Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende herşey iyi giderken birden wi-fi ve internet bağlantı sorunu çıktı,sıfırladım bu seferde takılmalar falan başladı şimdi tekrar 8.1 e geri döndüm ama yarın yine w10 yükleyeceğim.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende herşey iyi giderken birden wi-fi ve internet bağlantı sorunu çıktı,sıfırladım bu seferde takılmalar falan başladı şimdi tekrar 8.1 e geri döndüm ama yarın yine w10 yükleyeceğim.
Bende internet paylaşımını test için açmıştım. Kapattığım zamandan beri telefon durduğu yerde ısınıyordu. Kapatıp açınca ısınma geçti. Sıfırlayınca genelde hep sıkıntı çıkıyor.

sahanemir

sahanemir

Üye
Bende kurdum lu anda mesela kişiler yok fakat arayan kişilerin ismi görünüyor ben de madem öyle dedim başka bir dialer prosu kurdum sorunum bitti .başka neler var bakacağım daha .

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende internet paylaşımını test için açmıştım. Kapattığım zamandan beri telefon durduğu yerde ısınıyordu. Kapatıp açınca ısınma geçti. Sıfırlayınca genelde hep sıkıntı çıkıyor.
Ha birde sms gönderemedim hem wi-fi ve internet hemde sms sorunu çıkınca mecburen sıfırlamak zorunda kaldım.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende kurdum lu anda mesela kişiler yok fakat arayan kişilerin ismi görünüyor ben de madem öyle dedim başka bir dialer prosu kurdum sorunum bitti .başka neler var bakacağım daha .
People yazıyor. Eksik olmaması lazım.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet şimdi gördüm..truedialer kurdum çok daha başarılı diyorum bir deneyin sizde derim.
Bana orijinali yetiyor. Hem T9 arama orijinalinde de var ve çok fazla izin istiyor o uygulama.

sahanemir

sahanemir

Üye
Bilmem benim aradığım kişilerin tel nolarının görünmesini isterim orijinalde görünmüyor..onun için tercihim bu yönde.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Bende uzun süre %0'da bekleyip daha sonra ilerlemeye başlamıştı.
İlerleme devam ederken uyumuşum.
Sabah kalktığımda başucumda yeni sürüm yüklenmiş beni bekliyordu.

Telefonun şarjı ne durumda?
Şarjınız az ise yükleme beklemeye alınmış olabilir.
sürekli şarjda bu işemi yaparken. baştan başladım bu sefer hücreselden deneyeyim dedim %0 da kaldı. bilmiyorum ne olacak bu hal :)
şu yedekleri alma işkencesi olmasa ben de sıfırlayıp direkt 6yı kuracağım da saatler sürüyor cyan, denim, yedekler, 10 olayı...

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
8.1 e döndüm direk yüklüyor

symbianbelle

symbianbelle

Üye
3g bağlantı hatası olan başka yok mu

sahanemir

sahanemir

Üye
Bende internet paylaşımı açılmıyordu şimdi açılıyor şaşırdım ne oldu da düzeldi? Ama sevindim.:-)

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
yedekler umrumda değil, nedense elimdeki telefona böyle sımsıkı sarılasım gelmiyor. onca oyun/uygulama vs indirip/kurup, o kadar puan vs yapıp canım istediği zaman sıfırladığım da, her seferinde yedeklemeleri yüklemeyip temiz kurulum yapıyorum. Kısacası daha sahiplenemedim telefona..
Artık önümüzdeki cihazlara bakacağız :eller: (940 xL)

-------

Sonradan gelen edit: 8.1 iken cihazı sıfırlayıp hemen ardından W10'u kurdum (tabii uzun bekleyişi unutmamak gerek) şuan cihaz uçuyor hacı :aha:

yeni yapıdan ilk ss, buyrun.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi, OnurYurdakul, ogzhnoTr ve 1 kişi daha
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
yedekler umrumda değil, nedense elimdeki telefonu böyle sımsıkı sarılasım gelmiyor. onca oyun/uygulama vs indirip/kurup, o kadar puan vs yapıp canım istediği zaman sıfırladığım da, her seferinde yedeklemeleri yüklemeyip temiz kurulum yapıyorum. Kısacası daha sahiplenemedim telefona..

-------

Sonradan gelen edit: 8.1 iken cihazı sıfırlayıp hemen ardından W10'u kurdum (tabii uzun bekleyişi unutmamak gerek) şuan cihaz uçuyor hacı :aha:

L520 de yüklü de, L620 ye yüklemedim, yüklesem mi yüklemesem mi çok aradayım :D

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
L520 de yüklü de, L620 ye yüklemedim, yüklesem mi yüklemesem mi çok aradayım :D

W10 mu?
2 cihaz ne ayak? :hmmm
Madem tekine yükledin, kurman konusunda kurcalayıp kendin değerlendirip kafanda yorumlayabilirsin herhalde? :ehe

• Beğen
Tepkiler: ON9
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
W10 mu?
2 cihaz ne ayak? :hmmm
Madem tekine yükledin, kurman konusunda kurcalayıp kendin değerlendirip kafanda yorumlayabilirsin herhalde? :ehe

Öylede birine sadece bakmak için yükledim işte hiç bir program yüklü değil hat yok zaten :D whatsapp hızlı mı yükleniyor süresi ne kadar ??

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia hesabı güncellenemeyen tek şey. Güncelleyebilen var mı?

Aybars1979

Aybars1979

Üye
yedekler umrumda değil, nedense elimdeki telefona böyle sımsıkı sarılasım gelmiyor. onca oyun/uygulama vs indirip/kurup, o kadar puan vs yapıp canım istediği zaman sıfırladığım da, her seferinde yedeklemeleri yüklemeyip temiz kurulum yapıyorum. Kısacası daha sahiplenemedim telefona..

-------

kişiler uygulamasında baloncuklar çıktımı sizdede kimse bahsetmedi daha sanırım.
Öylede birine sadece bakmak için yükledim işte hiç bir program yüklü değil hat yok zaten :D whatsapp hızlı mı yükleniyor süresi ne kadar ??
gayet hızlı

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
serinaga

serinaga

Üye
Bu gidişle ben de yükleyeceğim sanırım ...
5.yapıda ie yok denilmişti, acaba. 6.yapıda var mı ki ?

Üst Alt