Telefon Tavsiyesi Note 4'mü, S6'mı Almalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Maddi olarak sıkıntın yoksa olabilir ben artık s9 görürüm belki 2-3 sene sonra :)
Bende nova kullanıyorum ama yeni touchwiz tema desteği ve birkaç ozelligiyle gayet kullanılabilir durumda :)
Yeni touchwiz de simge boyutlari kucultulebiliyorsa ve izgara ayarlari varsa kullanirim yoksa kullanmam ☺
Yav yeni bi cihaz çıkıcak diye bekliyoruz çıktıktan sonra fiyatı düşsün diye bekliyoruz fiyatı düşüncede bir üst model çıkma zamanına yaklaşıyoruz.. Kısacası maddi durum o kadar iyi değilse teknolojiyi takip etmekten vazgeçicez. Yoksa bu iş devlet meselesine döner..
Calisiyorsan maddi durumun iyidir alirsin bi sekilde. Ama calismiyorsa o iş biraz zor. Ben calisiyorum ve aliyorum zaten baska bir harcamam da yok oyle fazla.

rodinatr

rodinatr

Üye
Yeni touchwiz de simge boyutlari kucultulebiliyorsa ve izgara ayarlari varsa kullanirim yoksa kullanmam ☺

Calisiyorsan maddi durumun iyidir alirsin bi sekilde. Ama calismiyorsa o iş biraz zor. Ben calisiyorum ve aliyorum zaten baska bir harcamam da yok oyle fazla.
Herkesin yaşama standartı farklı ben genel konuştum üzerine alınma

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye

İcon boyutu için birkaç yıl daha beklersin :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

hikmet366

hikmet366

Üye
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Bugun siyah renk Galaxy S6 yi aldim arkadaslar. Ilk izlenimlerime gore cihaz harika. Özellikle kamerasi cok hosuma gitti ve tasarimi

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bugun siyah renk Galaxy S6 yi aldim arkadaslar. Ilk izlenimlerime gore cihaz harika. Özellikle kamerasi cok hosuma gitti ve tasarimi
Evet kamera çok iyi bu akşam arkadaşlarla yemekteydik tek benim cihazı kullandılar foto için ben bile bu kadar begenilecegini beklemiyordum 6s ve Note 4 dahil birçok cihazı solladı :)

• Beğen
Tepkiler: Samizel Destan
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Evet kamera çok iyi bu akşam arkadaşlarla yemekteydik tek benim cihazı kullandılar foto için ben bile bu kadar begenilecegini beklemiyordum 6s ve Note 4 dahil birçok cihazı solladı :)
Ayne oyle yanimda ki arkadaslar da hayran kaldi kamerasina [emoji4] Arkadasimin birinde Z3 var telefonu kiracakti az kalsin S6 almam lazim diye tutturdu [emoji4]

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
6s? Yeni mi çıktı

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Robot değiliz her insan karıştırabilir.

byAndroid

byAndroid

Üye
6 plus diyin o zaman ya da 6. İkisininde kamera aynı zaten 6s daha çıkmadı bile

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Note 4.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
6s aypon oluyor ;)

bu arada hayırlı olsun iyi seçim olmuş senin içinde :) yeni bir samsung deneyimi denebilir önceki samsunglara göre :)
Teşekkür ederim şu anlık güzel gibi görünüyor telefon :) Bu arada sen telefonu rootladın mı veya nasıl rootladın

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt