Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Benim anlamadığım bir konuda şu ki ;
İnternette 10149 ve 10151 yapısına ait haberler var.Neden iki ayrı yapıdan sızıntılar var.Biri hazır diğeri test ediliyorsa 149 ile biteni neden dağıtmıyorlar.Yada iki ayrı yapıyı iki ayrı ekip mi inceliyor? Bu hafta 8.1'e donmeden direk güncelleme yayınlanacaktı halen neden yayınlanmadı ? Kafamda deli sorular.
Birşey kesin 29 temmuzdan sonra mobile kısmına hız verilecek.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
arkadaşlar konu ile ilgili bilgisi olan yardım etsin lütfen

sahanemir

sahanemir

Üye
Tuş kombinazosyonuyla dene format at bekle açılmazsa aynı işlemleri yaparak yüklemeyi tekrar dene.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Tuş kombinazosyonuyla dene format at bekle açılmazsa aynı işlemleri yaparak yüklemeyi tekrar dene.
dediğiniz gibi ses kısma ve güç tuşuyla s.reset deniyorum zaten ama döngü yine aynı oluyor. açılmıyor cihaz.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Benim anlamadığım bir konuda şu ki ;
İnternette 10149 ve 10151 yapısına ait haberler var.Neden iki ayrı yapıdan sızıntılar var.Biri hazır diğeri test ediliyorsa 149 ile biteni neden dağıtmıyorlar.Yada iki ayrı yapıyı iki ayrı ekip mi inceliyor? Bu hafta 8.1'e donmeden direk güncelleme yayınlanacaktı halen neden yayınlanmadı ? Kafamda deli sorular.
Birşey kesin 29 temmuzdan sonra mobile kısmına hız verilecek.
Firmanın kendi içinde yapılar çok daha gelişmiş durumda ama bunların daha yazılımı tam bitmediğinden ve telefonları bozmadan çalışmadıkları için insider'e verilmiyor. Yani biz hep şöyle bir kaç ay ve en azından bir kaç yapı geriden geliyoruz. Bu yüzden değişik değişik yapılar sızıyor.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
lsrt cihazı gördü sıfırlıyorum şimdi.

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
Aybars1979

Aybars1979

Üye
arkadaşlar çarklar dönüyor, kararıyor ekran, nokia yazıyor, sonra yeniden çarklar yaklaşık 20 dakikadır böyle resetlenip duruyor. pc de görmüyor, lsrt de görmüyor ne yapacağım?
tıpkısının aynısı kardeşimin l 520 sinde oldu en son sdcard ve ve simkartı çıkartıp öyle denedim lsrt yi başarmıştık. o şekilde bir deneyin isterseniz.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
bugün evde çok sıkıldım ne yapsam ne yapsam dedim sonra baktım insider indirmişim 10'u kuruyorum. aklımda da hep acaba lockmix uyumlu olacak mı düşüncesi vardı iyi oldu bunu paylaşman :)
en son 2. yapıyı kurmuştum aynı gün geri dönmek zorunda kaldım office desteği yok diye. umarım 5. yapı ile günlük kullanıma daha uygun hale gelmiştir. konuya da uzak kaldım neler gelişti bilgim yok. umarım iyi olur
lockmix uyumlu ama güncelleme yapmıyor maalesef ben de sonradan fark ettim :)

braayn

braayn

Üye
Firmanın kendi içinde yapılar çok daha gelişmiş durumda ama bunların daha yazılımı tam bitmediğinden ve telefonları bozmadan çalışmadıkları için insider'e verilmiyor. Yani biz hep şöyle bir kaç ay ve en azından bir kaç yapı geriden geliyoruz. Bu yüzden değişik değişik yapılar sızıyor.
Olabilir dediğin mantıklı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Her şey tamam da Microsoft bir de şu boot animasyonunu değiştirse. Mesela al koy bunu

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: zaakaan, suyunsesi, Murat Alper ve 8 diğerleri
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
lockmix uyumlu ama güncelleme yapmıyor maalesef ben de sonradan fark ettim :)
pil uygulamasına girin arka planda kapatmışsınızdır. bende 8.1 de öyleydi dolanırken fark ettim düzeldi.
tıpkısının aynısı kardeşimin l 520 sinde oldu en son sdcard ve ve simkartı çıkartıp öyle denedim lsrt yi başarmıştık. o şekilde bir deneyin isterseniz.
bir şekilde lsrt gördü düzeldi. saatlerdir yedekleri al, cyandan denime geç mevzuuyla uğraşıyorum şimdi anca başlayabildim 10'u indirmeye.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
Aybars1979

Aybars1979

Üye
pil uygulamasına girin arka planda kapatmışsınızdır. bende 8.1 de öyleydi dolanırken fark ettim düzeldi.

bir şekilde lsrt gördü düzeldi. saatlerdir yedekleri al, cyandan denime geç mevzuuyla uğraşıyorum şimdi anca başlayabildim 10'u indirmeye.
belki biliyorsunuzdur ama win 10 u kurmadan önce 8.1 de yeralan tüm güncellemeleri yapmışsınızdır umarım ben bu nedenle 2 defa baştan kurmak zorunda kaldım. ayrıca kurulum bittikten sonra telefona bir yarım saat dokunmayın. akabinde ek güncelleştirmeyi kurun resmi açıklamalarfa yada gabe in twittinde bahsedilmiyor yada ben dikkat etmedim ama kurmadan önce dil ve bölgeyi abd yapmakta mantıklı bir adım olabilir ek olarak.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

Hey ! New build for phones today - 10149 now available on the Fast ring!

yeni güncelleme geldi arkadaşlar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 10149 yayımlandı. Hayırlı olsun herkese.

Üst Alt