de bunu görüyorum. note4 le uzun süre ilgilenip vazgeçmiştim

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
konuyla alakasız. samsung ile alakalı birşey yazmak istiyorum. samsungun yeni modellerinde sinyal düşüklüğünden yakınıyor bir çok kişi bu ekran görüntüsünde de bunu görüyorum. note4 le uzun süre ilgilenip vazgeçmiştim
Evet bütün cihazlarda bu şekilde, bulunduğumuz konum ve Operator ile ilgili bir durum değil... kimse samsung almamalı bu yüzden.
Fakat benim cihazda sorun var sanırım kimsenin cihazı iyi cekmezken benimki ful çekiyor fazladan anten koymuşlar herhalde :(

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Rusya ile devam edip ota beklemek en mantıklı çözüm.

Enes

Enes

Üye
@Bahadir_fb yaptığınız ironi güzel :) Bilmiyorum sürekli sinyal düşüklüğüden yakınıp birşeyler söylüyorlar

örnek iki resim bilmiyorum kötülemek değil amacım zaten sadece emin olamadığım için bu konudan 3. samsung telefonumdan sonra apple'a geçmiş bulundum yarı istekli yarı isteksiz

Edit: sıkıntı yaşayan cihaz note4

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Samsungun Cihazın ana özelliği olan telefon özelliğini görmezden gelip diğer özelliklerini geliştirmesi sana mantıklı geliyor mu?
Bana göre en kötü Operator olan avea kullandığım halde şebeke hep full çekiyor sadece yolculuk sırasında şebeke çizgileri gidebiliyor buda normal bir durum :)
Cevremdede o kadar arkadaşım geliyor yanıma sorunları olduğunda hiç duymadım şebeke sorunu.

byAndroid

byAndroid

Üye
@Bahadir_fb yaptığınız ironi güzel :) Bilmiyorum sürekli sinyal düşüklüğüden yakınıp birşeyler söylüyorlar

örnek iki resim bilmiyorum kötülemek değil amacım zaten sadece emin olamadığım için bu konudan 3. samsung telefonumdan sonra apple'a geçmiş bulundum yarı istekli yarı isteksiz

Edit: sıkıntı yaşayan cihaz note4
Tmm ikiside otomatik modda ama farklı hatlar olabilir belki. Onu görebileceğimiz bir kanıt yok. Yalanlamada olabilir

PriZm

PriZm

Üye
Bende sinyal sorunu falan yok. Nerden duyduysanız büyük ihtimal yabancı ülkenin romu yada modemi yüzündendir.

• Beğen
Tepkiler: hikmet366