teşekkürler, gerek sistem gerekse uygulama güncellemelerinin hepsi tamamlandıktan sonra başlasım kuruluma.belki biliyorsunuzdur ama win 10 u kurmadan önce 8.1 de yeralan tüm güncellemeleri yapmışsınızdır umarım ben bu nedenle 2 defa baştan kurmak zorunda kaldım. ayrıca kurulum bittikten sonra telefona bir yarım saat dokunmayın. akabinde ek güncelleştirmeyi kurun resmi açıklamalarfa yada gabe in twittinde bahsedilmiyor yada ben dikkat etmedim ama kurmadan önce dil ve bölgeyi abd yapmakta mantıklı bir adım olabilir ek olarak.

Eski yapıda da aynı uyarı vardı fakat kimsede öyle bir donma ve bekleme olmadı nedenseSUPER IMPORTANT TO READ THIS (again): The post-upgrade migration status screen is still missing after upgrading to this build which normally shows you the progress of the post-upgrade migration. After upgrading, the Lock screen will appear frozen without the date and time for up to 10 minutes. Please be patient and let it sit – eventually the date and time will appear and it will allow you to unlock your phone. If you get impatient and restart or mess with locking/unlocking your phone, you’ll wind up in a funky state – so just relax and let it do its thing.

Abi kaç MB güncelleme.Güncelleştirmeler yüklemeye hazırlanıyor 100%![]()
bu seferde mevcut yapıdan güncellemede sorun çıkma durumu varmış çözüm için uğraşıyorlarmış.Ayrıca Yapı 10080 kullananlar artık WP8.1'e dönmeden direkt güncelleyebilirler.
baya uzun sürüyor hemdegüncelleme başlattım ama yüzde olarak bir başlamadı internette var kontrol ettim başlangıçta uzun mu sürüyor acaba ne
Bir anda önce %40 sonra da %100 oluyor.güncelleme başlattım ama yüzde olarak bir başlamadı internette var kontrol ettim başlangıçta uzun mu sürüyor acaba ne