Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
hava durumu live tile çalışıyor sizde? binlerce kişi çalışmıyor diye geri bildirim vermişti.
Çalışıyor,yeni halide güzel olmuş.
Bende tek çalışmayan truecaller uygulaması.kullanabilen varmı bunu?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
insanın elinin altında olmayınca tam olarak neler geldi bilemiyor tabi canlı görmek bambaşka o yüzden çok merak ediyorum son yapılarda çok önemli şeyler gelir mi soru işareti tabi

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar hava durumu uygulaması 2 yerde problemli. Bir kilit ekranına eklenemiyor, birde ana ekranda klasörleme yapıp içine atarsanız canlı karo özelliği çalışmıyor. WP8.1 de hava durumu uygulamasını ana ekrandaki bir klasörleme (Grup karosu) içine atıp, içinde de kutucuğunu büyük boy ayarladığınızda klasörü kapatıp ana ekrana döndüğünüzde dahi içerik görüntüleme çalışıyordu. O gruplanmış klasör canlı karo şeklinde dönerken hava durumuna denk geldiğinde içeriği gösteriyordu. Şimdi W10IP de bu hiç bir grup klasör karolarında yok.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
baloncuklar geliyor ancak bir sıkıntı var. kişilerin şuan ki resimeri değil zamanında microsoft hesabına kaydettiğim resimleri görünüyor. rehberimde neredeyse 150 numara var en az 80-90 tanesinin kişi resmi var ancak hiçbiri görünmüyor milyon yıl önceki 5-6 resim dönüp duruyor.
Windows 10 Mobile 6 ncı yapıyı yükler iken kurulum sırasında
OneDrive den güncelleme al veya bunu atla şeklinde bir uyarı geliyor, bu uyarıyı olumlu anlamda okeylemiş isen
eskiden arşivlediğin bilgileri getirmiş olabilir.
Her şey daha iyi olsa da stabilite ve hız için insan yine de 8.1 i istiyor. Kullanırken pek sorun yaşamasam da yavaş ve bazen kamerada sorun çıkardığı için 8.1 e dönmeyi düşünüyorum yarın.
8.1 'i çok sevdin galiba..
O'na geçmek için bahane arıyor olmayasın?

Raskoln

Raskoln

Üye
Arkadaşlar wp 10 yükledikten sonra şarjı çok hızlı tükenmeye başladı. pil tasarrufu da çalışmıyor?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar wp 10 yükledikten sonra şarjı çok hızlı tükenmeye başladı. pil tasarrufu da çalışmıyor?
Yükledikten sonra derken, ne kadar zaman geçti..
şunu söylemek istiyorum.
İlk yükleme sırası ve sonrası yani yaklaşık 5-6 saat şarjın çok gitmesi normal..
Çünkü arka planda yoğun çalışma yapıyor..
Bendeki L 520 de şarj durumu gayet iyi..

sahanemir

sahanemir

Üye
Yeni yapı ile çekilen resim .gerçi. Sorunları var yok değil de düzelir o da .

Raskoln

Raskoln

Üye
şunu söylemek istiyorum.
İlk yükleme sırası ve sonrası yani yaklaşık 5-6 saat şarjın çok gitmesi normal..
1 gün geçti bi kaç seferde şarj ettim. pil tasarrufu bende uygulamaların ayrıntılı kullanım değerlerini göstermiyor. sizde gösteriyor mu?

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Ben aynı sıkıntıyı kurulumdan sonra sıfırlama yaparak çözdüm. Eğer seni çok zorlamayacaksa bu yolu deneyebilirsin.

Raskoln

Raskoln

Üye
şunu söylemek istiyorum.
1 gün geçti bi kaç seferde şarj ettim. pil tasarrufu bende uygulamaların ayrıntılı kullanım değerlerini göstermiyor. sizde gösteriyor mu?

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
uygulama güncellemesi mi? sistem güncellemesi mi?
sistem güncellemesi. sahura uyandım baktım güncellemeyi yüklemek için saat belirleyin diyor yükle dedim direkt kısa da sürdü.
Çalışıyor,yeni halide güzel olmuş.
Bende tek çalışmayan truecaller uygulaması.kullanabilen varmı bunu?
şuan çalışmayan tek widget start screen clock bende
Windows 10 Mobile 6 ncı yapıyı yükler iken kurulum sırasında
OneDrive den güncelleme al veya bunu atla şeklinde bir uyarı geliyor, bu uyarıyı olumlu anlamda okeylemiş isen
eskiden arşivlediğin bilgileri getirmiş olabilir.

aynen yedeklerimi mecburen aldım ancak alınan bu yedeklerin üstüne yeni resimler eklenince hala çok eski resimler dönüyor baloncuklarda.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Office'i nasıl güncelleyebilirim? Mağaza'da çıkmıyor.

TheRock72

Üye
mağazadan bazı uygulamaları indirirken hata veriyor.
hata kodu 0x80073D0D
bu durumda uygulamayı sd karta değil tel hafızasına yüklemeniz gerek

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Yeni yükleyecek olan arkadaşlar için söylüyorum. Sistem çok güzel tabiki eksikleri var fakat günlük kullanımı etkileyecek şeyler değil. Bunu sistem olarak söylüyorum. Fakat şarj olayına gelince günde iki defa şarj etmeniz gerekecek. Yani bataryayı çok yiyiyor. Sadece bu nedenden dolayı ben 8,1 'e döndüm. Ama dediğim gibi 6. yapı diğerlerine nazaran günlük kullanıma gayet uygun.

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
enessrsy

enessrsy

Üye
Yeni yükleyecek olan arkadaşlar için söylüyorum. Sistem çok güzel tabiki eksikleri var fakat günlük kullanımı etkileyecek şeyler değil. Bunu sistem olarak söylüyorum. Fakat şarj olayına gelince günde iki defa şarj etmeniz gerekecek. Yani bataryayı çok yiyiyor. Sadece bu nedenden dolayı ben 8,1 'e döndüm. Ama dediğim gibi 6. yapı diğerlerine nazaran günlük kullanıma gayet uygun.

Ben 8.1'i de 2 kez şarj ediyorum, whatsapp sağolsun:yuru

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX

shifty

Üye
Selam arkadaşlar. Telefon karosuna bastığımda sadece tuş takımı çıkıyor. Cevapsız çağrı fln var mı göremiyorum. Sizde de böyle mi?

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Selam arkadaşlar. Telefon karosuna bastığımda sadece tuş takımı çıkıyor. Cevapsız çağrı fln var mı göremiyorum. Sizde de böyle mi?
menüden 'telefon' uygulamasını başlangıç ekranına sabitleyin. eskisini kaldırın olur.

shifty

Üye
menüden 'telefon' uygulamasını başlangıç ekranına sabitleyin. eskisini kaldırın olur.

Cevap için teşekkürler. Öyle yapmıştım zaten ama yine de bi daha yapayım dedim bu sefer düzeldi :)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Şarj konusundaki düşünceniz her telefonu kapsamıyor, Bende L 520 var şarj durumundan gayet memnunum.
office desteği henüz yok çünkü
Yeni mağazada arattığında da mı çıkmıyor? Biliyorsunuz zaten otomatik olarak yüklemiyor.
Bir de şöyle yapabilirsiniz.
Cep telefonuna bir adet word dosyası yükleyin, ardından da açmaya çalışın.. bu durumda direkt olarak mağazaya yönlendiriyor.

Üst Alt