Bilgisayar Kafayı Sıyırdı!!

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar Kafayı Sıyırdı!!
Bilgisayarın hoparlör ve kulaklıktan gelen sesi sanki telefondaki konser salonu efekti gibi çıkıyor. Asus konsol programından baktım ses ayararına orda bir sıkıntı yok sorunun cuzumunu biliyormusunuz??

man20

man20

Üye
aklıma sadece ses driver'ı kurman gerektiği geliyo asus'un kendi sitesinden indirebilirsin. @teknolojibaronu

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
SHS

SHS

Üye
@minoo help to him

0MG90

0MG90

Üye
Realtek ses ayarlarına bak

man20

man20

Üye
Canım senin pc de audio wizard diye bi program olması lazım pc ile beraber yüklü olarak geliyor. Benim pc de Asus. Şimdi bendeki audio wizard ayarlarının resmini yollicam bendeki gibi dene bakalım düzelicek mi. @teknolojibaronu

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Rica ederim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Şimdide kulaklıktan ses gelmiyor.Realtek ayarlarına baktım mektupa bastım bir seçenek var onda tık var. Analog yazan yuvarlaklar pasif gözüküyor.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Şimdide kulaklıktan ses gelmiyor.Realtek ayarlarına baktım mektupa bastım bir seçenek var onda tık var. Analog yazan yuvarlaklar pasif gözüküyor.

Kulaklığı çıkarıp tekrar tak, ekrana Realtek'in ayarı gelecek, neyi taktıysan oradan seç.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Kulaklığı çıkarıp tekrar tak, ekrana Realtek'in ayarı gelecek, neyi taktıysan oradan seç.
Ona bir daha gösterme dedim ondan sonra kulaklıktan ses gelmemeye başladı. Takıp çıkarmayı tabikide denedim.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Ona bir daha gösterme dedim ondan sonra kulaklıktan ses gelmemeye başladı. Takıp çıkarmayı tabikide denedim.
Analog paneelin üstünde sarı klasör (ayarlar kısmı) var, taktığın yerin girişini iptal/engellemiş olmayasın bi bak.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
seçenek tikli ama çıkmıyor ne yazık ki :(

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
O pencere için, sende girişleri görmüyor benim ss'deki gibi olacak. İstersen Realtek'i kaldırıp tekrar yükle, düzelmesi gerek.
kaldırıp tekrar asus ,nstaller ile kurdum ama gene aynı birkez daha deniyeyim.

Üst Alt