Öneri ( Rom, root vs. atarken verdiği hatalar yüzünden) Lg Almaktır Pişmanlık Diye Düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
Aynen hard reset ya da ne bilim ordan farklı işlemler yapabiliyorsun cwm yada twrp yuklediginde daha yetkili oluyorsun falan fistan

Luck Star

Luck Star

Üye
Normalde hard reset çıkar twrp yükleyince yine hard reset ekranı geliyor ancak reset ata basınca twrp ekranına atıyor :)
En sevdiğim yanı tüm romlar TWRP ile uyumlu. CWM çok karışık geliyordu ondan kurtuldum.

byAndroid

byAndroid

Üye
Banada twrp karışık geliyordu cwm alışmışım sonra ikisinde alıştım :D

Luck Star

Luck Star

Üye
CWM de wipe yapmak daha farklı 2-3 adımda yapılıyor TWRP de tek seferde yapılıyor. O wipe yüzünden ekranı yakmıştım ben neyseki teknik servis sağolsun ücretsiz değişim yaptı. :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Aynen öyle

baskahmet

baskahmet

Üye
Samsungta da flashify ile twrp veya philiz tel üzerinden yüklenebiliyor.

byAndroid

byAndroid

Üye
Hee bide o program çıkmış :S

Luck Star

Luck Star

Üye
Eskiden android root-rom olayı çok karışıktı. Önüne gelen brick yapıyordu hemde hard brick. Şimdi ben yapana bile rastlamıyorum konuyu açan arkadaşa bu yüzden çok kızdım :)

KacakMazot

KacakMazot

Üye
lg g3 16 gb kullaniyorum ve ufacik pismanligim yok. cok memnunum uzun suredirde kullaniyorum hala kasma yok ilk baslarda klavyede ve menude kasma vardi cok sinir bozucuydu guncelleme geldi o sorunda gitti suanda takir takir calisiyor :D ama nerede okudum hatirlamiyorum ama guncelleme 5.1 gelmiyecekmis direk andorid M gelicekmis diye okudum dogruluk payi nedir bilmem.

byAndroid

byAndroid

Üye
Bende okudum bence öyle olması daha iyi

Luck Star

Luck Star

Üye
lg g3 16 gb kullaniyorum ve ufacik pismanligim yok. cok memnunum uzun suredirde kullaniyorum hala kasma yok ilk baslarda klavyede ve menude kasma vardi cok sinir bozucuydu guncelleme geldi o sorunda gitti suanda takir takir calisiyor :D ama nerede okudum hatirlamiyorum ama guncelleme 5.1 gelmiyecekmis direk andorid M gelicekmis diye okudum dogruluk payi nedir bilmem.

İlk başta alanlar çok büyük pişmanlık yaşadılar. Lollipop güncellemesinden en çok memnun kalan cihaz kuşkusuz g3. 5.0.2 kullanarak şişme vs. olmadığı halde halen android 5.0.2'de şişme sorunu olduğu söylüyorlar (samsung fans)... Pişmanlık derken şarj ve ısınmayı göz önünde tuttum bunu da belirtmekte fayda var :)

Android M gelecek hatta G2 için bile gelecek :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: KacakMazot
KacakMazot

KacakMazot

Üye
İlk başta alanlar çok büyük pişmanlık yaşadılar. Lollipop güncellemesinden en çok memnun kalan cihaz kuşkusuz g3. 5.0.2 kullanarak şişme vs. olmadığı halde halen android 5.0.2'de şişme sorunu olduğu söyleniyor... Pişmanlık derken şarj ve ısınmayı göz önünde tuttum bunu da belirtmekte fayda var :)

Android M gelecek hatta G2 için bile gelecek :)
Haklisin ısınma sorunu var ve şarjı beni pek memnun etmiyor :) onun haricinde bir sorunum yok şimdilik.

byAndroid

byAndroid

Üye
Hemen Samsunga laff :Ddd

Luck Star

Luck Star

Üye
Yalan söylüyorsam söyleyebilirsin :) LG G2-G3-G4 şuan 5.0.2 kullanıyor ve ram şişmesi yok. Samsung yeni arayüzünü güya kasmayacak, eski sorunlar olmayacak diye çıkardı ama ram şişmesi olunca suçu google android sürümüne attı. :) İlerleyen günlerde 5.1 ile düzelir inşallah kimsenin kötülüğünü istemem...

byAndroid

byAndroid

Üye
Yok canım yalan değil doğru diyorsun :D Lolipop kitkatdan kötü ama bunu kabul edelim. G3 beat kullanan arkadaşım var güncelledigine pişman

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
lollipopu alan herkes pişman. sonyciler eskisi gibi sarj süresiyle hava atamiyor mesela. benim dikkatimi çeken sadece g3 oldu. guncellemeden önce sorunlu bir cihaz iken lollipop ile efsane oldu :D

• Beğen
Tepkiler: KacakMazot ve byAndroid
bytllh

bytllh

Üye
    Konu Sahibi
Xposed yükleyecem diye 3-5 defa brick yaptım. Xda da filan xposed kuruluyor diyorlar ama bende olmadı.
Rom atmaya root atmaya uzak değilim. Orda kıyaslarken rom atma, ve kullanış açısından yaptım dikkat ederseniz. Samsung fan ı değilim, öyle olsa samsung dan vazgeçmezdim. Cwm olsun twrp olsun biliyorum kullanmasını samsungtan yani.
Çift pencereye istediğim programı atamıyorum ona da gıcık oldum:)
Performans bakımındam laf edeni daha görmedim. Samsung gibi kasma vs yok. Bunu herkes biliyor zaten:)

Son düzenleme:
xmustx

xmustx

Üye
Biri hayrına konu başlığını düzeltsin artık :D

Luck Star

Luck Star

Üye
lollipopta xposed yuklenmiyordu özel patchleri yaparak yükleniyor. çift pencere modülleri var zaten ama sen xposedi halletmemissin :)

bytllh

bytllh

Üye
    Konu Sahibi
lollipopta xposed yuklenmiyordu özel patchleri yaparak yükleniyor. çift pencere modülleri var zaten ama sen xposedi halletmemissin :)

O sinirle açtım ya zaten başlığı:)
Recovery den patch leri yüklüyorum, önce 2-3 defa brick oldu. Sonra lg smartcover durduruldu hatası verdi. Sinir etti iyice:)

Son düzenleme:

Üst Alt