NE fark atmiski gel karsilastiralimS6 çünkü her türlü özelliğiyle bu yılın tüm amirallerine fark atmıştır.
Sarz olayına gelelim tamam az gidiyor Z3 e göre ama bir günü çıkarırsın. Hadi çıkaramadın diyelim telefon 1:10 saatte sarz oluyor. Z3 ün sarzi iyi gidiyor ama sarz süresine bakacak olursanız 3 saat gibi bir rakam. Ne kadar ekmek o kadar köfte anlican. S6 da bir çok yenilik var abinin sarz sorunu çekeceğini sanmıyorum. 10 dk prize taksa bile 4 saat kullanır. Zaten oyun oynamicak ooo her türlü yeter ona. Kamera konusuna girmiyorum bile S6 ters takla attırır Z3 eeeee birde Z3 ün ısınma sıkıntısı var. Ön kamera desen yine s6. Bulamıyorum Z3 ü seçecek bir neden. Su geçirmeme özelliği var suyu geçiren de var geçirmeyen de bende anlamadım. S6 nın tek kötü yanı ram sıkıntısı var biraz o da programda hissedilmez abinde oyun oynamıyor sıkıntı yok o yüzden. Hadi eyvallah
bana soracak olursan z3 ü tavsiye ederim. hızlı şarj dediğimiz olay bataryayı çabuk eskitmiyormuAlpha alacaz demedik arkadaslarsadece tasarimini ornek verdim
)
benim telde de hızlı şarj var, şu ana kadar bir kere bile kullanmadımbana soracak olursan z3 ü tavsiye ederim. hızlı şarj dediğimiz olay bataryayı çabuk eskitmiyormubenim telde de hızlı şarj var, şu ana kadar bir kere bile kullanmadım
ayrıca bildigim kadariyla hizli sarji opsiyonel degil ki kullanmayasin
) sarja taktiginda hizli oluyor okadar
)Daha ne istiyon yazdık ya bütün herşeyiNE fark atmiski gel karsilastiralim
Ayrı bir adaptor kullanılmıyor mu hızlı şarj içinEskittigini zannetmiyorum onun bir onlemi vardirayrıca bildigim kadariyla hizli sarji opsiyonel degil ki kullanmayasin
) sarja taktiginda hizli oluyor okadar
)
Bide snapdragon 8xx serisinin hızlı şarjı destekliyor olması lazım zaten
acikcasi telefonlarin şarjınin ne kadar gittiği çok umrumda değil benim, 1 yilidir kullanıyorsun senin one m8 kaç gün gidiyor desen cevaplayamam açıkçası. bataryadir biter, sarja takarsin gecers6 nin kamerasi 20.7 mp z3 un 20.7 mp on kamera ikisinde cozunurlugu ayniDaha ne istiyon yazdık ya bütün herşeyi
nereden alınır bilmiyorum ama istanbul bilişimden alınmaz; benden söylemesiS6 16 mp ama mp cok onemli degil. S6 kamerasi daha iyidir suphem yoks6 çöp tel degil arkadaslar okadarda abartmayalimm
)
Agabeyim karar verdi gibi. S6 64 gb alayim diyor. En ucuz ve samsung tr garantili istanbulda veya nette nerde alabiliriz)
Teknolojiden anlamadığın burdan belli oluyor. Aldığın telefonu öv hala sen. Teknik özellik bilmiyorsun. Gelip burda Mp tartışması yapıyorsun.s6 nin kamerasi 20.7 mp z3 un 20.7 mp on kamera ikisinde cozunurlugu ayni
ha dostum z3 un isinma sorunu yok her iki telefon ayni derecedede isiniyo fakat z3 metal oldugu icin isiyi iletiyor
S6 16 mp ama mp cok onemli degil. S6 kamerasi daha iyidir suphem yoks6 çöp tel degil arkadaslar okadarda abartmayalimm
)
Agabeyim karar verdi gibi. S6 64 gb alayim diyor. En ucuz ve samsung tr garantili istanbulda veya nette nerde alabiliriz)

refurbished cihaz satıyor ya istanbul bilişimİstanbul bilişim, hepsiburada, ucuzbudur gibi yerlere güvenebilirsiniz.
@abandonware nin ist bilişimle ilgili kötü bi hikayesi vardı gerçi![]()
adam satıyor 1 ay sonra imei kaydı yapıyor, yapmadığı da çok olmuş nette gördüğüm kadarıylabir daha ki alışverişinde başıma gelen başına gelsinde göreyim ben seniBabana güvenme istanbul bilişime güven o kadar iyi 2 telefon 1 fotoğraf makinesi almıştım uzun zaman önce halen tıkır tıkır sorunsuz çalışıyor.