Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybars1979

Aybars1979

Üye

1. the leaked video of 10151 shows new animation while opening apps. Is it in this build?

2. Yes

0 retweet0 favori

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu seferde mevcut yapıdan güncellemede sorun çıkma durumu varmış çözüm için uğraşıyorlarmış.

My favorite build ever!
Yapı 10136'dan geçen bazı kişiler 80091007 hatasıyla karşılaşabilirmiş. Microsoft sorunu çözmek için uğraşıyormuş.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Lumia 630 kullanıyorum çıkan her yapıyı denedim ama bunu denemeyeceğim sıktı artık bu build stabil diyor ms ekibi hiçte öyle olmuyor :dry:

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Yükleme grafikleri genelde sorunlu zaten Akıllı Veriden takip edebilirsiniz ne kadar indirdiğini.
Klavye, whatsapp, Türkçe kullanım da sorun yoksa ve azıcıkta daha hızlıysa kurarım bu seferde.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
bende kendimi tutmak istiyorum ama

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Resmi olarak düzeltilenler:
- Arama+SMS filtresi artık çalışıyor.
- Gelen mesaj bildirimleri bazen görünmüyordu, düzeltildi
- Podcast uygulaması artık çalışıyor.
- Mağaza (Beta)'dan yükleme veya güncelleme yaparken oluşan sorunlar düzeltildi.
- Gezinti çubuğu artık gizlenebiliyor.
mesaj bildirim sorunu ve mağaza beta uygulama güncelleme sorunları yüzünden önceki gün 8.1 e döndüm eğer bıu saydıkların çözüldüyse o zaman günlük kullanımda benim açımdan sıkıntı kalmadı diyebilirim, ama yine de yükleyenlkerden bu akşam yorum bekleyecem.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu kendini tutanlara hayret ediyorum. Valla ben saniyesinde abandım Update Now tuşuna:ehe

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, YkPkY, bedby ve 4 diğerleri
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
2.yapıyı yüklemiştim zamanında sonra hemen geri döndüm baktım 5.yapı diyor başladım yüklemeye 6.yapı oldu hayırlı geldim sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
4MaGuS

4MaGuS

Üye
project spartan artık microsoft edge olmuş galiba

alaca61

Üye
Yeni yapıyı yükleyenler 6.yapı nasıl

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
project spartan artık microsoft edge olmuş galiba
Evet oldu. Adres çubuğu aşağıya alındı. Sekmeleri görmek daha kolay hale getirildi. Mobil/Masaüstü sürümü arasında geçiş de eklendi.

alaca61

Üye
4.yapıdan 6.yapıya geçiliyor mu

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Bu kendini tutanlara hayret ediyorum. Valla ben saniyesinde abandım Update Now tuşuna:ehe
normalde bende tutamam kendimi varsın kötü olsun fazladan 3-5 saat uğraşıp dönerim 8.1 e diyodum ama artık yoruldum valla şimdi gözümü korkutan şey eğer yüklersem bu gece uyku olmayacak ve bir sürü yedekleme geri yükleme ile uğraşacam yoksa yapı kötüymüş falan filan umrumda değil :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Ali Kemal ben şuanda biraderin telefonu kobay olarak kullanıyorum onda bi deniyim sonra kendime yüklerim @necdetbulut

alaca61

Üye
Wifi olsada yuklesem

• Beğen
Tepkiler: ON9
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
normalde bende tutamam kendimi varsın kötü olsun fazladan 3-5 saat uğraşıp dönerim 8.1 e diyodum ama artık yoruldum valla şimdi gözümü korkutan şey eğer yüklersem bu gece uyku olmayacak ve bir sürü yedekleme geri yükleme ile uğraşacam yoksa yapı kötüymüş falan filan umrumda değil :)
aynı hesapla yükledim bir ara geri dönüş hiç bu kadar işkence olmamıştı yaklaşık 8 saat sorun üstüne sorunla uğraşmıştım

alaca61

Üye
Kaç mgbt

Üst Alt