ASUS ZENFONE 2

Sponsorlu Bağlantılar

b.a10

b.a10

Üye
    Konu Sahibi
ASUS ZENFONE 2
Öncelikle herkes iyi günler dilerim. Uzun süreli yaptığım araştırmalara göre 1.000 ve 1.200 arası alıabilecek en iyi telefon Asus Z2 olduğuna karar verim. ama bir konuda kararsız kaldım. Şuan ülkemize 4gb lisi geldi, sizde onu almalı mıyım yoksa diğer yüksek hafıza olanları mı almalıyım? Yardım ederseniz sevinirim

byAndroid

byAndroid

Üye
4 gb ramli modeli geldi onlarda kendi içinde ayrılıyor işlemci farkı ve gb yani hafıza farkı var en ucuz olanı 1.8 ghz hızında 16 gb hafıza olması lazım

b.a10

b.a10

Üye
    Konu Sahibi
sence en ıdealı hangısı alınmalı usta ıslemcı ghz ve gb bakımından?

byAndroid

byAndroid

Üye
Sana en uygunu hangisiyse onu al derim hafıza bakımından falan

Aybars1979

Aybars1979

Üye
sence en ıdealı hangısı alınmalı usta ıslemcı ghz ve gb bakımından?
bu paralara hiç bir modeli alınmaz illaki alacaksanız 1300tl lik modeli alınır. daha telefonların kapasitif tuşların aydınlatması bile yok, işlemcileri kapalı kutu vs.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve b.a10
byAndroid

byAndroid

Üye
Bence olmaz z3560 1.8 Ghz hizinda calisiyor z3580 de 2.3 ghz hizinda calisiyor. Yuksek olduguna aldanma belkide digerinden daha cok isinacak ve performans kaybina sebep olacak o farki hissedemezsin zaten butcene hangisi uygunsa onu al dedigim gibi ama illaki bu fiyatlarda indirime gidilecektir biraz pahali cikti piyasaya yani aradaki fiyat farki 100 lira olmaliydi bence. 200 lira cok fazla

• Beğen
Tepkiler: n000k
b.a10

b.a10

Üye
    Konu Sahibi
dogru soyluyosun zaten hemen almıcam 2 ay fılan beklerım fıyatlar dususe ıllakı gecer bu paraları bu telefona guvenıp fazla kısı vermez

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
b.a10

b.a10

Üye
    Konu Sahibi
daglar gıbı fark olur derken?

GodMode

GodMode

Üye
bu paralara hiç bir modeli alınmaz illaki alacaksanız 1300tl lik modeli alınır. daha telefonların kapasitif tuşların aydınlatması bile yok, işlemcileri kapalı kutu vs.
İşlemcileri kapalı kutu derken?

b.a10

b.a10

Üye
    Konu Sahibi
ZenFone 6 bataryası 3300 mah, Z2 nın
3000 mAh Li-Polymer dusuk mah.lı olunca daha mı dayanıklı oluyo

byAndroid

byAndroid

Üye
Yok maha bakmıyor o işler. Pilin yazılımla uyumuna bakiyor. Z2 zenfone 6 dan daha iyi bir pil süresi verecektir. İşlemci de o kadar fark olmaz kardeşim ağzı olan konuşuyor

• Beğen
Tepkiler: b.a10
smh60

smh60

Üye
Geçen elime aldım zf2 valla bildiğin tuğla ele hiç oturmuyor tabi karar yine senin bence sende eline almadan karar verme

• Beğen
b.a10

b.a10

Üye
    Konu Sahibi
Geçen elime aldım zf2 valla bildiğin tuğla ele hiç oturmuyor tabi karar yine senin bence sende eline almadan karar verme
170 gr agırlıgı var ıphonedan bıraz daha agır :) ama tabıı geldıgı zaman elıme alıp bakıcam nasıl olduguna, bıraz kalın orta tarafına dogru.
Yok maha bakmıyor o işler. Pilin yazılımla uyumuna bakiyor. Z2 zenfone 6 dan daha iyi bir pil süresi verecektir. İşlemci de o kadar fark olmaz kardeşim ağzı olan konuşuyor
usta zaten o kadar hıphızlı bı telefon ıstemıyorum yanı ıs adamı fılan da degılım gerek yok fazlasına kı zaten cok yuksek performans bataryayı yormaz mı? bence 1.8 ıdealdır fazlasına gerek yok benım ıcın

byAndroid

byAndroid

Üye
Bende onu kastediyorum her zaman en yüksek en iyi değildir.
Kardeşim ben sana o fiyatlarda birde Xperia C4 öneririm güzel telefon

• Beğen
smh60

smh60

Üye
O hız ideal ise xperia c4 bak derim ben yeni aldım pil konusunda tedirgindim biraz ama pil de iyi sen bi araştır bu cihazı istersen 1100-1200 tl civarlarında

• Beğen
Tepkiler: b.a10
Takipçi Satın Al

Üst Alt