Tabiki tartışılmaz. Fakat size göre olmayan bir tasarıma ekmek tahtası demek ne kadar doğrudur bilemeyecem.zevkler ve renkler tartışılamaz değil mi ? [emoji16]
S6'da oldukça şık bir tasarıma sahip. Samsung tarihinde görülmemiş bir tasarımı var.Z3 öyleyse S6 nasıl? Oval cam mı?
Diğer üyeye cevaben söylemiş onu, Samsung cihazlarida leğen kapağı değil herhaldeTabiki tartışılmaz. Fakat size göre olmayan bir tasarıma ekmek tahtası demek ne kadar doğrudur bilemeyecem.
AnlayanaDiğer üyeye cevaben söylemiş onu, Samsung cihazlarida leğen kapağı değil herhalde![]()

S5, ve S5'e kadar, muadilleri olan, alüminyum HTC'ler, cam Sony'ler, polikarbonat Nokia'lar ile kıyaslandığında çokta yalan değilDiğer üyeye cevaben söylemiş onu, Samsung cihazlarida leğen kapağı değil herhalde![]()
fakat samsung şu an eski samsung değil ve s6 malzeme konusunda samsungun eski amiral gemileri kadar başarısız değil. aksine taktiri hak ediyor.Kapak o kadar önemli değilde çerçeve soyulmasina uyuz oluyordum. Yinede leğen muhabbeti samsungu küçümsemek için söylenmiş bir söz, o yüzden verilen cevaplarida yadirgamamalisiniz.S5, ve S5'e kadar, muadilleri olan, alüminyum HTC'ler, cam Sony'ler, polikarbonat Nokia'lar ile kıyaslandığında çokta yalan değilfakat samsung şu an eski samsung değil ve s6 malzeme konusunda samsungun eski amiral gemileri kadar başarısız değil. aksine taktiri hak ediyor.

Aynen aleminyum kasa ile devam etsin bence bundan sonraKapak o kadar önemli değilde çerçeve soyulmasina uyuz oluyordum. Yinede leğen muhabbeti samsungu küçümsemek için söylenmiş bir söz, o yüzden verilen cevaplarida yadirgamamalisiniz.
Samsung S6 dan sonra o kalitesiz malzemeye artık dönmez umarım![]()
Aslında ekmek tahtasını elieştirirken leğen demiş olmam utanç verici. Fakat bunca yıldır gerek arkadaşlardan gerek ailemden, gerek amiral gemileri gerek orta sınıf birçok model Samsung görmüş olmama rağmen hiçbirinede malzeme kalitesi adına olumlu bir yorumda bulunamadım. İmzamdada belirttiğim gibi şu ana kadar sağlam Samsung cihazı açıkçası hiç görmedim desem yalan olmaz. Kısaca leğen plastiği demek ne kadar uygundur, bu tartışmaya açık, fakat Samsung'un bu güne kadar kullandığı malzemenin berbat olduğu ise su götürmez bir gerçek bana kalırsa.tamam plastik telefonlar plastik diye geçiyor ama 3310 plastigi değil ya hoş. Her cihazın kalitesi farklı mesela g3un platiginde alüminyum karışımı var elde metal hissi veriyor ama plastik. şimdi hangi cihazına leğen diyebiliyosunuz ben onu anlamadım.
yok ben, eleştirdiğim şey kendimdede olduğu için utanç verici ifadesini kullandım. yoksa samsunglar cidden leğen plastiği. S6 güzel fakat s6'ya gelinceya kadar satın alınası çok daha farklı cihazlar var.Bana göre S6'ya kadar leğendi ve bunu söylemekten utanmıyorum. Her modelin yüz tane yan modelini çıkardılar yok S5 mini, active, plus falan filan. Hepsi aynı tasarımlı bir sürü model var. Birde Sony çok model çıkarıyor diye laf atıyorlar. S6'ya kadar Samsung 'a söven S6'dan sonra öveni burada tanımlayamam.
s4ün üstüne 30dk anca koymuş ekran süresinde sanırım samsungHem 1 gün kullanacaksın yani ortalama 16 saat, hemde 5 saat ekran süresi alacaksın iyiymiş.
Gerçi kullandığın uygulamalara göre değişiyor birde sensörlere göre adimsayar filanda şarj yiyor sanırım.
Şu anda 11 saat olmuş 4 saat ekran süresi ve %33 şarjım var idareli kullansam 5 - 6 saat daha gider![]()
note 4 de mi leğen şimdi :/yok ben, eleştirdiğim şey kendimdede olduğu için utanç verici ifadesini kullandım. yoksa samsunglar cidden leğen plastiği. S6 güzel fakat s6'ya gelinceya kadar satın alınası çok daha farklı cihazlar var.
açıkçası ygs ve lys telaşından dolayı yıl içerisinde note 4'ü inceleyecek bir zaman bulamadım. samsung her hafta tonlarca yeni model çıkarttığı için inceleyemiyorumda zaten. note 4 hakkında olumlu/olumsuz bir eleştirim şu an için mevcut değil, çünkü cihazı eleştirecek kadar tanımıyorum. sadece S serisi için yorumda bulunuyorum.note 4 de mi leğen şimdi :/
aynen öyle.her neyse uzatmaya konuyu değiştirmeye gerek yok [emoji111]

alpha üretmi durdu s6 ya rakip olduğu için güncelleme gelse ancak 5.1.1 gelir daha da gelmezArkadaslar s6 ya kadar tasarimlar cok kötüydü evet. Hatta tasarim boyle olmasaydi size direk sormadan gidip z3 almıştık
Samsung sadece s6da değil alpha veya a serilerindede kaliteyi yakalandi bence. Hatta alphanin tasarimida mükemmel..
Z3 un sarji iyi gidiyor ama hizli sarji yok. S6 az gidiyor ama hizli sarji var ve bu cezbedici. Ram sorunu fln bizim icin sorun değil. Çünkü samsung duzeltir elbet. S6 su geçiriyor fakat yapilab testlerde uc kagitcilik yoksa hemen su geçiren bir tel degil.. Bizim kafamizda tek sorun sarj konusuydu![]()