İos 9 beta 1 20 program var arkadaşa ait benim değil.4s kasmıyor diyen arkadaşın telefonunu çok merak ediyorum sadece whatsapp mı kurdun iOS 7'den beri 4s lag hastası oldu.

Telefon baltalamaya çalışmaİ6+ ın pahalılık sebebi iosdur.Alacaksan çok özellik bulamazsın ama çok sağlam bir yazılım bulursun.S6 edge alırsan ramde ve sistemde sorunlar yaşarsın.(kasma,aşırı ısınma vb.)karar senin tabikide.
s6 Edge android L yüzünden ram sızıntısı olsa bile kasmiyor ve kolayca isinmiyorKasmıyor derken her samsung cihaz başlarda kral zaten 1 yıl sonra kasmaya başlıyor s5 de öyleydi suan arkadasın var kasıyor ya bilmek istediğim tek sey i6+ 2 yıl sonra şuan ki iphone4 gibi olur mu olmazsa alıcam s6 edgeyr güvenemiyorum ancak güvenebilceğim neden varsa söyleyinTelefon baltalamaya çalışmas6 Edge android L yüzünden ram sızıntısı olsa bile kasmiyor ve kolayca isinmiyor
Android kullanmayı bilmezse kasar arkadaşım telefonu her akşam kapatmak sabah açmak mantıklı uzun sure açık kalan android sistemi sisiyor kasiyor normal. Dershane hocamda s4 vardı android L güncellemesi gelmiş kullanıyor kasma yok gelip bana s5 kasiyor demeKasmıyor derken her samsung cihaz başlarda kral zaten 1 yıl sonra kasmaya başlıyor s5 de öyleydi suan arkadasın var kasıyor ya bilmek istediğim tek sey i6+ 2 yıl sonra şuan ki iphone4 gibi olur mu olmazsa alıcam s6 edgeyr güvenemiyorum ancak güvenebilceğim neden varsa söyleyin

Ne kullanıyosun i6 mı bide sen ne düşünüyosun kasma konusundaOnu bekle bunu bekle diyen çok tanıdığım var hepsi de kafayı yemiş. Yok gözlüksüz 3D çıkacakmış o çıkınca Tv alırız yok bu çıkar onu
bekleriz hepsi hikaye. 6S çok farklı olmayacak 2-3 özellik ekleyip sürerler %95 aynı cihaz olur. Şuan kullanıyorum
mükemmel bir şey. Zaten 6S 3100 Tl den daha fazla bir fiyatla gelir.
Kardes telefona 3.000 veriyorum kasmasın diye caba mı sarfercem allahaskına kapat ac filan arkadasla demin konustuk kasıyor dediAndroid kullanmayı bilmezse kasar arkadaşım telefonu her akşam kapatmak sabah açmak mantıklı uzun sure açık kalan android sistemi sisiyor kasiyor normal. Dershane hocamda s4 vardı android L güncellemesi gelmiş kullanıyor kasma yok gelip bana s5 kasiyor deme![]()
İ6+ seni 3 yıl götürür çok rahat.Kasmıyor derken her samsung cihaz başlarda kral zaten 1 yıl sonra kasmaya başlıyor s5 de öyleydi suan arkadasın var kasıyor ya bilmek istediğim tek sey i6+ 2 yıl sonra şuan ki iphone4 gibi olur mu olmazsa alıcam s6 edgeyr güvenemiyorum ancak güvenebilceğim neden varsa söyleyin
Bildiğim ve gördüğümü ben buraya iletiyorum.Samsung fanlığı yapıp arkadaşa yanlış bilgi vermeyiniz lütfen.S6 da 550 mb boş ram vardır ve bu cihaza yetmiyor o yüzden kasmalar bolbol meydana geliyor.Isınma sorunu da var bu kullandığı gereksiz ram yüzünden.Telefon baltalamaya çalışmas6 Edge android L yüzünden ram sızıntısı olsa bile kasmiyor ve kolayca isinmiyor
2010ların cihazı bu zamanda tabi yavaş olabilir bi zahmet.4S ios 9 beta 1 de 7 ile 8 gibi ayno kasma o ama girişler az yavaş.Ne kasması arkadaş tamam 4s yavaş, eski cihazım 4s ama kasma donma 0 . Bazı kısımlarda 4s daha yavaş yüklüyor animasyonları sadece bu. O kadar kasmasın istersen 4S'e ios 6.1.2 yükle al sana jet. Şuan ios8 ile 4S kullanılabilir haldedir. iPhone 5s ve sonrasında 64bit işlemci kullanıldığı için kasacağını düşünmüyorum. ios10'a kadar gideri var.
2010ların cihazı bu zamanda tabi yavaş olabilir bi zahmet.4S ios 9 beta 1 de 7 ile 8 gibi ayno kasma o ama girişler az yavaş.
500 mb ram var yavaşlama normalde 64 gb ip 4s de 0 kasma donma.Arkadaşın işlemci ve batarya ölü belli.kasma donma olmaz kesinlikle. Kasma nedir? Bir anlık görüntünün duraksaması vs. Yavaşlama ise bir uygulamayı açarken ki animasyon 1 saniye değil de 1.5 saniye sürüyor olması. Ben video çekip gösterebilirim kasma vs. yok sadece biraz yavaşladı.