YkPkY
Üye
Çalışıyor,yeni halide güzel olmuş.hava durumu live tile çalışıyor sizde? binlerce kişi çalışmıyor diye geri bildirim vermişti.
Bende tek çalışmayan truecaller uygulaması.kullanabilen varmı bunu?
Çalışıyor,yeni halide güzel olmuş.hava durumu live tile çalışıyor sizde? binlerce kişi çalışmıyor diye geri bildirim vermişti.
Windows 10 Mobile 6 ncı yapıyı yükler iken kurulum sırasındabaloncuklar geliyor ancak bir sıkıntı var. kişilerin şuan ki resimeri değil zamanında microsoft hesabına kaydettiğim resimleri görünüyor. rehberimde neredeyse 150 numara var en az 80-90 tanesinin kişi resmi var ancak hiçbiri görünmüyor milyon yıl önceki 5-6 resim dönüp duruyor.
8.1 'i çok sevdin galiba..Her şey daha iyi olsa da stabilite ve hız için insan yine de 8.1 i istiyor. Kullanırken pek sorun yaşamasam da yavaş ve bazen kamerada sorun çıkardığı için 8.1 e dönmeyi düşünüyorum yarın.
Yükledikten sonra derken, ne kadar zaman geçti..Arkadaşlar wp 10 yükledikten sonra şarjı çok hızlı tükenmeye başladı. pil tasarrufu da çalışmıyor?
1 gün geçti bi kaç seferde şarj ettim. pil tasarrufu bende uygulamaların ayrıntılı kullanım değerlerini göstermiyor. sizde gösteriyor mu?Yükledikten sonra derken, ne kadar zaman geçti..
şunu söylemek istiyorum.
İlk yükleme sırası ve sonrası yani yaklaşık 5-6 saat şarjın çok gitmesi normal..
Çünkü arka planda yoğun çalışma yapıyor..
Bendeki L 520 de şarj durumu gayet iyi..
Ben aynı sıkıntıyı kurulumdan sonra sıfırlama yaparak çözdüm. Eğer seni çok zorlamayacaksa bu yolu deneyebilirsin.Arkadaşlar wp 10 yükledikten sonra şarjı çok hızlı tükenmeye başladı. pil tasarrufu da çalışmıyor?
1 gün geçti bi kaç seferde şarj ettim. pil tasarrufu bende uygulamaların ayrıntılı kullanım değerlerini göstermiyor. sizde gösteriyor mu?Yükledikten sonra derken, ne kadar zaman geçti..
şunu söylemek istiyorum.
İlk yükleme sırası ve sonrası yani yaklaşık 5-6 saat şarjın çok gitmesi normal..
Çünkü arka planda yoğun çalışma yapıyor..
Bendeki L 520 de şarj durumu gayet iyi..
sistem güncellemesi. sahura uyandım baktım güncellemeyi yüklemek için saat belirleyin diyor yükle dedim direkt kısa da sürdü.uygulama güncellemesi mi? sistem güncellemesi mi?
şuan çalışmayan tek widget start screen clock bendeÇalışıyor,yeni halide güzel olmuş.
Bende tek çalışmayan truecaller uygulaması.kullanabilen varmı bunu?
Windows 10 Mobile 6 ncı yapıyı yükler iken kurulum sırasında
OneDrive den güncelleme al veya bunu atla şeklinde bir uyarı geliyor, bu uyarıyı olumlu anlamda okeylemiş isen
eskiden arşivlediğin bilgileri getirmiş olabilir.
aynen yedeklerimi mecburen aldım ancak alınan bu yedeklerin üstüne yeni resimler eklenince hala çok eski resimler dönüyor baloncuklarda.
Yeni yükleyecek olan arkadaşlar için söylüyorum. Sistem çok güzel tabiki eksikleri var fakat günlük kullanımı etkileyecek şeyler değil. Bunu sistem olarak söylüyorum. Fakat şarj olayına gelince günde iki defa şarj etmeniz gerekecek. Yani bataryayı çok yiyiyor. Sadece bu nedenden dolayı ben 8,1 'e döndüm. Ama dediğim gibi 6. yapı diğerlerine nazaran günlük kullanıma gayet uygun.

office desteği henüz yok çünküOffice'i nasıl güncelleyebilirim? Mağaza'da çıkmıyor.
menüden 'telefon' uygulamasını başlangıç ekranına sabitleyin. eskisini kaldırın olur.Selam arkadaşlar. Telefon karosuna bastığımda sadece tuş takımı çıkıyor. Cevapsız çağrı fln var mı göremiyorum. Sizde de böyle mi?
menüden 'telefon' uygulamasını başlangıç ekranına sabitleyin. eskisini kaldırın olur.

Şarj konusundaki düşünceniz her telefonu kapsamıyor, Bende L 520 var şarj durumundan gayet memnunum.Yeni yükleyecek olan arkadaşlar için söylüyorum. Sistem çok güzel tabiki eksikleri var fakat günlük kullanımı etkileyecek şeyler değil. Bunu sistem olarak söylüyorum. Fakat şarj olayına gelince günde iki defa şarj etmeniz gerekecek. Yani bataryayı çok yiyiyor. Sadece bu nedenden dolayı ben 8,1 'e döndüm. Ama dediğim gibi 6. yapı diğerlerine nazaran günlük kullanıma gayet uygun.
Yeni mağazada arattığında da mı çıkmıyor? Biliyorsunuz zaten otomatik olarak yüklemiyor.office desteği henüz yok çünkü